Nextory

Nextory er en svensk udbyder af lyd- og e-bøger. De hører til blandt de største, de har et stort og bredt udvalg, og deres system for abonnementerne er fleksibelt. Desuden er priserne i den lavere ende af markedet, så du kan få adgang til rigtig mange bøger til en klart rimelig pris.

Author Thumb
Nextory anmeldelse 2023
#1
Nextory
79 kr
Score
7,5
/10
Nextory logo

Fordele:

pro-icon
Hundredetusindvis af lydbøger og e-bøger fra 79,- per måned.
pro-icon
Ingen bindningsperiode

Ulemper:

Hvad har Nextory så at byde på i deres bibliotek? Masser af alle slags bøger, og for alle aldersgrupper. Nextory siger, de har ‘hundredtusindvis’ af titler, hvilket vel må betyde mindst 200.000. Så her er nok at vælge imellem. Når du opretter profiler i abonnementer til flere end én person, kan du oprette specielle børneprofiler. Du kan i det hele taget tilpasse abonnementet efter dine ønsker og behov.

nextory tilbud

Læs mere om Nextory her Ingen bindingsperiode

Nextory har som udgangspunkt tre typer abonnementer:

  • Sølv, 79 kr. om måneden: 20 timers adgang månedligt, 4 brugere, men kun adgang for 1 ad gangen
  • Guld, 129 kr. om måneden: Ubegrænset adgang, 4 brugere, men kun adgang for 1 ad gangen
  • Familie, 159-219 kr. om måneden: Ubegrænset adgang, 4 brugere, 2-4 brugere samtidig.

Det billigste abonnement til kun 79 kr. pr. måned er noget af det billigste, du overhovedet finder inden for lyd- og e-bøger. Samtidig er det tjekket, at Nextory giver adgang til fire forskellige profiler til den pris. Selvom det altså kun er én person ad gangen, der kan læse eller lytte. Problemet er, at det kun er sammenlagt 20 timer om måneden, I kan få adgang.

Sølv abonnementet er nok mest for én person, der ikke læser eller lytter meget. Men så er det til gengæld fundet til prisen. Læser/lytter du meget, eller er I flere personer i husstanden, vil det nok være bedst at vælge Guld, så I har ubegrænset adgang til biblioteket. Også selvom det så kun er én ad gangen, der kan streame. Men I kan downloade bøgerne og læse dem offline, en klar fordel på flere måder.

Er I en familie af læseheste, eller lytteheste, hvor flere gerne vil have adgang samtidig, må I opgradere til Familie abonnementet. Som du kan se ad priserne, fungerer det på den måde, at det billigste Familie abonnement til 159 kr. giver adgang til to brugere samtidig, og det koster så yderligere 30 kr. ekstra for hver person, der vil kunne læse/lytte på samme tid. Op til maksimalt 4 personer til 219 kr.

Prøv gratis i 30 dage

Fleksibelt system

Det er et fleksibelt system, der tager hensyn til både singler og familier på op til 4 medlemmer. Nextory siger selv, at deres mest populære abonnement er Guld. Sammenligner du Guld og Familie, får du jo reelt også det samme produkt, bortset fra at Guld kræver, at I kan finde ud af at skiftes til at være på. Og det kan måske være sin sag i familien, hvis en af ungerne lytter, og storesøster også vil lytte eller læse. Men så koster det altså 30 kr. for hvert ekstra sæt øjne og ører.

nextory lydbog

Prøv gratis i 30 dage

Er du i tvivl om prisen på streaming af lydbøger, så kan du sammenligne priser på bredbånd eller mobilt bredbånd her.

Oversigt