Kontakt

Hvad er Bredbånd.dk?

Bredbånd.dk er en gratis online tjeneste, der hjælper dig med at finde det bredbåndsabonnement som passer til dine behov.

Vi opdaterer hver dag priser de største bredbåndsudbydere i Danmark og gør det muligt for dig at søge mellem abonnementerne ved hjælp af søgekriterier som pris, hastighed, signaltype og adresse.

Det koster ikke dig noget at bruge Bredbånd.dk og der bliver heller ikke pålagt nogle gebyrer på det bredbånd, du finder gennem Bredbånd.dk. Tværtimod, vi hjælper dig løbende til at spare penge på alt fra oprettelse til løbende månedlige udgifter.

Hvordan fungerer Bredbånd.dk?

Vores hjemmeside indsamler hver dag priser fra de største danske bredbåndsudbydere og viser dem i en nem og overskuelig oversigt.

Du har mulighed for at søge i alle abonnementerne, samt angive hvor i landet du bor og dermed kun vise de bredbåndsabonnementer, som er tilgængelige i din del af landet.

Skulle du være i tvivl om hvilken type bredbånd der er bedst for dig, eller hvilken hastighed du har brug for, har vi artikler som berører disse emner og gør dig klogere på bredbånd.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores hjemmeside, er du velkommen til at tage kontakt til os på nedenstående oplysninger.