NordVPN

NordVPN er et rigtig godt bud på en VPN-løsning, både til private og til erhverv. Deres produkt er et af de bedste på markedet, og deres priser er blandt de laveste på markedet. Konkurrencen på markedet for VPN-løsninger er hård. Dette er til din fordel. Der findes andre gode VPN-udbydere, som også har rimelige priser.

NordVPN – Høj kvalitet til laveste pris 2022


#1 NordVPN

76 kr. 23 kr.
Score: 9/10
Fordele:
  • Yderst brugervenlig
  •  Kundeservice 24/7
Ulemper:
  • Kun engelsk support

Det er detaljer i forhold til pris og ydelser, som skiller de bedste VPN-udbydere. Pointen er her, at du trygt kan vælge NordVPN som din udbyder. Du får rigtig meget for pengene.

Din sikkerhed vil være i top. Du får adgang til flere end 5.200 servere i 59 forskellige lande verden over. Dit privatliv er også sikret.


 

Kilde: https://vpnxpert.com/nordvpn/

Det sidste først: Den umiddelbart vigtidet gste grund til overhovedet at abonnere på en VPN-løsning er jo, at du gerne vil være i fred, når du er online. Du vil gerne være fri for at blive kigget over skulderen. Vi har alle behov for privatliv, også i cyberspace. NordVPN garanterer dit privatliv, når du er på internettet.

Selvom NordVPN er skandinavisk, som navnet jo antyder, så har de adresse i Panama i Mellemamerika. Det lyder måske lidt lusket, tænker du. Men det er fuldt lovligt, og det er til din klare fordel. I Panama er der nemlig ingen regler for overvågning af trafik på internettet.

Inden for EU for eksempel, kan det være svært at sikre VPN-brugere fuld anonymitet i forbindelse med aktiviteter online. Dette har sin forklaring, som jo har at gøre med at forhindre kriminalitet på internettet. Men hvis du har rent mel i posen, kan det godt være irriterende at blive overvåget af myndighederne.

NordVPN kan, med deres udgangspunkt i Panama, garantere dig, at dine aktiviteter online ikke logges. Samtidig er det vigtigt at huske på, at logging af aktiviteter på internettet ikke kun er et spørgsmål om myndigheder og deres regler. Nogle udbydere af VPN (især gratis VPN) logger deres kunders færden for at kunne sælge oplysningerne videre til tredjepart. Dette er ikke tilfældet hos NordVPN.

NordVPN servere

Hos NordVPN er dit privatliv i trygge hænder

Det samme gælder din sikkerhed, når du er online. NordVPN har som de første udviklet ‘Dual Encryption’, hvilket går ud på at kryptere din forbindelse dobbelt, ved simpelthen at føre dig gennem to servere efter hinanden, i stedet for blot én server. Dobbelt op.

Når du abonnerer på VPN, er systemet jo ganske enkelt, at du logger på internettet via en af din VPN-udbyders servere. Din bredbåndsforbindelse krypteres, så ingen kan se, hvor du geografisk opholder dig. Din placering er skjult. NordVPN har samtidig høj sikkerhed på deres servere, så der vil aldrig være nogen hackere, svindlere eller lurere, der kan komme igennem til dig og din computer. Du er sikker i dit skjul.

Funktionen ‘Dual Encryption’ er valgfri, men du har adgang til det på et almindeligt abonnement. NordVPN siger, at til almindelig daglig surf på nettet, er det rigeligt med kryptering via en enkelt server. Dual Encryption er mere henvendt til for eksempel journalister, der vil beskytte sig selv og deres kilder. Det giver et ekstra lag sikkerhed mod at blive afsløret af diktaturstater, mafiaer og andre grimme lurekiggere.

En hage, der kan være ved VPN, er, at forbindelsen bliver langsommere, fordi du skal via servere, der kan være placeret langt fra din reelle position. Især Dual Encryption vil nedsætte hastigheden noget. Hvad enten det er via én eller to servere, er det vigtigt, at VPN-udbyderen råder over mange servere, der er placeret strategisk godt, og at serverne er af god kvalitet, så der er høj hastighed på forbindelsen.

NordVPN er i front på markedet, også hvad angår servere. NordVPNs servere er af høj kvalitet, og med flere end 5.200 servere placeret i 59 lande er der god chance for, at du finder lige den server, der passer til dig og dine ønsker for online aktivitet. Hvad enten det er til dit privatliv eller til dit job.

For almindelige private mennesker, der gerne vil surfe i fred på nettet, er de fleste især interesseret i at kunne streame via deres VPN-forbindelse. Med NordVPN får du rigtig gode muligheder for at kunne streame i høj billedkvalitet for eksempel fra Netflix i USA, uden ‘buffering’ med ‘hakkede’ billeder som konsekvens.

Hvad koster så alle disse herligheder fra NordVPN, og hvad er der reelt i pakken? Ja, det er faktisk rørende billigt at abonnere på VPN hos NordVPN. Især hvis du vælger den lange, 2-årige aftale, her kommer prisen pr. måned helt ned på 2.64 euro.

NordVPN tilbyder tre typer VPN:

  1. En måned: 9.56 euro
  2. Et år: 3.93 euro pr. måned, i alt for det første år: 47.20 euro
  3. Tre år: 2.64 euro pr. måned, i alt for de to år: 71.20 euro

De godt 70 euro for to års NordVPN på den billigste løsning svarer jo til cirka 530 kr. Det er altså billigt for virkelig god VPN. Mindre end 25 kroner om måneden. De tre typer abonnementer giver dig det samme: VPN i topklasse. Men prismæssigt kan du spare meget ved at vælge abonnement for 2 år.

NordVPN priser

Nu bliver det endnu nemmere at få VPN på dit Android-tv

Opsætning af VPN på et tv kan være bøvlet, men nu er det heldigvis blevet meget lettere. NordVPN har lavet en app specifikt til dit smarte tv, som gør opsætningen let. Bare installer app’en på dit tv, log ind med dine oplysninger og vælg en server.

Med NordVPN kan du se indhold uden geografiske begrænsninger og er beskyttet mod hackere. Det er traditionelt en sårbarhed ved de ellers så smarte fjernsyn. Og du slipper for at rode med DNS og ip-adresser

Køber du NordVPN i to år, betaler du kun 20 kroner om måneden. Du kan få pengene tilbage den første måned, hvis du ikke er tilfreds.