Test af VPN-tjenester til Windows

Bedste VPN til Windows brugere


Vi har samlet nogle af de bedste VPN til Windows, så du ikke skal lede længere.


Kasper Skov Jensen

Opdateret: 8. maj, 2018.


En god måde at sikre sig

Som Windows-bruger er du sikkert vant til at have et antivirus-program, nogle optimeringsprogrammer og nogle oprydningsprogrammer. Men vil du virkelig opgradere på sikkerheden, når du er på internettet, bør du investere i en VPN-forbindelse.

Ved at sende din internettrafik gennem en VPN bliver du anonym. Og alt hvad du laver på nettet bliver krypteret, så andre ikke kan kigge med. Derfor kan du surfe på nettet med mere ro i maven, velvidende at oplysninger om dig og de websites du besøger ikke kan ses af andre.

Her er resultaterne af testen:

#1 - NordVPN

Score til Windows: 10/10

FORDELE

Tilbud: Spar 72% lige nu!

Du får rigtig meget VPN for pengene

Dobbelt kryptering

Brugervenligt program til Windows med mange muligheder

ULEMPER

Ingen, som er værd at nævne

Her får du al det en moderne VPN skal kunne til en yderst rimelig pris på $3,29 om måneden, hvis du køber for to år. Du kan blandt andet få dobbelt kryptering til VPN-serverne. Selve programmet til Windows er enkelt at indstille, men gemmer alligevel på en række smarte funktioner. Er du ligeglad med, hvilken server du forbinder til, bruger du bare den store runde knap øverst. Vil du selv bestemme det, kan du vælge mellem serverne på et verdenskort eller på en liste, hvoraf det også fremgår hvor tæt du er på den pågældende server.

Praktisk information i forhold til hastighed, hvor tommelfingerreglen er, at det går hurtigere desto tættere du befinder dig på serveren. Er du i tvivl om, hvilken server du skal vælge? Frygt ej! En lille guide peger dig i den rigtige retning, alt efter hvilken type websites du vil besøge.

Besøg NordVPN

Prøv gratis i 30 dage

#2 - PureVPN

Score til Windows: 8/10

FORDELE

74% rabat ved køb af 2 år

Adblocker inkluderet

Ultra skarp pris

Mange ekstrafunktioner

ULEMPER

Kun en uges prøveperiode

PureVPN giver dig de sædvanlige VPN-funktioner, plus en del ekstra. Sammenlagt giver det en rigtig solid VPN til Windows. Du får blandt andet ad-blocker, så du slipper for alle de irriterende reklamer på nettet. Webfiltrering giver dig mulighed for at blokere adgangen til bestemte websites og antivirus er med til at beskytte dig mod nogle af alle de sikkerhedsrisici, der er på nettet. Det er ikke nok til helt at erstatte det antivirusprogram, du bør have installeret på din Windows-computer, men det er et virkelig godt supplement.

Besøg PureVPN

7 dages returret

#3 - ExpressVPN

Score til Windows: 8/10

FORDELE

35% rabat ved køb af 12 mdr.

Pæn og overskuelig Windows-app

Stor valgfrihed blandt servere

Få pengene tilbage i op til 30 dage efter købet

ULEMPER

Ingen avancerede funktioner i Windows-app’en

En af de helt store fordele ved ExpressVPN er, at app’en til Windows er pæn og brugervenlig. Den giver mulighed for at forbinde til den bedste server og til selv at vælge server. De står blandt andet på en liste, hvor man kan sortere efter hastighed og andre kriterier. De mere avancerede funktioner kræver, at du logger ind på firmaets website med dine brugeroplysninger.

Besøg ExpressVPN

Prøv gratis i 30 dage

Lad os hjælpe dig

Har du spørgsmål til hvilket lån du skal vælge, eller har du andre spørgsmål?
Skriv dit spørgsmål nedenfor, så svare vi dig hurtigst muligt.


Tak for din besked!

Vi svare så hurtigt som muligt, og indenfor en time alle hverdage mellem 10 og 16