Sony: Vi arbejder på en efterfølger til Playstation 4

Kasper Skov Jensen 09. oktober, 2018
Foto:
Flickr/Lee Dyer

Sony arbejder på hardware, der kan efterfølge Playstation 4, men vil ikke kalde den Playstation 5.

Spillekonsollen Playstation 4 er solgt i over 82 millioner eksemplarer siden 2013, og forventningen er begyndt at sprede sig efter en efterfølger. Ifølge Cnet har Sony-chef Kenichiro Yoshida fortalt Financial Times, at man i øjeblikket arbejder på hardware til at efterfølge Playstation 4. Den lidt kryptiske formulering bliver endnu mere mystisk af, at han ikke ville kalde efterfølgeren for Playstation 5.

Det sætter yderligere gang i spekulationerne om Sony vil fortsætte med konsoludviklingen, eller bruge sin tid på andre ting. Afløseren kan i stedet være en tablet eller en enhed beregnet til multiplayer-spil, mener Financial Times.

Læs også:Sony relancerer den allerførste Playstation

En offentligt patent, som Sony har fået tyder på, at en kommende Playstation kan blive bagudkompatibel. Og Playstation-chef John Kodera har tidligere antydet, at den kommer i 2021.

Playstation vender tilbage til rødderne senere på året, hvor Playstation Classic kommer på gaden. En retro-udgave af den spillekonsol, der startede Sonys dominans på markedet for spillekonsoller.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.