Her er de bedste streamingtjenester i 2021

Der er et hav af streamingtjenester i Danmark med serier, film, sport, børneindhold og meget andet. Med vores anmeldelse kan du blive klogere på, hvor du får mest for pengene.

Top 10 streamingtjenester i Danmark


Score: 10/10
Fordele:

⭐  Enorm skattekiste af film, serier og andet kvalitetsindhold

 • Indhold til alle aldre i familien
 • Meget værdi for pengene
 • Ekslusivt indhold, som ikke kan ses andre steder
Ulemper:
 • Indholdet er begrænset til Disneys eget
 • Noget af indholdet er muligvis kun tilgængeligt i USA til at starte med

Så skete det – Disney Plus (+) er kommet til Danmark! Dette betyder, at du kan få en streaming tjeneste, som har indhold som kan fornøje alle aldre i familien.

Efter at have kørt en pre-sale kampagne op til lanceringsdatoen, så blev Disney Plus (+) tilgængelig på det danske marked d. 15. september. Der er ingen gratis prøveperiode som ved mange andre tjenester, men til gengæld, så holdes prisen lavt i forhold til, hvor meget indhold man får for pengene. Ønsker du at tegne et abonnement på månedsbasis, så koster det dig 59 kr. om måneden. Hvis du dog tror at du/I vil få stor glæde af tjenesten, så kan man med fordel tegne et årsabonnement til 589 kr. om året. Du får dermed 2 måneder gratis med i købet.

Indholdet i Disney Plus pakken indeholder alt fra de helt gamle Disney klassikere og de nyeste serier, som f.eks The Mandalorian, som har været en kæmpe succes i USA.

Udover det velkendte Disney indhold, så rummer tjenesten også alle de seneste film og TV-serier fra MarvelStar Wars, dramafilm fra 20th Century Fox og underholdning fra ABC og FX. Mange af disse film og TV-serier er i dag spredt ud over en række forskellige streamingtjenester, som f.eks Viaplay og Netflix. Dette er såfremt de overhovedet er tilgængelige på de andre platforme.


 

#2 Netflix

79 kr.
Score: 8/10
Fordele:
 • Et helt enormt udbud af serier og film
 • Nyd nogle af verdens bedste serier, som kun kan ses på Netflix
 • Indhold i mange forskellige genrer
Ulemper:
 • Der er så meget indhold, at det til tider drukner i hinanden
 • Lang ventetid på nye sæsoner af tv-serier

Den gigantiske amerikanske streamingtjeneste er nærmest blevet allemandseje i Danmark. Tal fra DR Medieforskning viser, at 37 procent af danskerne over 12 år bruger Netflix mindst én gang om ugen. Og populariteten er til at forstå. Netflix er nemlig, uden sammenligning, den streamingtjeneste, der har mest indhold i flest forskellige genrer. Desuden kan du downloade serier og film og se dem uden internet, offline, på f.eks. flyet eller lig.

Her er noget for alle, uanset alder, humør og favoritgenre. Desuden bruger Netflix hvert eneste år milliarder af dollars på at lave særdeles velproducerede serier og dokumentarindhold, som kun kan ses hos dem. “House of Cards” med Kevin Spacey i hovedrollen som den kyniske præsident Francis Underwood er nok Netflix mest hypede egenproduktion.

Serier kommer på Netflix en hel sæson ad gangen. Det er en fordel, hvis du vil se flere afsnit ad gangen, men på den anden side kommer du til at vente længe på nye sæsoner. Det enorme indholdskatalog kan paradoksalt nok gøre det svært rent faktisk at finde noget, man vil se. Netflix forsøger at hjælpe dig på vej ved at udvikle algoritmer, der lærer din smag at kende. Så hvis du har set meget “Peaky Blinders”, “Drive to Survive” eller “The Witcher”, så finder Netflix selv de forslag der passer bedst til din smag.

Som noget nyt er de opfindsomme amerikanere begyndt at producere dansk indhold. Første forsøg er science fiction-serien “The Rain”, hvor en dødsensfarlig regn forvandler København til en spøgelsesby. Desuden tilbyder de også meget indhold til børn. Bl.a. “Rasmus Klump”, “LEGO Ninjago” og selvfølgelig “Gurli Gris”.

