Bedste bredbånd til under 250 kr i 2023

Så lad os hjælpe – vi har sammenlignet tre tilbud på billigt bredbånd, så du kan få hurtigt internet til under 250 kr. Du skal altså kun betale omkring 8 kr. om dagen for at få op til 1.000 Mbit/s.

Tre billige tilbud på Bredbånd.dk

Ved at sætte prisloftet så lavt, har vi derfor også valgt at prioritere bredbånd, der ikke har de store underholdningspakker eller tilkøbsmuligheder.

Det vil sige, at hvis du gerne vil spare penge ved at samle dine streamingtjenester, bør du i stedet klikke ind på vores sammenligner på Bredbånd.dk og lave en specifik søgning på bredbånd med de tilvalg, der dækker dit behov.

Author Thumb
bredbaand 250
Top 3 bedste bredbånd:
#1
Score
10
/10
fastspeed logo

Fordele:

star
Gratis Discovery+ i én måned
pro-icon
0 kr i oprettelse
pro-icon
Bedst i test router for 0 kr
pro-icon
Nem tilslutning

Ulemper:

con-icon
Kun tilgængeligt for ejendomme med adgang til YouSees kabeltv-netværk
con-icon
Bindingsperiode på 6 måneder

Selskabet startede med kun ét produkt 1.000/100 Mbit, som til gengæld kun koster 249 kr.

Fastspeed er den nye dreng i klassen. De blev stiftet i 2018 og har mål om at levere hurtigt bredbånd til en lav pris. Grundlæggerne har tidligere erfaringer fra blandt andet TDC, YouSee samt de nu lukkede Fullrate og Cybercity.

For 249 kr. (og 0 kr. i oprettelse) får du den hurtigst mulige forbindelse via kabeltv-stikket (COAX). Det betyder dog også, at du i forvejen skal have eller have haft kabeltv hos Yousee/TDC.

Sidenhen er det også blevet muligt at få fibernet hos Fastspeed, hvor de tilbyder op til 1000/1000 Mbit/s for 299 kr. pr. måned.

Fastspeed bruger udelukkende Sagem Fast 3890V3, der blevet kåret som bedst i test i en undersøgelse fra Force Technology, udført på vegne af YouSee. Det er en router, hvor du – med den rette opsætning – skulle kunne opleve den fulde hastighed og en pålidelig forbindelse.

I øjeblikket tilbyder Fastspeed tilmed gratis Discovery+ i en måned uden binding. Det er en kærkommen fordel, især for tidligere YouSee-kunder, der måske savner deres gamle Discovery-kanaler. Derudover har Fastspeed pt også inkluderet 2 måneders gratis Mofibo og antivirus programmet BullGuard i 3 måneder når du køber Fastspeed.

Læs mere om Fastspeed – 1.000/100 Mbit her Intet oprettelsesgebyr
#2
telenor maxspeed logo

Fordele:

pro-icon
Ingen bindingsperiode
pro-icon
Intet oprettelsesgebyr
pro-icon
Inklusiv router
pro-icon
Kundeservice man-lør 7-23

Ulemper:

con-icon
Ukendt hvilken router der medfølger

Telenor er nok bedst kendt for deres mobiltelefoni. Men de har for nylig markeret sig med deres nye rebranding-kampagne af deres bredbånd, Telenor MaxSpeed.

Produktet blev lanceret med en konkurrencedygtig pris, hvor man kan få bredbånd med 1.000/60 Mbit for 249 kr. og 0 kr. i oprettelse.

I et interview med Berlingske, fortæller Tor-Arne Fosser, Telenors kommerciel direktør, at Telenor MaxSpeed i øjeblikket fokusere på bredbånd uden TV-pakker eller andre typer af underholdning. Men han vil ikke udelukke, at det i fremtiden kan blive muligt at tilkøbe sig underholdningspakker med MaxSpeed.

Telenor har dog ikke redegjort på deres hjemmeside, hvilken router de bruger. Det betyder, at du ikke ved, hvor stabilt et wifi-netværk, du vil kunne forvente – eller om, det bliver nødvendigt for dig at udskifte routeren eller køre den i Bridge Mode.

En anden hæmsko er, at du – som det også er tilfældet med de to andre tilbud på listen – kun kan få så høj en hastighed med et kabeltv-stik (COAX). Hvis du vil køre dit internet over telefonkablet (ADSL) vil du kun kunne få en hastighed på 26/7 Mbit for den helt samme pris.

Læs mere om Telenor MaxSpeed – 1.000/60 Mbit her Ingen bindingsperiode
#3
Score
8
/10
hiper logo

Fordele:

pro-icon
Veletableret bredbåndsudbyder
pro-icon
Intet krav om tilvalg af tv-pakker
pro-icon
Dynamisk IP-adresse

Ulemper:

con-icon
Oprettelsesgebyr på 198 kr

Hiper er en af de danske udbydere, der for alvor har sat sig på markedet for hurtige bredbåndsforbindelse.

Deres tidligere pris på bredbånd af den hastighed er dog kun 259 kr., så du bør ikke få et kæmpe chok, hvis tilbuddet udløber.

Som ved Telenor får du kun 60 Mbit i upload-hastighed. For de fleste vil det ikke have en stor betydning, medmindre du spiller mange online multiplayerspil, hvor du har brug for en lav latency og ingen forstyrrelser på netværket.

Læs mere om Hiper – 1.000/60 Mbit her Gratis oprettelse ved højeste hastighed

Intet fibernet til under 250 kr.

Desværre er det endnu ikke muligt at finde fibernet til under 250 kr.

I 2021 er fibernettet stadig i sin spæde ungdom, og private udbydere såsom Fibia, Bredbånd Nord og Energi Fyn, er stadig hovedansvarlige for hvem, der kan få fiber – og hvilken pris, andre udbydere skal betale for at kunne leje sig ind på deres netværk.

De ekstra omkostninger, såsom nedgravning af fiberkabler, vedligeholdelse af infrastrukturen og andre typer af investering i den nye teknologi, betyder, at fibernettet endnu ikke er ligeså billigt som for eksempel ADSL eller COAX-kabler.

Oversigt