Strive køber rettigheder til endnu en fodboldliga

Kasper Skov Jensen 01. marts, 2019

Strive har købt rettigheder til endnu en fodboldliga med mange skandinaviske spillere.

Strive har været hjemmebane for spansk og italiensk fodbold siden denne sæson, og hjemmebanen bliver udvidet med endnu en liga. Streamingtjenesten har købt rettigheder til at vise alle kampe fra den amerikanske fodboldliga, MLS, hvor man blandt andre kan opleve den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic. Der er mange andre skandinaviske spillere at glæde sig til, fortæller Strive.

Læs også:Strive får almindelig tv-kanal

– På Strive Sport er vi meget glade for at kunne tilbyde endnu mere fodbold til vores kunder samt at kunne fortælle om Zlatans fremskridt i USA. MLS er en hårdt satsende liga med høj underholdningsværdi og flere store navne samt omkring 20 skandinaviske spillere, siger Kristian Hysén, administrerende direktør i IMG Nordic, som ejer Strive, i en pressemeddelelse.

Prøv Strive en uge gratis her

MLS starter i weekenden og bliver spillet frem til november. Det betyder, at der også er fodbold i de sommermåneder, hvor de europæiske ligaer holder pause.

Prisen på Strive forbliver den samme. 79 kr. pr måned eller 499 kr. for et år.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.