Bliver du træt af indholdet på dansk Netflix, kan du skifte til den amerikanske ved at bruge en VPN-forbindelse.

Det billigste abonnement hos Netflix koster 79 kroner om måneden.

Faktisk kan du få dansk Netflix for kun 17 kr. – helt lovligt. Det kan du læse mere om her. 


 

#3 C More

99 kr. 0 kr.
Score: 8/10
Fordele:
 • Masser af nordiske serier i høj kvalitet
 • Et must for golfelskere
 • Flere nyere film
Ulemper:
 • Lille udvalg af film

C More er en svensk streamingtjeneste, og det ses tydeligt på indholdet, hvor der er masser af nordiske serier. Udvalget er ikke det største, men det har til gengæld høj kvalitet.

Der er også amerikanske og britiske serier, der stort set alle sammen roses til skyerne af diverse anmeldere. Det gælder blandt andet serien “The Night Manager” af den danske stjerneinstruktør Susanne Bier. Andre af serierne, som “Fargo”, “Game of Thrones” og “Vikings” også kan ses hos HBO Nordic.

I filmafdelingen er udvalget mere sparsomt, men trods alt kan blive overrasket over at finde en forholdsvis ny film. Der er også danske film som f.eks. Millang brødrenes “Selvhenter”. C More giver kun de første 14 dage gratis på deres film og serie-abonnement, herefter koster det 99 kroner om måneden. Som noget helt særligt har C More en særlig golfpakke, hvor man kan streame golf fra PGA Touren til 79 kroner om måneden.


 

#4 Discovery+

99 kr.
Score: 7/10
Fordele:

⭐ Masser af sport i den store pakke

 • Gratis de første 7 dage
 • Kan bruges i hele EU
Ulemper:
 • Giver ikke adgang til Viasats kanaler
 • Reklamer på live TV

Lige nu kører Discovery+ (tidl. DPlay) en kampagne hvor man får deres pakke;
“Underholdning” gratis i 7 dage, og derefter til kun 99,- /md uden binding.
Så er du sikret adgang til at kunne dansk reality, landsholdets Nations League og venskabskampe, samt eksklusive snigpremierer.

Hos Discovery+ finder du programmer fra alle Discovery-kanalerne (Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery & Discovery Science). Der er et stort udvalg af amerikanske realityprogrammer, krydret med en masse dansk underholdning og mange egne ekslusive programmer som “Politijagt”, “Plastikkongerne”, “De unge Mødre”, “Bendtner og Philine” samt “Drabscheferne – de uopklarede sager” og meget meget mere.

Programmerne kan streames til dit tv via Chromecast fra din computer eller smartphone, men de har også apps f.eks. til Samsung TV. Alle programmerne, med undtagelse af sport, kan ses med et abonnement til 99,- kroner om måneden. Sportspakken til 179 kroner om måneden giver desuden adgang til “udvalgt fodbold fra Superligaen, FA Cup, Carabao Cup, Copa del Rey, Nations League og Europa League,” som Discovery+ skriver samt OL i Tokyo 2020. Lige nu kan ‘Underholdningspakken’ pakken fås til kun 99,- om måneden, samt de første 7 dage gratis.

Desuden er der en gratis version, hvor programmerne bliver afbrudt af reklameblokke.


 

#5 Amazon Prime Video

45 kr. 0 kr.
Score: 7/10
Fordele:
 • Godt udvalg af serier og film
 • Stor besparelse
Ulemper:
 • Ikke danske undertekster på alt indhold

Det er ikke underligt, hvis du ikke er helt skarp på, hvad Amazon Prime Video er. For med undtagelse af en kort reklamekampagne har streamingtjenesten indtil videre levet en anonym tilværelse i Danmark. Det er synd for i forhold til prisen, er Amazon Prime en af de absolut bedste.

Der er et forholdsvis stort udvalg af tv-serier og film – allerflest dramaer og krimier. Dertil kommer et par håndfulde serier, som du kun finder på Amazon Prime Video, eksempelvis den nye udgave af det efterhånden legendariske bilprogram “Top Gear”.

