Bedste tv-pakke 2023

Hvor får du den bedste tv-pakke til den bedste pris? Det kan være svært at holde overblikket, så for at hjælpe dig, har vi lavet den her anmeldelse af tv-pakker. Vi gennemgår 11 tv-pakker, så du nemt kan finde den, der passer bedst til dig.

Author Thumb
Stort udvalg af tv-pakker
#1
Yousee
299 kr.
Score
9
/10
YouSee logo

Fordele:

star
Mulighed for at blande og udskifte dine yndlingskanaler og streamingtjenester efter behov.
pro-icon
Få uendelig underholdning uanset om du sidder derhjemme eller er på farten.
pro-icon
Gratis oprettelse.

Ulemper:

con-icon
Skift af en kanal gælder i 30 dage.
con-icon
Mangler desværre Discoverys kanaler: Kanal 5, 6, 9 etc.

YouSee har lanceret sin streaming-tjeneste YouSee Play, hvor du kan samle dine yndlingskanaler samt streamingtjenester ét sted og få uendelig underholdning. Du bestemmer selv, hvilke kanaler og tjenester du vil have og kan skifte dem ud, så det passer til dig og dit behov. Ligeledes er der mulighed for at optage dine yndlingsprogrammer, starte forfra, pause og meget mere.

YouSee Play tilbyder forskellige abonnementer, hvor du bruger de gældende point, der følger med til at bestemme, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have. Hver tv-kanal koster 1-4 point, mens streaming-tjenesterne koster mellem 2 og 19 point.

Du kan vælge mellem 10,20,30 og 40 point i dine abonnementer, hvor det billigste koster 299 kr. om måneden – alle DR’s kanaler følger dog altid med. Derudover har du efter du har ramt de 40 point også mulighed for at tilkøbe dig ekstra point, hvor hvert point koster 10 kr. om måneden.

Hos YouSee får du dermed den bedste underholdning samlet ét sted, som kan nydes uanset, hvor du befinder dig.

Læs mere Saml alt dit TV og streaming et sted
#2
Stofa
274 kr.
Score
8
/10
stofa logo

Fordele:

star
Stream din tv-pakke på din telefon eller tablet, overalt.
pro-icon
Rigtig mange kanaler – både Discoverys og Viasats kanaler
pro-icon
Mulighed for at blande både tv-kanaler og streamingtjenester

Ulemper:

con-icon
Høje priser

Bor man i Jylland er der gode chancer for, at man få tv fra Stofa, som har kombineret traditionelle tv-pakker, vælg selv og bland selv. Hos Stofa kan du få alle de store danske kanaler, og det er en kæmpe fordel, at valgfriheden er så stor.

For det første er der de almindelige pakker med faste kanaler. En anden mulighed er at vælge en pakke med et antal kanaler, som man selv vælger. Den sidste mulighed er komplet valgfrihed uden en bestemt pakke eller et bestemt antal kanaler. Til Stofas tv-pakker medfølger en boks, der bl.a. kan optage. Kanalerne kan ses via en app, og der er adgang til DR’s tv-arkiv.

Valgfriheden er som nævnt stor, men prisen er i den høje ende. Den lille tv-pakke koster eksempelvis 274 kr, men hvis man vil have flere kanaler med i denne pakke stiger prisen en del.

Læs mere
#3
Allente
429 kr.
Score
7
/10

Fordele:

star
De første 2 måneder til 0 kr.
pro-icon
Viaplay inkluderet
pro-icon
Vælg mellem streaming eller parabol

Ulemper:

con-icon
Binding i 6 måneder
con-icon
Du kan ikke til- eller fravælge enkelte kanaler

Allente har forskellige abonnementer at vælge imellem og du kan både vælge tv-pakker gennem streaming og parabol. Med streaming kræver det, at du har har internetforbindelse og enten et Apple TV, Cromecast eller Allente Streaming Hub med Google TV.

Det billigste af deres tv-pakker hedder Stream Basic og fås til 429 kr. Med en basis-pakke kan du både se nyheder, faktuelle programmer og underholdning. Heri indgår en række kanaler såsom Kanal 4, 5 og 6, mens du også har Viaplay inkluderet. Du kan desuden tilkøbe en række populære streamingtjenester såsom Discovery+ eller HBO Max.

