BookBeat

Bookbeat.dk er stedet for dig, der elsker at læse eller lytte til bøger. Udvalget hos Bookbeat rummer flere end 800.000 titler, og her er noget for enhver smag. Både e- og lydbøger står til din rådighed, og her er bøger på både dansk, engelsk og mange andre sprog. Her tilbydes tre typer abonnementer alt efter dit lyttebehov, og priserne er rimelige.

Author Thumb
Bookbeat logo on black backgound
Bookbeat anmeldelse 2023
#1
BookBeat
79 kr
0 kr.
Score
8
/10
bookbeat logo

Fordele:

pro-icon
Lav pris
pro-icon
Mere end 800.000 lydbøger
pro-icon
Ingen bindingsperiode
pro-icon
Download dine bøger og lyt offline, så du kan lytte hvor og når som helst
pro-icon
Kompatibel med Apple CarPlay, Android Auto, Chrome Cast og Sonos-højtaler

Ulemper:

3 forskellige typer abonnementer:

  1. Basic: 79 kr. pr. måned, 20 timers adgang pr. måned
  2. Standard: 109 kr. pr. måned, 100 timers adgang pr. måned
  3. Premium: 149 kr. pr. måned, ubegrænset adgang

BookBeat siger selv, at Basic abonnementet passer til de fleste. Med 30 lyttetimer har du stadig nok til at komme igennem 2-4 bøger om måneden. Men hvis du virkelig er en læse- eller lyttehest, er det et klart konkurrencedygtigt tilbud, BookBeat kommer med. Ubegrænset adgang til flere end 800.000 titler for blot 149 kr. om måneden.

Abonnementet hos BookBeat har desuden den feature, at du kan abonnere for hele familien. Du kan tilføje en ekstra familie for blot 49 kr. ekstra pr. måned. I kan i alt oprette 5 profiler på denne måde, så hele familien/kollektivet kan lytte og læse. Sikke stille her blev.

Lav et regnestykke: I er to voksne, med et af børnene i læsealder. Tegn abonnement af modellen Standard, 109 kr. pr. måned. Hertil 2 X 49 kr. for to ekstra brugere: 109 + 98 = 207 kr. For godt 200 kr. om måneden kan I tre personer i husstanden få adgang til flere end 800.000 bøger, 100 timer pr. måned. Altså 2 kr. pr. time for at læse og lytte, for tre personer. Det er et ganske godt tilbud, med et rigtig stort udvalg.

bookbeat anmeldelse

Bøgerne hos BookBeat er inddelt i kategorier, så du kan for eksempel søge på krimi, fantasy, romantik, biografi og meget mere. Udover voksenbøgerne finder du også litteratur til unge og hyggelige historier til de små.

Bøger på forskellige sprog findes også i sortimentet, så hvis du er god til sprog, eller hvis du vil træne sprogkundskaber, finder du masser af bøger på ikke blot dansk og engelsk, men også på svensk, italiensk, spansk og mange andre. Selv til børn er her bøger på fremmedsprog, for eksempel på spansk ‘De Tre Små Grise og Den Store Stygge Ulv’, som så originalt hedder ‘Los Tres Cerditos y el Lobo Feroz’. Ret fedt.

Systemet hos BookBeat er, at du kan vælge imellem tre forskellige typer abonnementer. Basic, Premium og Unlimited. Uanset hvilken pakke, du vælger, er det tidsfaktoren, der tæller. Det vil sige, at du har adgang til at lytte eller læse et vist antal timer om måneden, alt efter typen af abonnement.

Er du i tvivl om prisen på streaming af lydbøger, så kan du sammenligne priser på bredbånd eller mobilt bredbånd her.

Læs mere om BookBeat her Prøv gratis 1 måned
Oversigt