Klagerne væltede ind hos streamingtjeneste

Kasper Skov Jensen 30. oktober, 2018

Streamingtjenesten Strive er kommet katastrofalt fra start. Det vælter ind med klager fra vrede kunder, der kræver pengene tilbage.

Hvis nogen er glade for, at weekenden sluttede for et par dage siden, må det være folkene hos streamingtjenesten Strive. En af fodboldsæsonens helt store højdepunkter fandt sted søndag aften hvor ærkerivalerne FC Barcelona og Real Madrid mødes i den spanske La Liga. Strive ejer rettighederne til at vise kampe fra den bedste og italienske fodboldrække, men mange fodboldfans blev slemt skuffede. Storkampen blev streamet i så dårlig kvalitet, og med så mange udfald, at klagerne væltede ind til Strive på Facebook.

Læs også:Denne streamingtjeneste kan være et alternativ til Strive

Streamingtjenesten har beklaget, og senere forklaret, at det skyldes serverproblemer.

– Vi kan konkludere, at fejlen skyldes serverproblemer, som blev løst i halvlegen. Vi undskylder, endnu engang, overfor de berørte kunder, skriver Strive blandt andet

Kommentarerne afslører dog, at en lang række kunder også havde problemer i anden halvleg, og at det slet ikke er første gang produktet skuffer kundernes forventninger.

– Det har været dårlig kvalitet fra dag 1. Jeg melder mig ud, skriver en norsk kunde.

– Sådan har det været med hver eneste La Liga-kamp indtil videre. Ubrugelig streamingtjeneste, skriver en anden.

Et andet opslag hvor Strive beklager er blevet kommenteret omkring 200 gange. Langt de fleste pakker ikke deres vrede ind.

Utilfredse kunder har endda oprettet Facebook-siden “Drop Strive”.

Bredbånd.dk forsøger at få en kommentar fra Strive.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.