net1 bredbånd

Anmeldelse af Net1


Fordele


✅ Mulighed for ubegrænset mængde data med Net1.

Ulemper


❌ Ingen mulighed for at chatte med kundeservice via deres hjemmeside.

Kontakt


Priser hos Net1


Om Net1

Net1 er en bredbåndsudbyder med speciale i mobilt bredbånd.

De har især brandet sig selv på at levere bredbånd til de danskere, der normalt har svært ved at få signal på grund af deres geografiske placering.

Der er fokus på mobilt bredbånd med en stor dækning. Det kommer især ved, at de kun tilbyder mobilt brebånd, som kan dække langt størstedelen af alle danske husstande, men har en noget lavere hastighed end mange af konkurrenterne.

Net1 mobilt bredbånd

Hos Net1 finder du forskellige abonnementstilbud på mobilt bredbånd.

En af disse giver muligheden for ubegrænset forbrug til en forholdsvis lav månedlig ydelse. De egner sig derfor især til forbrugere, der skal bruge en masse data, men ikke nødvendigvis bor et sted, hvor fibernettet eller det regulære kabeltv-netværk er tilgængeligt.

Når det kommer til deres abonnementer med fast månedligt forbrug ligger Net1 til gengæld i den højere ende af skalaen i forhold til konkurrenterne. Til gengæld giver en ordning med et fast Net1 forbrug mulighed for stor fleksibilitet i forhold til din geografiske placering.

Én anden fordel er også, at de tilbyder bredbånd uden binding. Sammen med tilbuddet om ingen binding kommer også gratis oprettelse og 14 dages returret på alle deres routere.

Hvilken hastighed kan man få med denne udbyder?

Det er ikke den udbyder af mobilt bredbånd, der tilbyder den største hastighed. Deres løsninger kan komme op på 30 Mbit/s – dog ligger de fleste løsninger på mellem 3 og 8 Mbit/s.

Denne hastighed er fin for dig, der mest bruger internettet til at streame og surfe. Den vil dog næppe række til en stor husstand med et tilsvarende stort internetforbrug.

Hvis du er i tvivl om hastigheden på dit nuværende internet, kan du tjekke det med vores hastighedstest.

Net1 dækning

Mobilt bredbånd fra Net1 kan blandt andet være en god løsning for dig, som skal have internet i dit sommerhus eller på din båd. Det kan også være en hjælp, hvis du bor langt borte fra byerne og har oplevet problemer med din dækning tidligere.

De har – ulig mange af de andre mobilt bredbåndsudbydere – deres eget netværk, som dækker størstedelen af Danmark.

Net1 dækningskort

Er du i tvivl om, din adresse er dækket godt nok? Så klik på kortet ovenfor og indtast din adresse på deres dækningskort.

Den brede dækning opnår dette selskab ved at sende signalet ud via en meget lav frekvens (450 MHz-frekvensen). Det har betydning for hastigheden. Til gengæld er du med Net1 sikret stabilt internet de fleste steder i landet.

Net1 kontaktinformationer

Adresse: Industriparken 35-37, 2750 Ballerup
Åbningstider: Mandag-Torsdag 09.00-15.30, Fredag 09.00-15.00
Telefon: 38 41 41 41

Hvad siger kunderne på Trustpilot?

Hvis du vil se, hvad brugerne mener om selskabet, kan du se deres Trustpilot her.

Hvilket internet kan jeg få hos Net1?

Net1 har specialiseret sig i mobilt bredbånd. De henvender sig især til danskere uden for de store byer, der normalt har svært ved at få signal på grund af deres geografiske placering.

Hvor godt er Net1?

Net1 har en bedre dækning end mange af de andre udbydere. Det er, fordi de bruger det gamle NMT-netværk (450 Mhz). Det er dog også noget langsommere end andre udbydere.