Ivacy VPN anmeldelse: Høj kvalitet til laveste pris

Ivacy har været en aktør på VPN markedet siden 2007 og har på deres rejse udviklet en yderst kompetent VPN tjeneste. Samtidig har Ivacy også vist sig, at være en af de tjeneste som har de bedste tilbud til kunderne. Vi har taget et nærmere kig på Ivacy og hvad de kan tilbyde!

Kasper Skov Jensen

Hvorfor overhovedet bruge VPN?

Blandt brugerne på Bredbånd.dk ser vi at vores brugere ofte har 2 forskellige formål med at benytte et tilbud på en VPN-tjeneste:

  • Sikkerhed og anonymitet når man bevæger sig rundt på internettet.
  • Fuldt udbytte af de underholdsningstjenester som man betaler for.

 

En VPN-tjeneste har nemlig en masse funktioner, som brugerne kan drage fordel af. Du bliver mere sikker når du handler online, når du benytter din computer i udlandet via en usikker forbindelse, eller måske bare hvis du vil sørge for, at der er et ekstra lags beskyttelse til familiens online færden.

Samtidig med øget sikkerhed, så kan du få mulighed for at få forløst det fulde potentiale af de streamingtjenester du betaler for. Nogle serier og film er kun tilgængelige for de amerikanske brugere af Netflix. Men med en VPN kan du få adgang til det samme bibliotek som de har. Du kan også få muligheden for at tilmelde tjenester, som slet ikke er kommet til Danmark endnu – Disneys nye streaming tjeneste Hulu kan du også få adgang til med en VPN.

Vi guider dig herigennem, hvordan Ivacy klarer sig i vores test og hvordan den kan være nyttig for vores brugere.

En VPN-tjeneste vi kan anbefale

Pros:

Cons:

  • Ingen dansk support tilgængelig
  • Visse lande har begrænset hastighed

Ivacy er den billigste VPN-tjeneste som vi har anmeldt på Bredbånd.dk og man får masser for pengene. Ved tegning af et længere aftale på 5 år, så kan man pt få et abonnement hos Ivacy til kun 8 kroner om måneden. Dette er ufatteligt billigt for at optimere sin online sikker, samt få en masse nye muligheder på underholdningsscenen.

Det kan virke som lang tid at binde sig, men du får muligheden for at benytte tjenesten på 10 enheder ad gangen. Det vil sige, at du kan beskytte flere af dine enheder på én gang eller sørge for at hele familien er sikret. Og netop sikkerheden er en område, som Ivacy fokuserer meget på. De benytter en 256-bit kryptering, der også benyttes af militæret, hvilket gør det næsten umuligt at blive hacket.

Med over 1000 servere fordelt på mere end 100 lokationer kan Ivacy åbne op en verden af nye muligheder. Tjenesten har en hel sektion dedikeret til streaming, hvor du kan få hjælp til at få adgang til streamingtjenester som BBC iPlayer, Disney+, Amazon Prime, Hulu samt de 7 store Netflix regioner USA, Frankrig, Japan, UK, Australien, Tyskland samt Canada og meget meget mere.

Og du skal ikke frygte, at du ikke kan benytte på Ivacy på alle dine enheder, da de ikke kun har apps til Mac og Windows, men også til iOS, Android, PS4 og f.eks. Linux, så alle kan være med. Så vores anbefaling er at prøve Ivacy af, og hvis til vores overraskelse skulle skuffe, så har de en 30 dages pengene retur garanti, som betyder du kan få pengene tilbage.

Oftest stillede spørgsmål om VPN

Er det lovligt at bruge VPN?
Ja, det er det.

Hvordan virker en VPN?
En VPN skaber et ekstra lag mellem din enhed (computer, mobiltelefon osv.) og internettet ved at være forbundet til en server. Det betyder, at ingen kan identificere dig, og du derfor både er anonym og i sikkerhed for hackere og andre, der vil følge med i hvad du laver på nettet.

Hvad kan en VPN bruges til?

Når du er forbundet til en VPN-forbindelse, kan ingen andre se IP-adressen på din enhed. Det er forklaringen på, at du er helt anonym og er beskyttet mod hackere og andre, der vil forsøge at bruge og misbruge kendskabet til IP-adressen. Derudover kan du omgå geografiske begrænsninger, som eksempelvis Netflix og andre sætter på deres indhold. Også det er helt lovligt. Med en VPN kan du blandt andet:

Få dansk Netflix for 17 kr.

Få adgang til den amerikanske streamingtjeneste Hulu med de nyeste afsnit af verdens bedste serier 

Få amerikansk Netflix med mange flere serier og film

Få Youtube Premium til 24. kr.

Se gratis film og serier 

Hvad koster en VPN?
Et abonnement på en VPN-tjeneste er meget billigt, i forhold til den sikkerhed og de mange muligheder, du får. Det bliver billigere jo længere periode, du vælger. Typisk er prisen helt ned til omkring 2 dollars om måneden (cirka 13 danske kroner.)