BookBeat

Bookbeat.dk er stedet for dig, der elsker at læse eller lytte til bøger. Udvalget hos Bookbeat rummer flere end 200.000 titler, og her er noget for enhver smag. Både lydbøger og e-bøger står til din rådighed, og her er bøger på både dansk og engelsk. Her tilbydes tre typer abonnementer, og priserne er rimelige.

Bookbeat anmeldelse 2022

#1 BookBeat

79 kr. 0 kr.
Score: 8/10
Fordele:
  • Lav pris
  • Mere end 500.000 lydbøger
  • Ingen bindingsperiode
Ulemper:

3 forskellige typer abonnementer:

  1. Basic: 79 kr. pr. måned, 20 timers adgang pr. måned
  2. Standard: 109 kr. pr. måned, 100 timers adgang pr. måned
  3. Premium: 149 kr. pr. måned, ubegrænset adgang

Bookbeat siger selv, at Standard passer til de fleste. Vi er ikke så mange, der har tid eller lyst til at lytte eller læse litteratur mere end 100 timer om måneden. Men hvis du er en virkelig læse- eller lyttehest, er det et klart konkurrencedygtigt tilbud, Bookbeat kommer med. Ubegrænset adgang til flere end 200.000 titler for blot 149 kr. om måneden.

Abonnementet hos Bookbeat har desuden den feature, at du kan abonnere for hele familien. Hvis I bor på den samme adresse, kan hver person på adressen tilføjes for blot 49 kr. ekstra pr. måned. I kan i alt oprette 5 profiler på denne måde, så hele familien/kollektivet kan lytte og læse. Sikke stille her blev.

Lav et regnestykke: I er to voksne, med et af børnene i læsealder. Tegn abonnement af modellen Standard, 109 kr. pr. måned. Hertil 2 X 49 kr. for to ekstra brugere: 109 + 98 = 207 kr. For godt 200 kr. om måneden kan I tre personer i husstanden få adgang til flere end 200.000 bøger, 100 timer pr. måned. Altså 2 kr. pr. time for at læse og lytte, for tre personer. Det er et ganske godt tilbud, med et rigtig stort udvalg.

bookbeat anmeldelse

Bøgerne hos Bookbeat er inddelt i kategorier, så du for eksempel søger blandt Krimier, Fantasy, Romantik. Udvalget er virkelig bredt, så du kan også søge blandt Biografier, Klassikere og Faglitteratur generelt. Desuden er både børn og unge velkomne, så du kan søge inden for både Børne- og Ungdomsbøger.

Bøger på forskellige sprog findes også i sortimentet, så hvis du er god til sprog, eller hvis du vil træne sprogkundskaber, finder du masser af bøger på ikke blot dansk og engelsk, men også på svensk, italiensk, spansk og flere sprog endnu. Selv til børn er her bøger på fremmedsprog, for eksempel på spansk ‘De Tre Små Grise og Den Store Stygge Ulv’, som så originalt hedder ‘Los Tres Cerditos y el Lobo Feroz’. Ret fedt.

Systemet hos Bookbeat er, at du kan vælge imellem tre forskellige typer abonnementer. Basic, Standard og Premium. Uanset hvilken pakke, du vælger, er det tidsfaktoren, der tæller. Det vil sige, at du har adgang til at lytte eller læse et vist antal timer om måneden, alt efter typen af abonnement.

Er du i tvivl om prisen på streaming af lydbøger, så kan du sammenligne priser på bredbånd eller mobilt bredbånd her.