dansk kabel tv bredbånd

Anmeldelse af Dansk Kabel TV


Fordele


✅ Høj kapacitet og dermed mulighed for at dele et abonnement mellem flere i samme husstand.

✅ Nem tilslutning og dermed mulighed for at beholde sin gamle telefon ved skift til Dansk Kabel.

✅ Man vælger frit om man vil beholde sit gamle nummer eller have et nyt, hvis man skifter til Dansk Kabel.

✅ Dansk Kabel tilbyder en hjemmesideguide, hvor man kan få hjælp til at finde ud af, hvilken internethastighed, man har brug for. Hjemmesiden linker desuden til andre fordelagtige services, såsom modtagelse af en såkaldt drifts-sms, webmail-funktion samt fjern-support.

Ulemper


❌ Bor man i lejlighed, og har den pågældende adresses boligforening ikke allerede en aftale med Dansk Kabel, er det umuligt fra selskabets hjemmeside at indhente information om eksakte priser.

❌ Generelt mangelfuld hjemmeside med upræcis information.

Kontakt


  • Teglholmsgade 1
    2450 København SV
  • 69121212

Priser hos Dansk Kabel TV


Om Dansk Kabel TV

Hos selskabet Dansk Kabel tilbydes der bredbåndsløsninger, som ifølge selskabet selv skulle være lynhurtige. Er man interesseret i at oprette en internetaftale med Dansk Kabel, må man på selskabets hjemmeside klikke sig frem til et vindue, hvor man bliver bedt om at indtaste sin adresse. Allerede her kan der opstå vanskeligheder, for bor man i en boligforening, og har denne ikke allerede en aftale med netop Dansk Kabel, hindres man i at agere videre, indtil ens boligselskab eventuelt har fået en aftale igangsat med selskabet. Man henvises her til at kontakte Dansk Kabel på 89 12 12 12 for at indhente information om, hvad selskabet kan have af tilbud til den boligforening, man er en del af.

Er man først og fremmest interesseret i at se, hvilke muligheder et abonnement hos Dansk Kabel giver i forhold til pris og kvalitet, kan man fra hjemmesiden også indhente en sparsom mængde info. Det fremgår således at et bredbåndabonnement hos Dansk kabel er “billigt”, “lynhurtigt” og gratis at oprette. Desuden er der ingen binding på en aftale hos selskabet, og abonnementsordningerne hos selskabet giver mulighed for at “hele familien kan være på samtidig”.

Hvis man netop er en familie, kan man med fordel vælge en internetpakke med høj hastighed. Det samme gælder, hvis man up- og downloader meget fra nettet. Er man derimod mere til at surfe samt tjekke mails og sociale medier, er det ikke nødvendigt at have en særlig hurtig netforbindelse. Dansk Kabel tilbyder på sin hjemmesiden en god guide, hvor man finder et par linier om hvert af de hastighedsniveauer som selskabet har blandt sine tilbud.

Man finder desuden på danskkabeltv.dk en hel lille menu af services tilbudt af selskabet. Heriblandt et værktøj til at måle sin nuværende internethastighed, samt for abonnenter fjernsupport, webmailfunktion og tilmelding til en drifts-sms-service.

Dansk Kabel TVs historie

Dansk Kabel startede i 1970’erne ud som Dansk Kabel TV. Grundlæggerne dengang var fire regionale teleselskaber, der havde hver deres kabel tv-selskab. I år 2000 blev alle fire sammenlagt til det nuværende Dansk Kabel. Siden da har selskabet været ejet af TDC-koncernen. I ’09 overtog Dansk Kabel en af sine konkurrenter – selskabet A+ – og i dag har selskabet omkring 360 ansatte.

Hvad siger kunderne på Trustpilot?

Hvis du vil se, hvad brugerne mener om selskabet, kan du se deres Trustpilot her.

Hvad tilbyder Dansk Kabel af bredbånd?

Dansk Kabel tilbyder internet via COAX på op til 600/600 Mbit/s. Hastigheden afhænger dog af din adresse.

Hvem kan få bredbånd via Dansk Kabel?

Dansk Kabel TV tilbyder kun internet til beboere i boligforening, der har indgået en fælles aftale om levering af bredbånd.