TV 2 skærper fokus på streaming

Kasper Skov Jensen 08. oktober, 2018
Foto:
Miklos Szabo/TV 2

TV 2 vil de kommende tre år have mere fokus på sin streamingtjeneste TV 2 Play.

TV 2 startede som tv-kanal for 30 år siden. I dag er der kommet endnu flere tv-kanaler, en populær hjemmeside og ikke mindst en streamingtjeneste til. I de kommende tre år skal der mere fokus på TV 2 Play, for det især er de personlige anbefalinger, der skal kigges nærmere på. Det fortæller TV 2-direktør Merete Eldrup med Mediawatch.

– Næste skridt bliver at forbedre navigationen. Det handler om at finde indholdet, når man kommer ind på TV 2 Play, og hvordan man kommer videre til noget nyt indhold. Vi skal blive bedre til at personalisere og anbefale, siger hun.

Læs også:Her er de bedste streamingtjenester

Anbefalinger og personaliseringer er noget af det, hvor den allerstørste TV 2 Play-konkurrent, Netflix adskiller sig. Netflix har kendt for nogle meget veludviklede algoritmer, der løbende bliver trænet i at kende den enkelte brugers smag. Og det vil TV 2 lade sig inspirere af, fortæller direktøren.

– Vi skal kende den enkelte bruger bedre. Som det er i dag, kan vi se, at der er en abonnent, som ser “Badehotellet”, en dokumentar og noget sport. Men det kan dække over en familie på to voksne og to børn, og vi aner ikke, hvem i husstanden der ser hvad. Det skal vi have mere kendskab til. Vi ser eksempelvis på at lave profiler, sådan som streamingkunder kender det fra Netflix, siger Merete Eldrup.

TV 2 Play havde mere end 350.000 abonnenter sidste år.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.