Saxo

Chapter er en dansk udbyder af lyd- og e-bøger. Udbyderen er forholdsvis ny på markedet. De startede i 2020, og det er den danske forlagsbranche, der har lanceret denne tjeneste. Gyldendal, Gads Forlag og Forlaget Modtryk har indgået et samarbejde om at etablere platformen, men e-bøger fra andre forlag findes også i udvalget.

Author Thumb
saxo premium logo
Saxo anmeldelse 2023
#1
Saxo
79 kr.
0 kr.
Score
8
/10
saxo logo

Fordele:

pro-icon
Rabat på trykte bøger
pro-icon
Fri fragt i DK

Ulemper:

con-icon
Mindre udvalg end konkurrenterne

Reelt findes Saxo Premium i fire forskellige varianter

Saxo Premium giver dig en lang række fordele. De to mest attraktive fordele har at gøre med volumen og pris.

Saxo har erfaring, de er dygtige og vidende boghandlere. Her finder du det, du leder efter, og du får service på højt niveau. Abonnerer du på Saxo Premium får du endnu mere.

Læs mere om Saxo her Prøv gratis 1 måned

Hvad koster Saxo?

Med Saxo Premium får du adgang til enormt meget litteratur til ganske få penge. Dette gælder både trykte bøger, e-bøger og lydbøger. Mængden er kolossal, prisen er minimal.

  1. Saxo Premium, 119 kr. pr. måned
  2. Saxo Premium Shopping, 79 kr. pr. måned
  3. Saxo Premium Streaming, 99 kr. pr. måned
  4. Saxo Premium Studie, 79 kr. pr. måned

Det kan klart bedst svare sig at abonnere på den ‘rene’ Saxo Premium, der kombinerer Shopping og Streaming til en langt lavere pris. Men selvfølgelig, hvis du ikke er interesseret i at streame lydbøger eller e-bøger, men du derimod gerne vil have tilbud på trykte bøger, er Shopping din model. Omvendt hvis du synes, trykte bøger er old school, og du udelukkende vil streame, så er Saxo Premium Streaming din ting.

Saxo Premium Studie er specielt for studerende, hvor du får næsten de samme fordele som i det ‘rene’ Saxo Premium abonnement. Dog er kan du maksimalt streame i 50 timer om måneden, og der kan kun være én bruger på profilen. Men ellers er pakken identisk med Saxo Premium.

Det ‘rene’ Saxo Premium abonnement giver dig følgende:

  • Rabat på trykte bøger
  • Fri fragt i Danmark
  • Ubegrænset streaming af lydbøger og e-bøger hos Saxo
  • 2 brugere af streaming på 1 profil
  • Adgang til at sælge dine brugte bøger via Saxo
  • Forskellige kulturfordele (bog- og forfatterarrangementer)

Alt dette kan du få for blot 119 kr. om måneden i abonnement. Den første måned er en gratis prøveperiode. Du kan til enhver tid opsige abonnementet, der er ingen binding. Bor I to lytte-/læseheste sammen, er det et oplagt tilbud at abonnere på Saxo Premium. Billige trykte bøger, fri fragt, og ubegrænset streaming af lyd- og e-bøger. Plus det ekstra med at kunne sælge brugte bøger og få adgang til bog-events.

De har et bibliotek på lige knap 80.000 titler, når vi lægger lyd- og e-bøger sammen. Det må siges at være et yderst fordelagtigt tilbud, at to mennesker kan disponere frit over 80.000 titler for blot 119 kr. om måneden. Mængden af titler sammenholdt med prisen gør dem til en af de billigste på markedet for lyd- og e-bøger. Meld dig til på saxo.com og download deres app, så du kan komme i gang med at lytte og læse.

Er du i tvivl om prisen på streaming af lydbøger, så kan du sammenligne priser på bredbånd eller mobilt bredbånd her.

saxo premium lydbog proposition

Prøv gratis i 14 dage

Oversigt