Oister logo

Anmeldelse af Oister

Selskabet blev oprindeligt grundlagt til udelukkende at sælge mobilt bredbånd til danskerne. Det var lidt før, de store datapakker for alvor gjorde deres indtog i mobilabonnementerne. Dette præger også deres udvalg i dag. Langt størstedelen af deres udvalg på mobilt internet kommer med en begrænsning på dataforbruget fra måned til måned.

Fordele
  • Meget billigt internet.
  • Egner sig især godt til husstande med mindre behov
Ulemper
  • Kun mobilt bredbånd
  • Oister WiFi har en øvre begræsning på 1 TB om måneden
Kontakt

Scandiagade 8
2450 København SV

70313070

https://oister.dk

Priser hos Oister
Der blev ikke fundet nogen produkter.

Om Oister

Med snakkesalige, lilla østers (og lejlighedsvis andre søde havdyr) som blikfang har du siden 2008 kunnet få mobilt bredbånd fra Oister.

Selskabet blev oprindeligt grundlagt til udelukkende at sælge mobilt bredbånd til danskerne. Det var lidt før, de store datapakker for alvor gjorde deres indtog i mobilabonnementerne. Dette præger også deres udvalg i dag. Langt størstedelen af deres udvalg på mobilt internet kommer med en begrænsning på dataforbruget fra måned til måned.

Oister – mobilt bredbånd

Oister tilbyder en række forskellige abonnementer på mobilt bredbånd.

Deres priser er billigere end gennemsnittet hos de fleste andre bredbåndsudbydere. Tilgengæld har alle bredbåndsabonnementer på nær ét også et begrænset dataforbrug. Det vil sige, at Oister især egner sig til husstande, hvor I ikke jævnligt streamer Netflix eller spiller online multiplayerspil hver aften.

Oisters mobile bredbånd giver dig internethastigheder på op til 71 Mbit/s i download og  43 Mbit/s i upload.

Din internetforbindelses hastighed afhænger dog af en række fysiske betingelser ved din bopæl. Hvis du bor langt væk fra de større byer, og der er lidt afstand til den nærmeste mobilmast, kan det godt lægge en dæmper på, hvor hurtigt dit internet kan blive.

Fordelen ved mobilt bredbånd er dog også, at din husstand ikke behøver være koblet på fibernettet eller en anden form for fysisk internetinfrastruktur. Det kræver derfor heller ikke gravearbejde eller installation at opsætte dit mobile bredbånd. Du skal bare sætte den gratis router med SIM-kort – som bliver sendt til dig af Oister – i en stikkontakt. Det kan gøres på under fem minutter.

Oister WiFi – til hjemmet og erhverv

Oister tilbyder et mobilt bredbåndsabonnement med fri data, som de kalder for Oister WiFi.

Det fungerer i vid udstrækning, som deres andre bredbåndsydelser. Du skal dog ikke bekymre dig om dit dataforbrug. I forhold til markedsføringsloven, har tele- og bredbåndsselskaberne ret til at kalde abonnementet for “fri data”, selvom der reelt set er tale om en maks. begrænsning på 1TB om måneden.

Hvis du overskrider den grænse, vil hastigheden på dit internet sænkes i resten af måneden. For de fleste vil det også være mere end rigeligt.

Huawei B535-232 MBB 4G LTE WiFi-router

Alle Oisters mobile bredbåndsløsninger kommer med en gratis Huawei B535-232 MBB 4G-router.

Routeren er dog kun til låns. Hvis du skifter udbyder, skal du returnere routeren.

Oister benytter sig af selv samme router, som deres moderselskab 3 tilbyder. Fordelen ved den specifikke model er, at den benytter sig af carrier aggregation-teknologi. Det gør, at den kan sende og modtage data på to forskellige to frekvensbånd. Det betyder, at man kan fordoble hastigheden på bredbåndet.

Dækning med mobilt bredbånd

Oisters 4G-netværk er ejet og opereret af 3. Det dækker 98% af Danmark. Hvis du er så uheldig at bo uden for dens rækkevidde, vil du som oftest kunne koble dig på 3G-netværket, der dog er en kende langsommere. Det er altid en god idé at tjekke Oisters dækningskort, inden du vælger at købe mobilt bredbånd hos dem.

Ofte stillede spørgsmål om Oister

Hvem ejer Oister?

Oister er ejet af Hi3G Denmark ApS, der også ejer teleselskabet 3. Ifølge en undersøgelse fra Energistyrelsen, havde Oister og 3 tilsammen 1,330 milioner kunder.

Hvilke net bruger Oisters mobile bredbånd?

Oister er ejet af 3, og benytter sig derfor også af 3’s netværk. Det gælder for både deres bredbånd og mobilabonnementer.

Hvad koster mobilt bredbånd fra Oister?

Mobilt bredbånd fra Oister koster fra 49 kr. om måneden og op til 209 kr. om måneden.

Oister Trustpilot

Ønsker du at høre, hvad andre synes om Oister, kan du her se deres Trustpilot.

Oversigt