Ivacy VPN Anmeldelse 2021

Ivacy har været en aktør på VPN markedet siden 2007 og har på deres rejse udviklet en yderst kompetent VPN tjeneste. Samtidig har Ivacy også vist sig, at være en af de tjeneste som har de bedste tilbud til kunderne. Vi har taget et nærmere kig på Ivacy og hvad de kan tilbyde! Vi guider dig herigennem, hvordan Ivacy klarer sig i vores test og hvordan den kan være nyttig for vores brugere.

Ivacy VPN – Høj kvalitet til laveste pris


#1 Ivacy VPN

61 kr. 6 kr.
Score: 8/10
Fordele:

Kampagne tilbud med besparelse på 88%

  • Over 1000 servere fordelt på over 100 lokationer
  • Beskyt op til 10 enheder med ét abonnement
  • Kundeservice døgnet rundt
Ulemper:
  • Ingen dansk support tilgængelig
  • Visse lande har begrænset hastighed

Ivacy er den billigste VPN-tjeneste som vi har anmeldt på Bredbånd.dk og man får masser for pengene. Ved tegning af et længere aftale på 5 år, så kan man pt få et abonnement hos Ivacy til kun 8 kroner om måneden. Dette er ufatteligt billigt for at optimere sin online sikker, samt få en masse nye muligheder på underholdningsscenen.

Det kan virke som lang tid at binde sig, men du får muligheden for at benytte tjenesten på 10 enheder ad gangen. Det vil sige, at du kan beskytte flere af dine enheder på én gang eller sørge for at hele familien er sikret. Og netop sikkerheden er en område, som Ivacy fokuserer meget på. De benytter en 256-bit kryptering, der også benyttes af militæret, hvilket gør det næsten umuligt at blive hacket.


 

1000 servere dedikeret til streaming

Med over 1000 servere fordelt på mere end 100 lokationer kan Ivacy åbne op en verden af nye muligheder. Tjenesten har en hel sektion dedikeret til streaming, hvor du kan få hjælp til at få adgang til streamingtjenester som BBC iPlayer, Disney+, Amazon Prime, Hulu samt de 7 store Netflix regioner USA, Frankrig, Japan, UK, Australien, Tyskland samt Canada og meget meget mere.

Og du skal ikke frygte, at du ikke kan benytte på Ivacy på alle dine enheder, da de ikke kun har apps til Mac og Windows, men også til iOS, Android, PS4 og f.eks. Linux, så alle kan være med. Så vores anbefaling er at prøve Ivacy af, og hvis til vores overraskelse skulle skuffe, så har de en 30 dages pengene retur garanti, som betyder du kan få pengene tilbage.

Hvorfor overhovedet bruge VPN

Blandt brugerne på Bredbånd.dk ser vi at vores brugere ofte har 2 forskellige formål med at benytte et tilbud på en VPN-tjeneste:

  1. Sikkerhed og anonymitet når man bevæger sig rundt på internettet.
  2. Fuldt udbytte af de underholdsningstjenester som man betaler for.

En VPN-tjeneste har nemlig en masse funktioner, som brugerne kan drage fordel af. Du bliver mere sikker når du handler online, når du benytter din computer i udlandet via en usikker forbindelse, eller måske bare hvis du vil sørge for, at der er et ekstra lags beskyttelse til familiens online færden.

Samtidig med øget sikkerhed, så kan du få mulighed for at få forløst det fulde potentiale af de streamingtjenester du betaler for. Nogle serier og film er kun tilgængelige for de amerikanske brugere af Netflix. Men med en VPN kan du få adgang til det samme bibliotek som de har. Du kan også få muligheden for at tilmelde tjenester, som slet ikke er kommet til Danmark endnu – Disneys nye streaming tjeneste Hulu kan du også få adgang til med en VPN.

Andre relevante guides