Desværre er det ikke alt indhold, der har undertekster på dansk. Det, der gør Amazon Prime Video særligt attraktiv er prisen. Den første uge er gratis, derefter får du et halvt år til €2,99 om måneden (omkring 23 danske kroner). Efter et halvt år stiger prisen til €5,99 (omkring 45 danske kroner.)


 

#6 HBO Nordic

99 kr. 0 kr.
Score: 7/10
Fordele:
 • Nøje udvalgt kvalitets- og originalindhold
 • Nye serieafsnit hver uge
Ulemper:
 • Udvalget af serier og film er begrænset

HBO Nordic er stedet for de kræsne serieelskere. Der er ikke så mange forskellige serier og film at vælge imellem. Til gengæld er der blandt anmeldere bred enighed om, at de fleste serier hos HBO Nordic er intet mindre end verdensklasse. En maggiterning af tv-underholdning i en kaliber, du ikke finder andre steder. Det er serier som “Game of Thrones”, “Billions” og “Westworld” gode eksempler på. Nogle af serierne hos HBO Nordic kan dog også ses andre steder.

Udvalget af film er ikke ret stort. Hvis børneindhold er vigtigt for dig, er Netflix et bedre valg. Men der kommer nye afsnit af serierne løbende hos HBO Nordic, så du ikke skal vente i evigheder på hele sæsoner. Første måned er gratis og derefter koster abonnementet 99 kroner om måneden.


 

#7 TV 2 Play

49 kr. 0 kr.
Score: 6/10
Fordele:
 • Stort udvalg af dansk indhold – og nyt hver dag
 • Med sportspakken kan se La Liga og Serie A på TV2 Sport
 • Lav pris – især hvis du kan holde reklamerne ud
Ulemper:
 • Begrænset udvalg af udenlandsk indhold

TV 2 Play er hjemsted for primært TV 2’s egenproducerede indhold. Som Danmarks anden store public service-leverandør,er der et stort udbud af populære TV 2-serier som “Rita” og “Badehotellet” samt magasinprogrammer som eksempelvis “Besserwissere”, “Tirsdagsanalysen” og “Presselogen”. Derimod er det forholdsvis småt med udenlandske programmer, serier og film.

Hvis du er på udkig efter en streamingtjeneste, der kan holde dig opdateret og gøre dig klogere, er TV 2 Play helt uundværlig. Ikke mindst på grund af prisen, der adskiller sig fra de øvrige.

Vil du have hele pakken, inklusiv TV 2, TV 2 Zulu, TV 2 Sport, TV 2 Charlie og TV 2 Fri direkte og uden 1-3 minutters reklame før hvert program, skal du af med 129 kroner om måneden. Kan din tålmodighed holde til reklamerne, falder prisen til 99 kroner. Basispakken uden direkte kanaler og uden reklamer koster 69 kroner om måneden, og 39 kroner med reklamer. Begge dele i basispakken kan prøves gratis i 30 dage.


 

#8 DR TV

0 kr.
Score: 5/10
Fordele:
 • Gratis
 • Se alle DR’s egenproducerede programmer
 • Live alle DR’s kanaler live
Ulemper:
 • Ofte fejl på programmer hvis man ser dem kort efter de er sendt live
 • Udløbsdato på mange programmer pga. rettigheder

Langt det meste af DR’s egenproducerede tv-indhold er samlet på den gratis tjeneste DR TV. Egentlig er det lidt misvisende at kalde DR TV gratis, for hvis du betaler licens betaler du også for at kunne streame programmerne. Alle de programmer DR selv laver kommer på DR TV, desværre gælder det kun for nogle af de udenlandske programmer.

Selv i sparetider producerer den statsejede mediegigant masser af tv, hvilket kan gøre det svært at finde rundt. DR forsøger at hjælpe på vej via forskellige guides og kategorier, men når søgefunktionen ikke fungerer optimalt, er det ikke en opgave for de utålmodige at finde hoved og hale i DR TV. Mange af programmerne har en udløbsdato, hvilket virker meget gammeldags.


