165.000 danskere får gratis adgang til Dplay

Kasper Skov Jensen 25. april, 2019
Foto:
Dplay

Kunder hos Boxer får gratis adgang til streamingtjenesten Dplay resten af året.

Som et led i sin nye strategi har Boxer indgået en aftale med Discovery Networks, der bl.a. står bag Kanal 4 og 5. Boxers 165.000 kunder får gratis adgang til Discoverys streamingtjeneste Dplay resten af 2019.

Aftalen skal være med til at gøre Dplay mere kendt, fortæller Discovery-direktør Christian Kemp i en pressemeddelelse.

Du kan prøve Dplay 14 dage gratis her

– Aftalen med Boxer breder dplay ud til flere danskere. Vi styrker kendskabet til tjenesten og øger tilgængeligheden af vores kanaler og programmer for de danske seere. Så vi er meget tilfredse med aftalen og er selvfølgelig åbne for flere partnerskaber, der kan skubbe til den udvikling, siger han og fortsætter:

– Vi arbejder hele tiden på at løfte platformen, indholdet og rækkevidden, så brugerne får så meget ud af dplay som muligt. Derfor lægger vi fx eksklusivt indhold og premierer på dplay sammen med en masse indhold, som både lever på flow og stream. Det håber vi, Boxers kunder tager godt imod.

Boxer-kunder med Max eller Mix-pakken vil også have gratis Dplay efter årsskiftet. Øvrige kunder kan købe Dplay-abonnement til nedsat pris.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.