waoo fiber

Waoo – Anmeldelse 2021

Fordele


✅ I to ud af tre af Waoos bredbåndspakker tilbydes der afregning på 0 kroner den første måned.

✅ Hos Waoo får man en gratis sikkerhedspakke med i købet.

✅ Høj kundetilfredshed.

✅ Få Amazone Prime Video og ViaPlay i gratis i 6 måneder.

Ulemper


❌ Hos Waoo er der ved alle bredbåndspakker en bindingsperiode, der gør sig gældende. Denne periode er på seks måneder.

❌ Der er desuden en mindstebetaling for disse første seks måneder som abonnent hos selskabet.

Kontakt


Hovedgaden 36,
4520 Svinninge.

70292444

Hjemmeside

Priser hos Waoo


Hvem er Waoo?

Hos selskabet Waoo kan man vælge imellem tre forskellige bredbåndsløsninger. Den billigste pakke kalder firmaet for Waoo Fiber Basic, og ved denne pakke er der et særligt tilbud på 100 kroner per måned i det første tre måneder, man er abonnent. Herefter stiger prisen en del, nemlig med 199 kroner per måned, således at den endelige pris da kommer op på 299 kroner om måneden.

Der er ved dette tilbud en bindingsperiode på seks måneder, og minimumsprisen i denne periode er på 1197 kroner. Desuden informerer selskabet om, at der, hvis man ikke har adgang til fibernet, vil kunne være ekstra omkostninger forbundet med etablering af fibernetværk i ens bolig.

Ved denne mindste pakke får man en internetforbindelse på 100/100 Mbit. Desuden medfølger en sikkerhedspakke samt en service, som Waoo kalder for Waoo standard wifi. For at starte med sikkerhedspakken, så indebærer denne, at man får beskyttelse til alle sine enheder, hvadenten man er Windows- eller Mac-bruger. Sikkerhedspakken er nemt installérbar og indeholder antivirus lige så vel som firewall. Her ud over er der en hel liste af features, som gælder i forbindelse med denne pakke, som eksempelvis også indeholder email-beskytttelse, anti-ransomware, forældrekontrol samt en funktion, der gør, at du kan færdes sikkert på din netbank og i forbindelse med online-handel.

Den anden ekstra-service, som medfølger ved Waoo Fiber Basic-pakken er den, som kaldes for Waoo standard wifi. Denne funktion gør, at alle i din husstand kan få adgang til det trådløse netværk.

waoo bredbånd

Waoos større bredbåndspakker

Tager man et kig på Waoos mellemstore bredbåndspakke, falder det som det første i øjnene, at denne model giver mulighed for at betale 0 kroner den første måned, man er abonnent. Herefter koster abonnementet 349 kroner om måneden, og der gør sig ligesom ved basis-abonnementet en bindingsperiode på ialt seks måneder gældende. Mindsteprisen for dette første halve år som kunde hos Waoo er 1745 kroner. Også her, akkurat som ved basis-pakken, informerer Waoo deres potentielle kunder om, at der muligvis i forbindelse med oprettelsen af internetforbindelsen vil være en ekstraafgift i forbindelse med etablering af fibernetværket.

Man kan ved køb af denne pakke forvente at få en temmelig høj hastighed på hele 300/300 Mbit. Desuden får man samme sikkerhedspakke og Waoo Smart Wifi-service med, som ved basis-pakken. Desuden medfølger ved dette tilbud en online harddisk på 25 GB, samt en service, som selskabet kalder for Waoo udvidet installation.

Med Waoo udvidet installation tilbyder selskabet en individuelt tilpasset installation, som gør, at din WiFi-løsning bliver tilpasset specielt til dit hjem. Hvis man er interesseret i denne service, men har Waoos basis-abonnement, kan denne service i øvrigt rekvireres som tilkøb. Denne mellemstore pakke giver desuden muligheden for at opgradere til en 100 GB online harddisk (39 kroner om måneden) eller en 1000 GB online harddisk (109 kroner om måneden).

Den dyreste og også mest omfattende pakke, man kan få hos Waoo, hedder Waoo fiber full. Denne pakke giver ligesom den mellemstore pakke hos selskabet mulighed for at få den første måned helt gratis. Herefter koster det 449 kroner om måneden at have dette abonnement, og mindsteprisen for seks måneder ligger på 2245 kroner. Til gengæld får man en superhurtig hastighed på 500/500 Mbit.

Desuden medfølger der her, ligesom ved de to mindre abonnementspakker, en sikkerhedspakke samt Waoo smart wifi. Ved dette tilbud medfølger desuden en stor online harddiske på hele 100 GB samt servicen Waoo udvidet installation uden ekstra beregning. Man kan desuden som abonnent på dette tilbud opgradere sin online harddisk-løsning med hele 1000 GB for en pris af 109 kroner om måneden.

Tilbud hos Waoo

Waoo har desuden et tilbud om en helt let bredbåndspakke til 199 kroner om måneden (mindsteforbruget er her per seks måneder 1194 kroner). Denne pakke giver en hastighed på 10/10 Mbit samt medfølgende sikkerhedspakke. Der er desuden ved dette abonnement en række tilkøbsmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål om Waoo

Hvad er fibernet fra Waoo?

Fibernet fra Waoo er blandt det hurtigste internet, du kan få i Danmark. Med fibernet-teknologi kan du få op til 1.000 kr. Mbit/s. Det kræver dog først, at du kan få adgang til fibernetværket.

Kræver det specielt udstyr at få fibernet?

For at få fibernet, skal der føres et fiberkabel fra vejen til dit hus. Samtidig skal du have en fiberboks fra Waoo.

Hvor mange computere kan der kobles til fibernettet?

Det er din router – ikke dit internet – der bestemmer, hvor mange enheder, der kan være på dit internet. Teoretisk set kan du have op til 250 enheder koblet til din router via WiFi. De fleste routere sætter dog en begrænsning på cirka 50. Husk at hver enhed skal deles om den samme hastighed og belastning.