STOR GUIDE: Sådan får du dansk Netflix til 17 kr. – helt lovligt

Kasper Skov Jensen 27. september, 2018

Med et par enkle trin kan du spare mange penge på dit Netflix-abonnement hver måned. Vi viser dig hvordan du kan få Netflix til kun 17 danske kroner om måneden, med samme indhold som i Danmark og danske undertekster – helt lovligt.

I den oprindelige guide, havde vi anbefalet at bruge NordVPN. Det virker ikke længere, så nu anbefaler vi i stedet at bruge PureVPN. Læs mere i guiden herunder:

Det bedste ved det hele er, at du nemt kan betale dit abonnement i en anden valuta end danske kroner, og dermed få verdens billigste Netflix-abonnement. Det er helt lovligt, og giver dig adgang til al det danske indhold på Netflix, som du kender det.

Man hører af og til, at Danmark er et af verdens dyreste lande at leve i. Det gør sig også gældende for Netflix-abonnementer, for den gigantiske streamingtjeneste tilpasser nemlig sine priser til hvert land. Hvis du hører til dem, der synes at et Netflix-abonnement er dyrt, har du helt ret.

En sammenligning, som Comparitech har lavet viser, at vi i Danmark har verdens dyreste Netflix-abonnementer. Vi topper listen sammen med Grønland og Færøerne.

Det bedste ved det hele er, at du nemt kan betale dit abonnement i en anden valuta end danske kroner, og dermed få verdens billigste Netflix-abonnement. Det er helt lovligt, og giver dig adgang til al det danske indhold på Netflix, som du kender det.

(Artiklen fortsætter under kortet)

Verdens billigste Netflix-abonnementer finder man i Tyrkiet, hvor et basisabonnement koster 15,99 lira om måneden – med den nuværende kurs svarer det til 17 danske kroner. Tyrkere kan få et standardabonnement til 27,99 lira (omkring 30 danske kroner) og premium for 39,99 lira (omkring 40 danske kroner). Til sammenligning koster abonnementerne 79 kr., 99 kr. og 129 kroner i Danmark.

Du kan tjekke den aktuelle kurs på tyrkiske lira og andre valutaer på valutaomregner.dk

BasisStandardPremium
Pris i Danmark79 kr. 99 kr. 129 kr.
Pris i Tyrkiet – omregnet til danske kr. 17 kr.30 kr.40 kr.
HDNejJaJa
Ultra HDNejNejJa
Antal skærme, der kan være aktive samtidigt124

 

Sådan betaler du dit Netflix-abonnement i tyrkiske lira

Netflix opkræver dig i den valuta, der bliver brugt i det land, hvor du først oprettede abonnementet.  Så første skridt i at få de tyrkiske priser, er at få det til at se ud som om, du rent faktisk er i Tyrkiet. Det kan du gøre gennem en VPN.

Du kan læse mere om fordelene ved at bruge en VPN-forbindelse her.

Til formålet anbefaler vi PureVPN, som du kan få for ca. 20 kr. om måneden – og du kan få alle pengene tilbage de første 31 dage.

1. Gå ind på PureVPNs hjemmeside og tryk “Få PureVPN”

 

2. Vælg det VPN-abonnement, der passer dig bedst. Husk: Jo længere tid du vælger, desto billigere er det (vi har gjort dem opmærksomme på den dårlige danske oversættelse.)

 

3. Vælg betalingsmåde, skriv din e-mail og gennemfør betalingen.

 

4. Når betalingen er gennemført, får du mulighed for at downloade PureVPNs program/app.

5. Installer programmet/app’en.

6. Åben programmet/app’en og log ind med din mail og adgangskode. Tryk “Sign in”.

7.  Vælg “Turkey” (Tyrkiet) på landelisten. Brug evt søgefunktionen i toppen.

 

8. Dobbeltklik på “Tyrkey” og vent.

9. Efter et lille stykke tid (der kan gå et minut) kan du nu se, at du er forbundet til en server i Tyrkiet

 

10. Gå til Netflix.com og tryk “Join free for a month”

 

11. Vælg “See the plans”.

 

12. På pristabellen bør du nu kunne se priserne i tyrkiske lira (som på billedet herunder). Står priserne i danske kroner eller amerikanske dollars skal du IKKE fortsætte, men prøve at forbinde til en tyrkisk server igen. Hvis priserne står i tyrkiske lira (TL) vælger du det abonnement, du vil have og trykker “Continue”.

 

13. Tryk “Continue” under “Create your account.”

 

14. Brug en mail, du ikke tidligere har brugt til Netflix. Skriv en valgfri kode og vælg ““Continue”.

 

15. Vælg en betalingsmetode. Du kan bruge dit danske Visa/Dankort.

 

16. Når betalingsoplysningerne er gemt, kommer du til din helt nye Netflix-konto.

 

17. Vil du tjekke, at abonnementet fremover bliver trukket i tyrkiske lira, kan du se abonnementet ved at trykke på din profil og vælge “Account” og “Change plan”. På listen her kan du se, at beløbene står i tyrkiske lira (TL) Samme sted kan du skifte abonnement, hvis du vil.

18. Tillykke! Nu kan du bruge Netflix-abonnementet helt som du plejer. Der er alt det sædvanlige indhold og danske undertekster. (Husk at logge af VPN’en igen, så du er tilbage på dit danske net)

Metoden kan i øvrigt også bruges til at få Netflix i andre valutaer.

Vi ønsker at høre fra dig og opmuntrer til en livlig diskussion blandt vores brugere. Vær venlig at hjælpe os med at gøre Bredbånd.dk til et rart sted at være.