Man kan ikke til- eller fravælge enkelte kanaler, som mange andre udbydere tilbyder. Du skal derfor vælge den pakke, der passer til dit behov, og som tilbyder alle de kanaler du ønsker.

I deres tv-pakker er der en binding på 6 måneder, men ved alle deres pakker fås de første 2 måneder til 0 kr.

Læs mere
#4
Norlys
138 kr.
Score
7
/10

Fordele:

star
Mulighed for at blande dine tv-kanaler som du ønsker
pro-icon
Du kan let tilkøbe streaming-tjenester til din tv-pakke

Ulemper:

con-icon
Nogle abonnementer koster 199 kr. i oprettelse
con-icon
Binding i 2 måneder

Med Norlys har du mulighed for at mikse og blande dine tv-kanaler som du ønsker. Med de to mindste tv-pakker vælger du selv dine tv-kanaler og betaler for hver kanal du vælger. Hver enkel kanal koster mellem 29 og 49 kr. Børnekanalerne er typisk de billigste, mens TV2 og Kanal 5 er de dyreste. Du får selvfølgelig DR’s kanaler med i købet.

Du kan også vælge en pakke med alle kanaler er inkluderet, hvori der også indgår streaming-tjenesterne: Viaplay og Discovery+.

Du vælger selv om du ønsker at se tv gennem streaming, antenne eller tv-modul (der kræver et tv-kort).

Det billige abonnement koster 199 kr. i oprettelse.

Læs mere
#5
Score
6
/10
Discovery plus logo

Fordele:

pro-icon
Live-stream 11 tv-kanaler
pro-icon
Kan bruges i hele EU
pro-icon
Eksklusive snigpremierer

Ulemper:

con-icon
Giver ikke adgang til Viasats kanaler
con-icon
Der er reklamer på live TV

Hos Discovery+ finder du programmer fra alle Discovery-kanalerne (Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery & Discovery Science). Det er mange kanaler, men det er faktisk ikke helt nemt at finde ud af, hvilke programmer, der kan ses på Discovery+. Der er et stort udvalg af amerikanske realityprogrammer krydret med lidt dansk underholdning.

Programmerne kan streames til dit tv via Chromecast, men vi savner nogle flere muligheder på flere enheder. Alle programmerne, med undtagelse af sport, kan ses med et abonnement til 99,- kroner om måneden. Sportspakken til 129 kroner om måneden giver desuden adgang til “livesport fra 3F Superliga, engelsk pokalfodbold, de største cykelløb, Grand Slam-tennis, PGA Tour, motorsport og meget mere”, som Discovery+ skriver.

Desuden er der en version til 49 kr., hvor programmerne bliver afbrudt af reklameblokke.

Læs mere
#6
Cmore
99 kr.
Score
6
/10

Fordele:

pro-icon
De første 2 uger til 0 kr.
pro-icon
Dansk kundeservice
pro-icon
Bliv en del af Krimiklubben og diskutere de nyeste serier

Ulemper:

con-icon
Inge tv-kanaler – Kun streaming

Cmore er en streamingtjeneste med et stort udvalg af serier – primært indenfor krimi. De tilbyder ikke nogen regulære tv-pakke, men da mange i dag vælger at streame deres underholdning, skal du ikke snydes for Cmore, der har masser at byde på.

Du kan få anbefaleringer til gode kvalitetsserier gennem Krimiklubben, som anmelder Ann Lind står bag. Her kan du også selv give din mening til kende og diskutere serien.

Hvis du ønsker at binde dig for 6 eller 12 måneder kan du spare en del på dit abonnement.

Læs mere
#7
Viaplay
129 kr.
Score
6
/10
viaplay logo

Fordele:

pro-icon
Tilvælg en tv-pakke til din streamingtjeneste
pro-icon
Kan bruges i hele EU
pro-icon
Få første uge til 0 kr.

Ulemper:

con-icon
Mangler desværre Discoverys kanaler: Kanal 5, 6, 9 etc.

Er du vild med at streame film, serier og sport? Men vil du ikke give afkald på tv-kanaler? Med Viaplay kan du vælge mellem to streaming-pakker og dertil købe op til 15 tv-kanaler som bl.a. er DR, TV2 og TV3.

