Bedste VPN til iOS

Vil du være anonym og sikker på din iPhone og iPad? Vi har fundet 3 af de bedste VPN til de to elskede Apple-produkter.

Kasper Skov Jensen

Dine Apple-enheder er mere sikre med VPN

Hvis du er som flertallet af danskerne, elsker du at gå på nettet fra din iPhone og iPad. Apple har gjort det til en nogenlunde sikker oplevelse, hvor du i det store hele ikke risikere at downloade skadeligt indhold. Men der er også en hel del ting,

Apple ikke har taget højde for, når du bruger iPhone og iPad. Alt hvad du laver på internettet, kan spores tilbage til dig. Falske hjemmesider forsøger at lokke oplysninger ud af dig, og hackere forsøger måske at få adgang til dit netværk. Med en VPN er du mere sikret mod det hele.

De 3 bedste VPN til iPhone og iPad er:

Pros:

Cons:

  • Prisen

ExpressVPN topper vores liste, fordi app’en til iPhone og iPad fungerer virkelig godt. Og helt i Apples ånd er den lækker og brugervenlig. App’en virker på iOS version 7 og opefter. Især til iPhone fungerer ExpressVPN betydeligt bedre end mange af konkurrenterne.

De over 2.000 servere er hurtige og det er nemt at finde frem til den allerhurtigste server, så du ikke skal gå på kompromis med hastigheden. Al trafik bliver selvfølgelig krypteret. Desværre kan du kun bruge den her VPN-løsning på tre forskellige enheder og prisen er ikke så lav som nogle af alternativerne til ExpressVPN.

Et 12 måneders abonnement koster $8,32 om måneden (cirka 50 danske kroner) og du kan få pengene tilbage i løbet af den første måned, hvis du ikke er tilfreds

Pros:

  • Høje downloadhastigheder
  • Automatisk opstart
  • Få forslag til de bedste servere

Cons:

  • Relativt høj pris

IPVanish kører meget stabilt med høje downloadhastigheder. App’en fungerer med iOS 8 eller højere og er især god på iPad. Hver gang en internetforbindelse bliver opdaget, starter app’en helt automatisk.Trafikken bliver krypteret og anonymiseret.

Desuden får du forslag til hvilken server, der er bedst for dig baseret på hastighed, din placering og din ping. Prisen på $6,49 (omkring 40 danske kroner) om måneden for et år ligger i den høje ende, men du kan få dine penge tilbage i løbet af den første uge.

Pros:

Cons:

  • Ikke helt så mange funktioner bygget ind i iOS-app’en

En budgetvenlig VPN-løsning til iPhone og iPad-ejere. App’en er behagelig at se på og gemmer egentlig ikke så mange overraskelser. Servernes hastighed er rimelig, og så kan du få dobbelt kryptering på din trafik.

Prisen er så absolut også i den rimelige ende: $3,29 (omkring 20 danske kroner) om måneden, hvis du køber to år. Derudover kan du få købet refunderet, hvis du i den første måned skifter mening.