Stor guide: Sådan ser du Hulu i Danmark

Author Thumb
hulu logo

Sådan får du Hulu i Danmark

Hulu er en streamingtjeneste ligesom TV2 Play, Netflix, Viaplay, Disney+ og HBO og der er masser af spændende underholdning for enhver smag. Streamingtjeneste byder blandt andet på populære film og tv-serier, ligesom der også er adgang til flere tv-shows og underholdning for børn.

Forskellen på Hulu og mange andre streamingtjenester er, at du ikke umiddelbart har adgang til tjenesten, når du bor i Danmark – altså med mindre du bruger en VPN.

Med en VPN-tjeneste kan du omgå den geografiske blokering fra Hulu som gør, at du normalvis ikke kan se Hulu i Danmark.

VPN’en giver dig altså adgang til en masse indhold, der normalt ikke kan ses indenfor den danske grænse.

En VPN er fuldt ud lovlig. Vi anbefaler NordVPN, der er en af de største VPN-tjenester på markedet. NordVPN er formidabel til streaming-formål og og meget nem at anvende.

Hvordan bruger du en VPN til at se Hulu i Danmark?

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste, der ejes af The Walt Disney Company, som du helt sikkert kender.

Streamingtjenesten blev lanceret tilbage i oktober 2007 og er sidenhen blevet en stor succes i USA (og efterfølgende også Japan).

Da streamingtjenesten udelukkende er tiltænkt den amerikanske befolkning, er der kun adgang til streamingtjenesten, hvis du befinder dig i USA. Dog kan du få adgang til Hulu fra Danmark ved at benytte en VPN, for med en VPN har du mulighed for at skifte IP-adresse, så det ligner, at du befinder dig i USA.

Hulu tjekker automatisk din geografiske placering, når du logger ind på streamingtjenesten og uden en VPN er det ikke muligt at ændre din placering, så du kan se Hulu i Danmark.

Det er samme princip der gør sig gældende, hvis du gerne vil se amerikansk Netflix i Danmark.

Sådan får du helt praktisk adgang til Hulu

Processen med at få adgang til Hulu fra Danmark er egentlig relativ simpel. Ved at følge vores guide, får du hurtigt adgang til streamingtjenesten.

1. Vælg din foretrukne VPN-tjeneste og køb det abonnement, der passer bedst til dit behov. Vi anbefaler NordVPN, som du kan læse mere om her.

2. Installér programmet/app’en på din enhed

3. Når du har installeret VPN’en skal du vælge din geografiske placering til USA.

4. Herefter kan du logge på Hulu fra din enhed. Hvis du ikke har et abonnement, skal dette købes. Du kan læse mere om de forskellige abonnementer hos Hulu nedenfor.

Den bedste VPN-løsning til streaming

For at se Hulu skal du som sagt have dig en VPN. Det ikke dog ikke ligegyldigt, hvilken VPN du vælger, da der er flere ting at tage stilling til.

Vi har lavet en hel guide om VPN’er, som du kan finde den bedste VPN-tjeneste for dig. Den kan du læse her.

Når du skal finde den rette VPN-løsning til dig skal du først og fremmest være opmærksom på, om den valgte VPN har servere i USA.

Derudover kan der være stor forskel på, hvor hurtige og sikre de enkelte VPN-tjenester er. Derfor er det vigtigt at vælge en VPN der er pålidelig og sikker med mange amerikanske servere.

Bredbånd.dk anbefaler NordVPN.

nordvpn logo3

NordVPN er en god VPN-løsning til dig, der har brug for en VPN i forbindelse med adgang til udenlandske streamingtjenester og som ønsker et nemt og overskueligt program.

Du kan prøve NordVPN gratis i 30 dage, så du nemt kan finde ud af, om en VPN-løsning er noget for dig.

Indhold på Hulu

Hulu er en streamingtjeneste med et bredt indhold lige fra voksen-animation og science fiction-serier til live-tv og reality-tv. Med Hulu som streamingtjenste mangler du ganske enkelt ikke underholdning det næste lange stykke tid.

