Få Danmarks billigste tv-pakke til 49 kr.

Kasper Skov Jensen 06. december, 2018

Ny tv-distributør har skruet prisen på tv helt i bund.

Traditionelt set er det en dyr fornøjelse at have en tv-pakke. Eksempelvis sætter Yousee prisen op år efter år. Men det kan gøres langt billigere, hvis man bare vil have en grundpakke. More TV er navnet på en ny dansk tv-distributør, som koster 49 kr. om måneden.

Til sammenligning koster Yousees grundpakke 289 kr. om måneden. Den næstbilligste tv-løsning i Danmark, Telia TV, koster 99 kr. om måneden.

Pakken hos More TV inkluderer DR-kanalerne, TV 2, TV 2’s regioner samt en håndfuld svenske og norske kanaler. De kan enten ses via webtv, som er klar omkring årsskiftet eller via en tv-boks, der koster 649 kr. som engangsudgift.

– Vores ambition var, at gøre det så billigt som muligt. Det er en modvægt mod prisstigningerne. Vi vil vise, at man faktisk godt kan levere grundpakken til 49 kr. Vi er selvfølgelig afhængige af, at folk synes det er en god ide. Vi satser på, at mange tusinde danskere kun har brug for grundpakken, og så eventuelt supplerer med streamingtjenester, som kan levere sport og serier, siger marketingansvarlig hos More TV, Henrik Engedal, til Bredbånd.dk


Se vores store anmeldelse af tv-pakker her

Hvordan laver man en sund forretning, når hver kunde kun betaler 49 kr? Der skal ikke så mange til, fortæller Henrik Engedal.

– Jeg kan ikke sætte et konkret antal på det, men der skal ikke så mange kunder til før det løber rundt for os. Hvis der kommer mange kunder, kan vi måske også tilbyde flere løsninger, siger han.

More TV leverer kanalerne via app’en Ministra Player, som kan downloades på en lang række forskellige enheder.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.