 

#9 Hayu

49 kr.
Score: 9/10
Fordele:
 • Ingen danske undertekster
 • Ingen danske reality-programmer
Ulemper:
 • Et must have for reality-elskere
 • Kun 49 kr. pr. måned – og inden binding
 • Apps til iOS, Android og Apple TV

Hayu er stadig en ret ny og ukendt streaming tjeneste i Danmark. I modsætning til andre, mere brede tjenester, har Hayu fokus på en særlig, men voksende niche: reality-tv.

Hvis du er ligeglad med reality, kan du bare springe resten af den her anmeldelse over – Hayu har nemlig intet andet at byde på. Elsker du reality er der over 6.000 gode grunde til at læse videre.

Hayu har et imponerende udvalg af over 6.000 afsnit af en række reality-programmer, der er kendt og elsket i USA. Nogle af dem bliver vist på dansk tv. Det er serier som: “Keeping Up With The Kardashians”, “The Real Housewives of…”, “Bad Girls Club” og mange, mange andre.De fleste af dem kommer på Hayu samme dag som den amerikanske tv-premiere Afsnittene kan ses på nettet, via Apps til iOS og Android samt Apple TV. Prisen er 49 kroner om måneden. Afsnittene kan downloades, så du kan tage dem med på farten.


 
Score: 5/10
Fordele:
 • Det meste indhold kan ses igennem Dplay
Ulemper:
 • Stort udvalg af sport
 • Mulighed for at se Europa League fodbold

Eurosport Player samler al sport som Eurosport har rettigheder til – også det, der ikke bliver plads til i tv. Det er eksempelvis fodbold fra Superligaen og Premier League, tennis fra French Open og US Open og cykelløb fra Tour de France og Giro d’Italia. Det er både direkte sportsbegivenheder, magasinprogrammer og tidligere sportsbegivenheder. Sidstnævnte er praktisk, hvis svigermor inviterede til fødselsdag mens favorit holdet spillede.

Eurosport Player virker på alle de mest udbredte enheder, men ud at dømme fra brugernes bedømmelser, er det ikke altid så stabilt. Normalprisen er 129 kr. om måneden, hvilket gør det til et godt og noget billigere alternativ til Viaplays sportspakke. Det bliver endnu billigere, hvis du betaler 990 kr. for et års adgang.

Der er mange af de sportsbegivenheder der sendes på Eurosport Player, som også kan streames på det noget billigere Dplay i stedet, hvor man samtidig for en række andre fordele som live tv og tv-serier med i pakken. Det er værd at tjekke op på inden man vælger hvilken streamingtjeneste man skal vælge.


 

Et hav af muligheder

Efterhånden er der kommet masser af streamingtjenester at vælge imellem med et kæmpe udbud af film og serier.

Men hvilke(n) vil du få mest glæde af? Det har vi sat os for at besvare i denne guide, hvor vi gennemgår de mest populære streamingtjenester i Danmark.

Dit valg afhænger nemlig af, hvilke genrer du vil se, hvor længe du vil vente på nye afsnit og hvor meget forskelligt indhold, du vil have adgang til.

Der findes mange flere streaming tjenester på markedet

Udover de ovenstående tjenester findes der en masse tilgængelige streamingtjenester i Danmark. Vi har samlet en håndfuld her, som også tiltrækker masser af brugere, da deres indhold også er i topklasse. Visse udbydere tilbyder en måned gratis prøveperiode, på udvalgte streamingtjenester. Sammenlign priser på bredbånd, og se hvad du kan få af hastigheder på din adresse.

Min Bio er Nordisk Films bud på en streamingtjeneste til børnene. Aldersspændet er vidt, og der er underholdning til børn i de fleste aldersgrupper. Udover tegnefilm og serier kan Min Bio også byde på mere lærerige programmer. Intet af indholdet er dog opdelt i kategorier eller genrer, så man ender hurtigt med at have brugt helt uforholdsmæssigt lang tid på at finde noget at se.

Hvorfor Nordisk Film helt har droppet enhver form for inddeling skal være usagt, men det giver et noget forældet og rodet indtryk. Mange familier vil kunne finde plads til Minbio i budgettet. Første måned er gratis. Køber du et år ad gangen, er prisen 39 kroner om måneden.

