Stofa og Boxer-kunder får Xee resten af året

Kasper Skov Jensen 02. juli, 2019
Foto:
Ritzau/Scanpix

Kanalen kommer i alle kanalpakker resten af året. Fra nytår skal den tilvælges. 

Når sæsonen i den bedste engelske fodboldliga, Premier League, bliver sparket i gang til august kan kunder hos Stofa og Boxer se med. Fra 1. august og frem til årsskiftet kommer kanalen Xee til at ligge i alle tv-pakker hos de to udbydere, oplyser det TDC-ejede firma, Nuuday i en pressemeddelelse. 

Fra det nye år bliver Xee lagt i mellempakken og den store pakke hos Stofa samt vælgselv. Hos Boxer ligger kanalen i Max-pakken og Flex8. 

Læs også: Yousee laver ny tv-kanal

– Som vi før har meldt ud, vil vi gerne give endnu flere danskere mulighed for at følge en populær fodboldliga som Premier League. Derfor er vi begejstrede for, at vi nu har indgået en aftale med Stofa og Boxer, der giver deres kunder adgang til Xee, siger Christian Morgan, strategi- og mediedirektør i Nuuday. 

Xee har rettigheder til at vise halvdelen af Premier League-kampene fra den kommende sæson. Derudover byder kanalen især på underholdning.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.