TDC køber Hiper

TDC Group har købt bredbåndsselskabet Hiper.

Bredbåndsselskabet Hiper har været et af de eneste landsdækkende selskaber, der ikke var en del af de store giganter. Nu bliver de indlemmet i TDC-familien. TDC Group oplyser i en pressemeddelelse, at TDC Group har købt Hiper og 47.000 kunder.

– Vi er glade for at kunne løfte sløret for vores seneste satsning med købet af Hiper. De har på få år opbygget en skalerbar platform med bredbånd som kerneprodukt og med en kundeservice af høj kvalitet. Vi glæder os til at byde Hiper og deres dygtige medarbejdere velkommen ombord, siger Jaap Postma, koncerndirektør i TDC Group og chef for OpCo i pressemeddelelsen.

Læs også:Så mange danskere bliver kontaktet af it-kriminelle

Hiper-direktør og medgrundlægger Stig Myken kender TDC særdeles godt. Han har tidligere været ansat hos den danske telegigant, og så stiftede han Fullrate, som også senere blev købt af netop TDC Group.

Ifølge Stig Myken er TDC det helt rigtige selskab til at bringe Hiper videre.

– Kort efter, at vi havde igangsat salgsprocessen, stod det klart, at TDC ville være en rigtig god samarbejdspartner, og vi glæder os meget til at blive en af OpCo-familien. Vi står sammen om en ambitiøs plan for fremtiden, og derfor var TDC det naturlige valg for os, siger han

Hiper fortsætter som et selvstændigt brand, og de omkring 50 ansatte fortsætter arbejdet som hidtil.

TDC Group ejer i forvejen bredbåndsselskaberne Yousee og Fullrate.