Problemer med at finde noget I kan streame? Her er løsningen

Kasper Skov Jensen 04. oktober, 2018

Kan I ikke enes om noget at se på streamingtjenester? Playpilot har løsningen.

Der er så mange film og serier på de forskellige streamingtjenester, at man lynhurtigt mister overblikket. Mulighederne er så mange, at de ofte drukner i hinanden – især hvis man er flere, der skal enes om noget at se. Det har folkene hos Playpilot fundet en løsning på.

Playpilot er en gratis app til iPhone og Android, der giver overblik over film og serier på streamingtjenester, og som noget nyt også matchlister.

Læs også:Stor anmeldelse af danske streamingtjenester

Man opretter en bruger på Playpilot, vælger hvilke streamingtjenester man har adgang til, og så opretter man en liste. Man vælger om det skal være en liste med serier eller film, vælger genrer og giver den et navn. Derefter kan man så swipe til højre og venstre i bedste Tinder-stil for at vise, om det er en film eller serie, man vil se. Andre brugere kan inviteres til listen og swipe i det samme indhold. Playpilot laver så en liste over hvad listens brugere kan lide, og hvor der er et match.

På den måde slipper du for at bruge mere tid på at diskutere med kæreste, venner og familie om, hvad I skal se. Man kan nemlig oprette alle de lister, man vil.

 

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.