- Mbit/s download

- Mbit/s upload

Sådan får du det mest præcise resultat

Udfør disse 3 simple trin inden du tager testen
 • 1
 • 2
 • 3
 • Router

  Tilslut computeren direkte til routeren via et ethernet kabel og sørg for at den trådløse forbindelse er slået fra.

 • Units

  Sluk alle enheder som bruger netværket. Digitalkameraer samt printere kan også have forbindelse til netværket.

 • Browser

  Luk alle programmer og tjenester som bruger internettet. Dette gælder ikke kun din browser men også programmer som Skype og antivirus.

Bredbånd.dk’s hastighedstest

Sådan tager du hastighedstesten

For at få den mest præcise måling, skal du sikre dig følgende:

 1. Foretag hastighedstesten ved at sætte et internetkabel i routeren og forbind det direkte til din computer.
 2. Sørg for at alle andre netværksstik er taget ud.
 3. Hvis du bruger en computer med trådløst netværk, så sørg for at slå det fra.
 4. Sørg for at afslutte alle internetsessioner og slå firewalls og antivirusprogrammer fra imens du kører testen (VIGTIGT. Husk at slå dem til efter du har kørt testen!).

Hurtigste hastighedstest i Danmark

Hastighedstesten giver dig svar med det samme, så du hurtigt kan få et overblik over din internethastighed. Sammenlignet med andre hastighedstest i Danmark, så tager Bredbånd.dk’s hastighedstest langt kortere tid, og du kan i de fleste tilfælde få et resultat indenfor blot få sekunder.

Andre hastighedstest

Der findes andre hastighedstests i Danmark. TDC hastighedstest er sammen med Bredbånd.dk’s hastighedstest, en af de mest benyttede.
Dog skal du være opmærksom på at hastighedstest fra Speedtest.net, som TDC bruger – Ikke virker på iPad og mobil.

Fordele ved Bredbånd.dk’s hastighedstest

Syntes du, at din internethastighed er blevet en smule sløv, eller er du bare i tvivl om hvilken internethastighed, som du får igennem din bredbåndsforbindelse, så kan du frit benytte Bredbånd.dk’s gratis hastighedsmåler.

Fungerer også på iPhone, iPad og andre mobile enheder

Modsat de fleste andre hastighedstest, så er hastighedstesten på Bredbånd.dk optimeret til mobile enheder, så du også kan teste din internethastighed på din mobiltelefon eller tablet.

Ønsker du hurtigere internet?

Udover at tilbyde en hastighedstest, så har Bredbånd.dk samlet en komplet oversigt over landets internetudbydere.

Ved at indtaste dit postnummer og ønskede internethastighed kan du finde det bedste, billigste og hurtigste bredbånd i dit område, og herigennem finde en hurtigere internetforbindelse. Du kan se og sammenligne billigt bredbånd her.

Tjek din upload-hastighed

Når du måler din internethastighed, og evt. skal til at vælge et nyt bredbåndsabonnement, bør du ikke kun interessere dig for hvor hurtigt, at du kan hente dine filer (dvs. download-hastigheden), men også hvor hurtigt, at du kan sende data (dvs. upload-hastigheden).

Din upload-hastighed beskriver hvor hurtigt, at du kan sende filer og data igennem din internetforbindelse. Det har en stor betydning, hvis du ofte sender større filer, spiller spil på internettet eller bruger Skype til at tale over længere distancer.

Er der forskel på speedtest og hastighedstest?

Speedtest er en hastighedstest, som er lavet af den amerikanske virksomhed Ookla. Mange af bredbåndsudbyderne benytter sig af denne test på deres hjemmeside. Bredbånd.dk’s hastighedstest er IKKE relateret til speedtest. Årsagen til at Bredbånd.dk ikke benytter speedtest skyldes først og fremmest, at den er lavet i Java, hvilket betyder, at den ikke kan bruges på det fleste mobiltelefoner, iPads, iPhones mv. Vi har i stedet valgt at udvikle en hastighedstest, som kan benyttes fra alle enheder.

Hvad er en bredbåndsmåler?

På Bredbånd.dk har vi stillet en gratis bredbåndmåler til rådighed, som kan hjælpe dig med at måle hastigheden på dit bredbånd. Bredbåndsmåleren fungerer ved, at den måler din download- og uploadhastighed, og præsenterer derefter den øjeblikkelige internethastighed hos dig.

Få en gratis hastighedstest

Bredbånd.dk’s hastighedstest er en gratis service, der tilbydes til alle Bredbånd.dk’s besøgende.