Få Waoo TV på dit Apple TV

Kasper Skov Jensen 27. februar, 2019
Foto:
Waoo

TV-kunder hos Waoo kan nu få alle kanalerne på deres Apple TV.

Der er mange tilfælde, hvor man ikke har mulighed for at tage den faste tv-pakke med sig. Det kan være på ferie, i sommerhus eller måske hjem til svigerfamilien. Det kan Waoos TV-kunder gøre fremover.

Selskabet har udviklet en app til de nyere generationer af Apple TV – og det har der været efterspørgsel efter, fortæller Waoo.

Du kan læse mere om Waoo TV her og købe et Apple TV her 

– Vi har fået mange forespørgsler på at få adgang til vores indhold gennem Apple TV, og jeg er glad for at kunne sige, at vi er nu klar. Vores mål er, at kunderne skal have størst mulig valgfrihed både i forhold til valg af TV-kanaler og streamingtjenester som fx Netflix, og hvordan de foretrækker at se det, siger direktør Jørgen Stensgaard fra Waoo i en pressemeddelelse.

App’en giver adgang til funktioner som tv-guide, start forfra og optagelser, præcis som man kender det fra den almindelige tv-boks. Man skal være tv-kunde hos Waoo, men behøver ikke have en tv-boks for at få glæde af den nye app til Apple TV.

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.