Viafree har en lidt speciel forretningsmodel. Forestil dig de korte reklameblokke, du er vant til at se før videoer på nettet. På den 100 procent reklamefinansierede streamingtjeneste Viafree bliver alle programmer afbrudt af reklamer, man ikke kan springe over. Til gengæld er alt indhold gratis, og der er en hel del af det. På Viafree finder du det meste af det, du kender fra Viasat-kanalerne, altså dansk og udenlandsk underholdning.

Viafree byder desuden på et gensyn med legendariske tv-serier som “Beverly Hills 90210”, “Horton Sagaen”, “Glamour”, “Dollars” og “Melrose Place.” Nogle af de udenlandske programmer har udløbsdatoer, men det gælder heldigvis ikke de førnævnte klassikere.

Reklamepauserne er en smule kortere end på tv. En udsendelse på 45 minutter bliver afbrudt omtrent fire gange af reklamepauser på fire minutter hver.

SF Kids Play er en streamingtjeneste til børnene, hvor de selv kan trykke sig rundt, uden du behøver være bekymret. Indholdet er opdelt i aldersgrupper fra 0 til 10 år. Udvalget er ikke overvældende, men ungerne kan hygge sig med blandt andre byggemand Bob, Alfons Åberg og Emil fra Lønneberg. Første måned er gratis og derefter koster abonnementet 59 kroner om måneden.

Streamingtjenester til børn er generelt en rigtig stor succes, da det er fantastisk med kvalitetsindhold til at underholde de mindste.

Filmstriben får langt fra den konstante hype, der omgiver andre streamingtjenester, et godt stykke nede i glemslens dybe afgrund finder vi Filmstriben, som er de danske bibliotekers streamingtjeneste. Adgangen er gratis, du skal bare være registreret som låner på dit lokale bibliotek.

Mængden af indhold, du kan se hjemmefra er langtfra overvældende og man kan kun leje tre titler om måneden. Men du finder oplysende og velproducerede dokumentarer, som udvider din horisont og tankevækkende spillefilm.

Filmstribens helt store styrke er kataloget med smalle dokumentarer og spillefilm, som aldrig vil få seerne nok på kommercielle platforme.

Streamingtjenester, der endnu ikke er i Danmark (men kan ses med VPN)

Streaming er populært i Danmark. Men selvom udvalget af streamingtjenester er steget markant over de sidste fem år, er det ikke alle, der endnu er officielt tilgængelige i Danmark.

Med en VPN kan du dog se udenlandske streamingtjenester. Det gælder både de, der overhovedet ikke kan fås i Danmark og de, der kan fås i Danmark – men har et vidt forskellige udvalg af film og TV-serier fra land til land.

Nedenfor har vi håndplukket et udvalg af udenlandske streamingtjenester, som kun er tilgængelige med VPN:

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste ejet af Disney. Her finder du deres indhold rettet mod voksne, der ikke er dækket af et større velkendt brand såsom Star Wars, Marvel eller National Geographic. I Danmark er meget af dette indhold (hvis det er tilgængeligt) spredt over flere streamingtjenester, heriblandt Netflix og Viaplay.

Som Disney+ bliver mere veletableret, vil dette indhold begynde at blive tilgængeligt på streamingtjenesten under kategorien Star. Men udvalget vil altid være lidt forskelligt – og typisk bedre i USA.

Peacock leverer indhold fra NBCUniversal. Det vil i hovedparten sige film fra Universal Pictures og underholdningsprogrammer fra NBC. NBC er især kendt for sine komedier såsom The Office (US), Parks & Rec, How I Met Your Mother, 30 Rock, Brooklyn Nine-Nine m.v. Men også talkshows fylder meget i deres sortiment, heriblandt The Tonight Show starring Jimmy Fallon og Late Night with Seth Meyers.

Mange af disse serier og film er i øjeblikket tilgængelige på Netflix og HBO i Danmark, men da de bygger på licensaftaler, er der ingen garanti for, at de fortsat vil kunne ses, når aftalerne engang rammer deres udløbsdato. Nyere programmer vil også først ankomme senere i Danmark, og det kan være svært at finde de fulde sæsoner, medmindre serien er et par år gammel.