Streamningtjenesten byder blandt andet på serier som:

 • Family Guy
 • The Sopranos
 • The Simpsons
 • House of the Dragon
 • Dexter

I film-genrer er der f.eks.:

 • Men In Black
 • Magic Mike
 • The Hunter
 • Get Hard
 • The Intern
 • Spy

Du finder desuden også mange gode børneprogrammer som:

 • Peter Pedal
 • Ice Age
 • Cinderella
 • Madagaskar
 • Doc McStuffins

Disse programmer, film og serier er selvfølelig kun et lille udpluk af indholdet du kan finde på Hulu.

Ligesom mange andre streamingtjenester har streamingtjenesten også produceret sit eget indhold (kaldet Hulu Originals). I denne kategori finder du film og serier med titler som bl.a. The Kardashians, Only Murders in the Building, IMPACT x Nightline: It’s Britney og Quiz Lady. 

Mere om Hulu

Med et abonnement hos Hulu får du timevis af god underholdning. Hulu tilbyder 3 forskellige abonnementer:

 • Hulu (med reklamer): Dette abonnement giver dig adgang til film, serier, originale titler og børneprogrammer for $7,99 om måneden.
 • Hulu (uden reklamer): Her har du ligeledes adgang til film, serier, originale titler og børneprogrammeamme, men her bliver du ikke forstyrret af reklamer undervejs. Dette abonnement koster $17,99 om måneden.
 • Hulu + Live TV: I dette abonnement har du adgang til +90 kanaler med live-tv, live sport med og programmer fra Hulu (med reklamer). Derudover får du adgang til underholdning fra Disney+ og mulighed for at optage live-programmer. Dette abonnement koster $76,99 om måneden.

Med en af de to billigste abonnementer er den første måned gratis. På denne måde har du mulighed for at afprøve, om Hulu er noget for dig. Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med streamingtjenesten kan du let opsige dit abonnement.

Hvis du ikke kun er interesseret i Hulu, men også ønsker dig adgang til Disney+ og ESPN+, kan du på Hulu’s hjemmeside købe ét samlet abonnement til alle tre streamingtjenester.

Har du problemer med at betale med dit betalingskort på Hulu?

Når du indtaster dine betalingskort-oplysninger kan opleve, at Hulu afviser dit betalingskort, fordi det er dansk. Det gør de fordi Hulu er en amerikansk streamingtjeneste. Hvis det sker for dig, vil vi anbefale dig at prøve med et andet betalingskort evt. MasterCard eller Visa.

Hvis dette ikke virker, kan du omgå denne betalingsmur ved at købe et gavekort til streamingtjenesten.

Ofte stillede spørgsmål om Hulu

Hvordan kan jeg se Hulu i Danmark?

Vi har sammensat en guide, om meget detaljeret forklarer, hvordan du kan se Hulu i Danmark med en VPN – og det er helt lovligt!

Hvad er Hulu?

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste, som kun er tilgængelig i USA og Japan. Tjenesten indeholder bl.a. film og tv-serier, som du ikke kan se på andre streamingtjenester.

Hvad koster Hulu?

Priserne starter fra $6,99 om måneden (svarende til ca. 48 kr.) for et almindeligt abonnement med adgang til serier, film, børneprogrammer og originale titler fra Hulu. Dette abonnement indeholder reklamer. Hvis du vil undgå reklamer kan du betale $17,99 om måneden (svarende til ca. 124 kr.). I begge abonnement er første måned gratis. Det største abonnement koster $76,99 om måneden (svarende til ca. 530 kr.). Her får du over 90 amerikanske tv-kanaler, live sport og al underholdning inkluderet fra Hulu.

Hvornår kommer Hulu til Danmark?

Der er ingen udsigter til, at Hulu kommer til Danmark. Derfor er det nødvendigt med en VPN for at kunne bruge streamingtjenesten.

Kilde: Artiklen er lavet med inspiration fra vpnXpert.com’s Hulu i Norge artikel.

Author Thumb
Oversigt