Internationale stjerner står i kø i ny Viaplay-serie

Kasper Skov Jensen 31. januar, 2019
Foto:
Henrik Ohsten/Viaplay

Viaplay samler nogle af Danmarks største internationale stjerner i ny krimiserie.

Et par håndfulde danske skuespillere de seneste år opnået stor succes i udlandet. Flere af dem kan opleves i Viaplays kommende krimiserie “Forhøret”. Øverst på rollelisten er Ulrich Thomsen, der spiller politimanden Bjørn. Han forsøger at finde sin datters morder.

Hele serien udspiller sig over et døgn, og i hvert afsnit afhører Bjørn en ny mistænkt, et nyt sted. Undervejs i “Forhøret” kan man blandt andre opleve Lars Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Trine Dyrholm, Søren Malling, Lars Ranthe og David Dencik.

Læs mere om Viaplay her

Der bliver fuld smæk på det psykologiske drama, lover instruktør Christoffer Boe.

– “Forhøret” er en gammel drøm om at skabe et stramt koncept, hvor der er skåret helt ind til benet – alt overflødigt er væk. Det, der står tilbage, er en oplevelse af ren essens. Jeg har fået lov at samle mit drømmehold af skuespillere og filmfolk; kameraet vil fokusere intenst og nådesløst på det psykologiske drama og den kriminalistiske puls, og hvert blik og hvert åndedræt vil have sin plads og betydning, siger han i en pressemeddelelse.

Serien, i otte afsnit, får premiere på Viaplay i slutningen af 2019.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.