Stort fald i misbrug af Dankortet

Kasper Skov Jensen 08. oktober, 2018

Svindlen med Dankort på nettet er faldet med næsten 50 procent.

Kriminelle, der på den ene eller anden måde vil fuske sig til penge på dit Dankort har fået sværere arbejdsvilkår. Svindlen med Dankort på nettet er faldet med næsten 50 procent i første halvdel af 2018 i forhold til samme periode sidste år.

Det samlede beløb, der blev svindlet for på nettet var helt nede på 15 millioner kroner, skriver Nets i en pressemeddelelse.

Læs også:Ny kampagne vil flytte danskerne fra ulovlige til lovlige hjemmesider

– Det rekordstore fald er en meget god nyhed, og selv om vi hos Nets investerer massivt i misbrugsbekæmpelse, er æren ikke kun vores. En stor del af faldet skyldes, at vi har forfinet vores samarbejde med politi, banker og e-handlen i øvrigt, og det bærer nu frugt, siger Kaspar Kock Kristensen, der er vicedirektør for misbrugsbekæmpelse hos Nets, i pressemeddelelsen.

Den samlede svindel med Dankortet faldt fra 55 millioner i første halvdel af 2017 til 33 millioner i første halvdel af 2018.

Du kan se udviklingen i misbrug af Dankortet herunder:

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.