3 leverer bredbånd til hele Danmark

Kasper Skov Jensen 13. februar, 2019

Teleselskabet 3 går ind på bredbåndsmarkedet ved at tilbyde internet via mobilnettet.

2019 bliver et år med fornyet konkurrence om bredbåndskunderne. Teleselskabet 3 er ny på banen. Her tilbyder man alle danskere en bredbåndsforbindelse via mobilnettet.

Det nye produkt har fået navnet “internet til hjemmet”.

Rent praktisk følger der en trådløs router med, som man sætter et data simkort i. Derefter kan man bruge op til 1.000 GB data om måneden. Prisen er 230 kr.

– Vores research viser, at mange danskere i dag lever med en halvsløj kablet bredbåndsforbindelse, som ikke dækker deres behov, og de har ikke noget kablet alternativ, fordi der ikke er andre selskaber, som har gravet kabler ned i området. Med vores lancering vil vi gerne bringe os selv på radaren for disse husstande. Vores 4G kan levere en god bredbåndsoplevelse rigtig mange steder i landet. Og så er den samtidig supernem at installere, siger David Elsass, direktør for privatkundemarkedet hos 3, i en pressemeddelelse.

Ifølge 3 kan man forvente udendørshastigheder på mellem 17 og 71 Mbit/s i download og mellem 5 og 43 Mbit/s i upload.

Læs mere om “internet til hjemmet” her.

Også Boxer og Fastspeed har annonceret nye bredbåndsløsninger i løbet af foråret og sommeren.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.