Den smarte assistent Google Nest Hub er kommet til Danmark

Kasper Skov Jensen 28. maj, 2019

Google Nest Hub er landet i Danmark. Se her, hvad den kan.

Det ligner en lille tablet, men er i virkeligheden så meget mere. Google Nest Hub er navnet på den digitale assistent med 7” skærm.

Skærmen kan bruges til Android apps, som du kender dem. Du kan eksempelvis se køkkentips på Youtube eller finde den helt rigtige opskrift, mens du står ved kødgryderne.

Derudover kan du bruge Google Nest Hub til at styre andre smarte enheder i dit hjem – blandt andet lys fra Philips Hue overvågningskameraer fra Nest og meget, meget mere.

Der findes mange måder at gøre sit hjem smart på. Se mere på Proshop.dk her

Der er selvfølgelig Google Assistant indbygget, der forstår dansk. Så du behøver ikke at bruge skærmen for at udføre de opgaver, du vil. Bare sig “Ok, Google” efterfulgt af en af de mere end 300 stemmekommandoer.

Når Google Nest Hub ikke bruges er den en smart fotoramme, der automatisk henter billeder fra dine Google Photos-samlinger, og når der bliver lagt nye billeder i samlingen bliver de også vist.

Google Nest Hub kan købes for 999 kroner hos Proshop her

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.