Mangler du den perfekte gave? Giv et gavekort til streaming

Author Thumb

Vi har fundet to streamingtjenester, som er de helt perfekte gaver. Køb adgangen og print gavekortet her.

Det kan være virkelig svært at give en gave, som modtageren kan bruge til noget, og rent faktisk bliver glad for. Især hvis man er sent ude. Men vi har fundet den helt perfekte løsning: nemlig gavekort til streamingtjenesterne Viaplay og Strive Sport.

Ingen af dem har en rigtig gavekort-funktion, men du kan bare oprette en bruger med dine betalingsoplysninger og så give den heldige modtager log ind-oplysningerne. Husk at skifte betalingsoplysninger, når du ikke længere skal betale abonnementet.

Bredbånd.dk har designet gavekort til forskellige lejligheder, som du kan printe ud, udfylde og give modtageren.

Viaplay gavekort

Viaplay er en af de mest populære streamingtjenester i Danmark – og det er fuldt forståeligt. Med film og serie-abonnementet til 99 kr. om måneden bliver modtageren underholdt af verdensklasse-serier, dansk reality og serier, der er lavet eksklusivt til Viaplay. Alle film og serie-elskere bliver helt vilde med at få et Viaplay gavekort – det er kort og godt gaven, der ikke skuffer.

Køb Viaplay her

Hent Viaplay gavekort herunder (tryk på billedet for at få en større version. Derefter kan du gemme det på din enhed, som du plejer.)

Strive Sport gavekort

Alle fodboldfans vil elske at få et gavekort til Strive Sport. Det er en streamingtjeneste, der viser kampene fra den bedste italienske fodboldliga, Serie A og den bedste spanske fodboldliga, La Liga – med danske kommentatorer. Du bliver dagens helt eller heltinde, hvis modtageren f.eks. er fan af Real Madrid, FC Barcelona, Juventus, AC Milan eller et af de andre imponerende hold i de to ligaer.

Derudover kan modtageren læne sig tilbage og nyde højdepunkter, klassiske kampe, fodbolddokumentarer og meget andet.

Strive Sport koster 79 kr. om måneden. Vil du være ekstra populær, kan du give et årsabonnement til 499 kr.

Køb Strive Sport her

Hent Strive Sport gavekort herunder (tryk på billedet for at få en større version. Derefter kan du gemme det på din enhed, som du plejer.)

Author Thumb
Oversigt