FuboTV er en live streamingportal, hvor du kan se en række forskellige amerikanske TV-kanaler. Den har desuden også et stort fokus på sport – både amerikansk og international. Du kan blandt andet livestreame NFL, MLB, NBA, NHL og MLS samt flere international fodboldkampe.

Shudder er en streamingtjeneste dedikeret til en ting: gysere. Med Shudder kan du se gamle og nye gysere fra en række forskellige filmstudier. Tjenesten producerer også originalt indhold, som ellers ikke er tilgængeligt i Danmark.

Starz er en streamingtjeneste ejet af tv- og filmstudiet Lionsgate. De har blandt andet været med til at producere Mad Men og en række andre mindre velkendte TV-serier i Danmark. De har en løbende aftale med Sony Pictures Entertainment og har derfor ofte streamingpremiere på deres egne film og Sonys.

Streamingtjenester kontra almindeligt TV

Den helt store forskel på streaming og almindeligt tv, eller flow tv som det også kaldes, er at streaming kan foregå lige når du ønsker det. Når man ser fjernsyn på de almindelige live kanaler sendes programmet jo på et bestemt tidspunkt, men når man streamer kan man se det lige når man vil. Der vil dog altid være store live events og sportsarrangementer som sendes live, og derfor gør det ingen forskel om man ser dem via streaming eller almindeligt tv. Live events som f.eks. fodboldkampe kan dog også streames via f.eks. Dplay, Viaplay eller Eurosport Player, hvorfor der stort set kun er fordele ved streaming ift. almindeligt TV.

Live tv har også en charme, og er det der samler nationen til f.eks. store landskampe eller Melodi Grand Prix. Samtidig er der oftest noget nyhedsværdi som gør events langt mindre attraktive at se forskudt – f.eks. er det ikke så sjovt at se en fodboldkamp man allerede kender resultatet af. Ser man til gengæld serier kan man se en hel sæson på en dag, uden at skulle vente på det næste afsnit. For år tilbage måtte man vente på at serien blev sendt på et tidspunkt i fjernsynet, men i dag kan vi se det lige når det passer os. Streamingtjenesterne har dog stadig forskellige måder at gøre tingene på. Hos HBO Nordic, når der starter en ny sæson af en serie, gøres der fortsat kun 1 afsnit tilgængeligt ad gangen, samme tid på ugen, hvor man så kan streame det. Netflix er kendt for at hele sæsoner af deres serier blev gjort tilgængeligt med det samme, så inkarnerede fans af f.eks. Peaky Blinders kan streame en hel sæson med det samme – det man kalder binge watching.

På sigt vil man nok se at almindeligt tv dør mere og mere ud, og bliver erstattet af apps og tjenester der kan vise live TV, og som har on demand streaming som supplement. Tjenester til streaming åbner også i højere og højere grad op for at det bliver nemmere at vælge lige præcis den sammensætning af kanaler og tjenester der passer bedst til ens behov. Desuden med den fordel at man tilmelde og afmelde sig streamingtjenester alt efter behov, når den nye sæson af en given serie udkommer, og afmelde sig igen når man har set den færdigt.

Ofte stillede spørgsmål om streaming tjenester

Hvad er en streamingtjeneste?

En streaming tjeneste giver dig mulighed for at se TV, film, sport og meget andet via internettet 🌎. Det vil sige, at det som minimum kræver en internetopkobling at streame på din enhed 💻.

Hvor meget koster en streamingtjeneste?

Prisen afhænger meget af, hvad du vil se. I vores anmeldelse har vi set på tjenester som koster fra 0-129 kr. Det er oftest pakker med sport, som er de dyreste 🚴 ⚽.

Hvor kan jeg bruge min streamingtjeneste?

Din streaming tjeneste kan du bruge på næsten alle enheder, så længe de er koblet til internettet. Så hvis du har en smartphone, tablet, computer eller et Smart TV, så kan du benytte din streaming tjeneste.