Discovery er tilbage på Telia TV – og Dplay kommer til Telia senere på året

Dplay hos Telia

Telia har her i marts annonceret, at de har fornyet deres aftale med Discovery om igen at tilbyde deres kanaler i Telias tv-pakke – Dplay, Discoverys streamingtjeneste vil også blive en tilkøbsmulighed i løbet af året.

Der har ellers hersket tvivl om Telia og Discovery ville kunne nå frem til en aftale for den kommende periode. Den 3. marts havde Telia meldt ud, at det ikke var lykkedes at nå en aftale med Discovery. Derfor var flere af Discoverys kanaler også forsvundet fra Telias tv-pakker.

Med den nye aftale på plads vil du nu igen kunne få kanaler såsom Kanal 4, 5 & 6, samt Discovery, Animal Planet og EuroSport m.m., hvis du får TV fra Telia.

Sine Smith Jensen, Director of Commercial Management i Telia, uddyber:

”Vi har indgået en ny aftale med Discovery Networks. Jeg beklager naturligvis den forvirring og usikkerhed, som forløbet har medført for vores kunder. Selvom vi skulle ud i forlænget spilletid denne gang, så er forhandlingerne endt med et godt resultat. Aftalen betyder først og fremmest, at de kendte kanaler fra Discovery Networks er tilbage i vores kunders TV-pakker i dag.”

Telia har også annonceret, at det vil være muligt at få Discoverys streamingtjeneste Dplay som tilkøb senere på året. Hvis du ikke kan vente, kan du allerede nu få Dplay gratis i en måned og rabat på de efterfølgende seks måneder (99 kr./md.). Der er ingen binding.

Men stadig ingen aftale med YouSee

Selvom Telia fik en aftale på plads, er der stadig intet nyt for YouSee-kunder, der savner Discoverys programmer. Siden d. 1. januar har Discoverys kanaler ikke været tilgængelige på kabel-tv fra YouSee.

Bruddet mellem Discovery og YouSee har skabt problemer for YouSee, og Discovery har gjort en stor indsats for at vinde kundernes gunst. De har derfor også lanceret deres Helt Sort-kampagne, hvor de gør kur til YouSees kunder ved blandt andet at give gode tilbud på deres streamingtjeneste, Dplay.

Hvad er Dplay?

Dplay er Discovery Networks Danmarks (tidligere SBS) streamingtjeneste, der giver dig adgang til deres 12 tv-kanaler og et utal af programmer heriblandt Ex on the Beach, Top Gear og de mange dokumentarer, man altid har kunnet finde på Discovery.

Hvad koster Dplay?

Discovery tilbyder Dplay i flere forskellige pakker:

  • Dplay Free koster 0 kr.
    – Med Free får du adgang til udvalgte programmer on-demand med reklamer
  • Dplay Premium/Underholdning koster 99 kr./md.
    – Premium/Underholdning giver dig adgang til Discoverys internationale og lokale dokumentarer og livsstilsprogrammer.
  • Dplay Sport/Sport og Underholdning koster og giver dig den fulde pakke med alle Discoverys kanaler og programmer. Det betyder, at du både kan se deres populære underholdningsprogrammer, snigpremiere og live sport fra blandt andet 3F Superliga, Europa League, Nations League og OL i Tokyo 2020.

Her kan du få Dplay gratis i en måned

Du kan få Dplay gratis allerede nu med Dplay Free. Hvis du er villig til at se reklamer under og mellem programmerne.

Men du har også gode muligheder for at få Dplays fulde programpakke gratis i en hel måned (og efterfølgende 45% rabat de næste seks måneder), hvis du alligevel overvejer at skifte dit internet. Fastspeed tilbyder blandt andet Dplay gratis i en måned og til 99 kr./md. I det efterfølgende halve år.
Er du i tvivl om Dplay er det rette til dig? Så kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over de bedste streamingtjenester lige her på Bredbånd.dk.

Seneste indlæg: