Mofibo

Mofibo er en af de store udbydere af lyd- og e-bøger. Virksomheden er svensk, men opererer i mange lande verden over, herunder også i Danmark. I Danmark tilbyder tjenesten flere end 400.000 e- og lydbøger, det meste på dansk. Udvalget er bredt, så her er helt sikkert også noget for dig og netop din smag.

Author Thumb
Woman look at phone
Mofibo anmeldelse 2023
#1
Mofibo
129 kr.
0 kr.
Score
9
/10
mofibo logo1

Fordele:

pro-icon
Ubegrænset adgang til over 250.000 e- og lydbøger
pro-icon
Ubegrænset antal lyttetimer

Ulemper:

con-icon
Dyrere end konkurrenterne

Mofibo har en særlig feature kaldet Mofibo Original. Mofibo er stor og international og har på den måde nogle karakteristika, der minder lidt om for eksempel store streamingtjenester som Netflix. Som du sikkert ved, producerer Netflix selv både film og mange andre ting. Mofibo gør noget tilsvarende med lydbøger.

Læs mere om Mofibo her 14 dages “fuld tilfredshed eller pengene tilbage”

Mofibo har 4 typer abonnementer

Tre af disse har det til fælles, at de giver adgang til både voksne og børn, men børnene via et særligt ‘Kids Mode’. Dette går ud på, at børn fra 0-12 år kun har adgang til litteratur henvendt til denne aldersgruppe. Altså ingen voksenbøger, der kan virke upassende for børn.

Desuden har disse tre typer abonnementer det til fælles, at du får ubegrænset adgang, og at der er en 14-dages gratis prøveperiode. Der er ikke nogen bindingsperiode på abonnementerne, så du kan opsige til hver en tid til udgangen af den abonnementsperiode, du har betalt for.

De 3 abonnementer med de nævnte fællestræk er sådan her:

  1. Unlimited, 129 kr. pr. måned, 1 voksen/ 1 barn
  2. Family, 159 kr. pr. måned, 2 voksne/ 2 børn
  3. Family Plus, 189 kr. pr. måned, 3 voksne/ 3 børn

Som du kan se, drejer prisforskellene sig udelukkende om antal brugere. På de nævnte, andre områder er det hele det samme for de tre typer abonnementer: Ubegrænset adgang, Kids Mode, gratis prøveperiode, ingen binding.

mofibo proposition

Prøv gratis i 14 dage

Mofibo tilbyder en fjerde type abonnement, Mofibo Light

Mofibo Light har ikke Kids Mode og giver heller ikke ubegrænset adgang til biblioteket. Til gengæld er det billigt, kun 89 kr. pr. måned. Light udgaven er til dig, der er single, eller i hvert fald ene om at læse i din husstand. Abonnementet giver nemlig kun mulighed for at læse eller lytte 20 timer om måneden.

Mofibo Light giver dig imidlertid adgang til alle titler, så du har det samme store udvalg som i de tre andre typer abonnementer. Omvendt kan man sige, at selvom du ikke har børn, er det måske fjollet at spare de 40 kr. om måneden, som jo er prisforskellen mellem Unlimited og Light? Unlimited giver dig jo, som navnet siger, ubegrænset adgang. Men måske har du nok i 5 timers læsning eller lytning om ugen?

Lydbogstjenesten får skrevet historier direkte som lydbog til deres streamingtjeneste. Ifølge tjenesten skyldes dette, at ikke alle trykte bøger egner sig lige godt til at blive læst op. Mofibo Originals er skabt til lydbogsuniverset. Hvordan det lyder, kan du tjekke ved at blive abonnent her.

Er du i tvivl om prisen på streaming af lydbøger, så kan du sammenligne priser på bredbånd eller mobilt bredbånd her.

Prøv gratis i 14 dage

Oversigt