4 gode tricks at kende når teknikken går i stykker

Author Thumb
tv2play streaming logo

Vi omgiver os med teknik alle steder, og nogle gange går det i stykker. Hvad gør du så? Prøv med disse 4 råd, før du køber nyt.

Nogle gange er det slet ikke din skyld, og andre gange er det konsekvensen af få sekunders uopmærksomhed eller uforsigtighed. Teknik som routere, tablets og mobiltelefoner går af og til i stykker. Men er du heldig, kan det faktisk lade sig gøre at få liv i teknikken igen. Det kan trods alt være en dyr omgang at købe nyt.

Vi har her samlet 4 råd til, hvordan du kan forsøge at få liv i teknikken igen.

1. Begrav det i ris

Vand og teknik er en endnu dårligere kombination end vand og katte. Vand siges godt nok at være forudsætningen for liv, men de våde dråber kan meget hurtigt suge enhver livsduelighed ud af de fleste elektroniske enheder.

Men hvis du handler hurtigt og er tålmodig, er det måske nok til at undgå den elektroniske druknedød. Hurtigst muligt skal du begrave din enhed i ris og lade det stå i nogle dage. Forklaringen er, at ris suger fugtigheden til sig. Måske er det nok til at din mobil eller tablet kan reddes.

2. Brug software

Er tabletten eller mobilen blevet mærkelig? Så kan det betale sig med en gedigen oprydning. Vi anbefaler programmet Ccleaner, der scanner efter problemer og fikser dem. Derudover sørger det også for at rydde op i downloadede filer, cookies osv.

3. Lim det

Er du så “heldig”, at der kun er sket kosmetisk skade ved at en del er brækket af, kan du lime det fast igen. Det kræver bare, at du er forholdsvis fiks på fingrene, så den knækkede del kommer ordentligt på plads igen. Du kan eksempelvis bruge denne akryllim.

4. Overlad det til de professionelle

Nogle gange må man erkende sine egne begrænsninger og overlade det til de professionelle, som telerepair.dk

Læs mere om iPhone reparation her

Author Thumb
Oversigt