Nyt bredbåndsselskab afviser Telenor: Vi bliver mærkbart billigere

Det nye bredbåndsselskab Fastspeed afviser konkurrenten Telenors forudsigelser og lover mærkbart billigere bredbånd.

Hurtigt og stabilt bredbånd

Hurtigt og stabilt bredbånd til “yderst overkommelige priser”. Det er hvad man som kunde kan glæde sig til hos det nye danske bredbåndsselskab, Fastspeed, ifølge selskabets direktør. Konkurrenten Telenors topchef, Jesper Hansen, har i et interview med Berlingske været skeptisk overfor, at Fastspeed kan lokke kunder til med lavere priser. Men Telenor-chefen tager grueligt fejl, mener man i Fastspeed-lejren.

Læs også: Derfor frygter Telenor-chef ikke ny bredbåndskonkurrent

“Vi kommer til at levere virkelig mærkbare besparelser på højhastighedsbredbånd. Og vi er overbeviste om, at kunderne vil sætte stor pris på at få adgang til stabile og hurtige forbindelser til yderst overkommelige priser, siger Fastspeed-direktør og medstifter Jens Raith til Bredbånd.dk

Interview med Berlingske

I interviewet med Berlingske begrunder Telenors Jesper Hansen sin skepsis overfor Fastspeed med, at andre nystartede bredbåndsselskaber, relativt hurtigt er blevet solgt til TDC, der har hævet priserne. Det skete eksempelvis med Hiper, men Jens Raith afviser, at det ligger i kortene for Fastspeed.

“Vores ambitioner er langsigtede. vi vil udbyde bredbånd på både coax og fiber, i takt med at også andre net åbnes for konkurrence. Vores hold af investorer har købt ind på netop at være med på det lange træk. Så nogen døgnflue bliver vi ikke. Tværtimod, siger han.”

Læs også: Nyt bredbåndsselskab vil lokke kunder med høje hastigheder og lave priser

At en stor konkurrent som Telenor ikke tror på projektet, passer Fastspeed-direktøren godt. Han regner med, at det kommer til at ændre sig.

“Det passer mig fint, at Telenor måske undervurderer konkurrencepresset fra os. Mon ikke det ændrer sig, når vi lancerer vores produkter her til foråret? spørger han retorisk.”

jens raith

Fastspeed er stiftet af erfarne folk fra den danske telebranche

Blandt andre Peter Mægbæk, der var med til at stifte Fullrate og Plenti, der begge blev købt af TDC. Jens Raith har eksempelvis en fortid som direktør for Yousee Bredbånd.