Antivirus Mac

Hvor får du den bedste beskyttelse af din Mac? Vi giver dig svaret her, hvor vi undersøger bedste antivirus til Mac.

Author Thumb
laptop with backgroud of earth
De 5 bedste antivirusprogrammer til Mac:
#1
Intego
374 kr.
299 kr.
Score
9
/10
Intego Logo

Fordele:

pro-icon
Specielt udviklet til Mac
pro-icon
Meget brugervenligt

Ulemper:

con-icon
Windows-beskyttelse kræver et andet program

Intego vinder mange point på vores liste, fordi de har specialiseret sig i at udvikle sikkerhedsprogrammer til Mac. Og det har de gjort siden 1997. Mange af konkurrenterne har tydeligvis Windows-programmer, der er optimeret til Mac. Men det er ikke tilfældet her, og det giver et lækkert og brugervenligt software. Det har den enkelthed og hurtighed, man forventer i iOS. Vil du også have beskyttelse til Windows kan du tilkøbe en licens til Windows-sikkerhedsprogrammet Panda for omkring 75 kroner for et år

Læs mere om Intego her Gratis prøveperiode
#2
Norton Antivirus
599 kr.
369 kr.
Score
8
/10
norton antivirus logo

Fordele:

pro-icon
Et anerkendt navn
pro-icon
Passer sig selv
pro-icon
Kan beskytte mange enheder

Ulemper:

con-icon
Et lidt dyrt produkt, hvis du vil have den største pakke

Norton er et af de mest kendte navne, når man snakker antivirus. Det er der en grund til. Programmet til Mac indeholder det, der skal til for at beskytte din elskede Apple-computer. Det kører i baggrunden, og du behøver ikke tage stilling til det. Du kan vælge at starte virusscanninger manuelt, efter en tidsplan eller lade programmet gøre det, når du alligevel ikke bruger computeren. Det er smart. Desuden er der et plugin til Safari, som beskytter dig mod usikre websites.

Det billigste Norton-produkt koster 369 kr. kroner og giver dig et års beskyttelse af en enhed- Macs, Windows-computere og Android-mobiltelefoner.

Læs mere om Norton Antivirus her Prøv gratis
#3
Bitdefender
368 kr.
204 kr.
Score
8
/10
bitdefender antivirus logo

Fordele:

pro-icon
Hurtige scanninger
pro-icon
Billigere end mange af de andre alternativer

Ulemper:

con-icon
Licenserne kan kun bruges til Mac

Bitdefender er ikke noget stort navn i den store offentlighed, men mere avancerede Mac-ejere vil formentlig nikke genkendende til det. Bitdefenders store fordel er, at virusscanninger, store som små, går hurtigere end du når at tænke om virus hedder vira i flertal. Du kan selv bestemme, hvilke stier på din Mac du vil scanne og om filer af bestemte typer skal scannes.

Læs mere om Bitdefender her
#4
McAfee
999 kr.
449 kr.
Score
7
/10
McAfee Logo

Fordele:

pro-icon
Mange gode ekstra funktioner
pro-icon
Forældrekontrol
pro-icon
Godt spamfilter

Ulemper:

con-icon
Passer ikke sig selv på helt samme måde som Norton

Her er et andet af de helt store sikkerhedsnavne, som egentlig har levet lidt i Nortons skygge det meste af tiden. Det er ufortjent, for McAfee leverer et fortrinligt produkt. Det gøres ikke helt så ubemærket og hurtigt som Norton, men du får en række ekstra sikkerhedsfunktioner:

Anti-spam filteret virker til mange programmer og luger ud i de uønskede mails, så du ikke spilder tid på dem. Desuden får du et værktøj til makulering af digitale dokumenter og mulighed for at overvåge dit trådløse netværk. For børnefamilier vil forældrekontrol være en nyttig funktion. Normalprisen er omkring 900 kroner om året for beskyttelse af alle dine enheder – også dem, der ikke er Mac/iOS.

Læs mere om McAfee her Prøv gratis i 30 dage
#5
BullGuard
550 kr.
Score
5
/10
bullguard logo

Fordele:

pro-icon
Kan bruges til både Mac og Windows
pro-icon
Dansk chatsupport
pro-icon
30 dages tilfredshedsgaranti

Ulemper:

con-icon
Mac-versionen har kun antivirusbeskyttelse

Bullguard er et brugervenligt antivirusprogram, der kan bruges til både Windows og Mac. Versionen BullGuard Internet Security kan bruges på op til tre, fem eller 10 enheder, mens BullGuard Premium Protection kan bruges på op til fem eller 10 enheder. Det gør det til en oplagt valg for familier, hvor der skal bruges beskyttelse til både Windows og Mac.

Windows-udgaven er spækket med funktioner, men Mac-ejere må nøjes med den antivirusbeskyttelse. Alligevel har vi taget det med på listen her, fordi dansk chatsupport det meste af døgnet og muligheden for at “blande” både Mac og Windows-licenser er ret brugbart. Det koster fra omkring 549 kroner om året for beskyttelse af tre enheder.

Læs mere om BullGuard her Kan bruges gratis i 30 dage

Antivirus til Mac er en nødvendighed

Noget er det Mac-ejere altid har pralet med over for Windows-ejere er, er deres computere aldrig blev inficeret med virus. Her i 2019 er det ganske rigtigt, at Mac er langt mindre udsat for diverse sikkerhedstrusler end Windows. Det skyldes blandt andet, at programmer til Mac er mindre åbne, og så er der simpelthen så mange flere Windows-brugere, at hackere har mere held med deres uvederhæftige gerninger, hvis de går efter Windows-computere. Der er ganske enkelt større muligheder for at få ofre i nettet. Men det skal understreges, at Macs i sig selv ikke er sikret mod de sikkerhedstrusler, som Windows-folket har levet med i årevis.

Sikkerhedsprogrammer til Mac lever deres eget helt stille liv. Så hvor får man den bedste antivirus til Mac? Det har vi på bredbånd.dk sat os for at undersøge.

Oversigt