Med Viaplay Total kan du både se serier, film, sport, fighting og masser af børneunderholdning. Du kan streame hvor og hvornår du har lyst – og i hele EU samt Norge og Island.

Læs mere
#8
Waoo
139 kr.
Score
5
/10
waoo logo

Fordele:

pro-icon
Kæmpe udvalg af kanaler
pro-icon
Ingen boks nødvendig
pro-icon
Mulighed for 4K-boks

Ulemper:

con-icon
Uoverskuelig kanalsammensætning
con-icon
Høje grundpriser
con-icon
Kræver bredbånd fra Waoo

Får nogle år tilbage gik flere energiselskaber sammen for at lave Waoo. Det er et fiberselskab, der kan levere bredbånd, tv og telefoni, men desværre ikke til hele landet.

Med Waoos tv-pakker kan man få en boks, der understøtter 4K (også kaldet UHD). Den kommer især til sin ret, hvis man har den helt store pakke med kanalen Viasat UHD eller et Netflix-abonnement med 4K-understøttelse.

Waoo kan tilbyde mange forskellige kanaler, men sammensætningen af diverse pakker og tilbud er mildest talt svært at finde rundt i. Hjemmesidens til tider ulogiske opbygning gør det ikke bedre.

Det ligger i hvert fald helt fast, at priserne ikke hører til blandt de billigste. Den mindste pakke til 139 kr. indeholder 15 kanaler, men det virker ærlig talt dyrt – specielt med tanke på, at DR’s kanaler kan streames gratis via DR TV.

På plussiden er der web-tv med i alle tv-pakkerne, og Waoo er en af de eneste distributører, der kan tilbyde den føromtalte Viasat UHD. Og ligesom hos Telia TV behøver man ingen boks for at kunne se kanalerne.

Læs mere
#9
TV2 Play
69 kr.
Score
5
/10

Fordele:

pro-icon
Stort udvalg af dansk indhold – og nyt hver dag
pro-icon
Med sportspakken kan se La Liga og Serie A på TV2 Sport
pro-icon
Lav pris – især hvis du kan holde reklamerne ud
pro-icon
Prøv Basis-pakken gratis i 14 dage

Ulemper:

con-icon
Begrænset udvalg af udenlandsk indhold

TV2 Play er hjemsted for primært TV2’s egenproducerede indhold. Som Danmarks anden store public service-leverandør er der et stort udbud af populære TV2-serier som “Rita” og “Badehotellet” samt magasinprogrammer som eksempelvis “Besserwissere”, “Tirsdagsanalysen” og “Presselogen”. Derimod er det forholdsvis småt med udenlandske programmer, serier og film.

Hvis du er på udkig efter en streamingtjeneste, der kan holde dig opdateret og gøre dig klogere, er TV2 Play helt uundværlig. Ikke mindst på grund af prisen, der adskiller sig fra de øvrige.

Vil du have hele pakken, inklusiv TV2, TV2 Zulu, TV2 Sport, TV2 Charlie og TV2 Fri direkte og uden 1-3 minutters reklame før hvert program, skal du af med 159 kroner om måneden. Kan din tålmodighed holde til reklamerne, falder prisen til 129 kroner. Basispakken uden direkte kanaler og uden reklamer koster 99 kroner om måneden, og 69 kroner med reklamer. Begge dele i basispakken kan prøves gratis i 14 dage.

Læs mere Prøv gratis i 14 dage – derefter 49 kr./md.
#10
More TV
98 kr.
Score
4
/10
moretv logo

Fordele:

star
Den billigste tv-pakke i Danmark
pro-icon
Kan ses på næsten alle enheder
pro-icon
En nem og billig måde at se DR og TV 2

Ulemper:

con-icon
Meget få kanaler
con-icon
Ikke mange muligheder for at skræddersy sin egen tv-pakke

Danmarks billigste tv-pakke. Det er hvad man får hos More TV. Der er ikke massevis af pakker, kanaler og tillægstjenester at tage stilling til. Det er både en fordel og en ulempe. Fordelen er, at prisen er helt nede på 98 kroner om måneden. Ulempen er, at det langt fra er alle, der vil kunne nøjes med DR-kanalerne, TV 2-regionerne og en håndfuld svenske og norske kanaler som er i tv-pakken. Det er endda værd at bemærke, at TV2’s landsdækkende hovedkanal på nuværende ikke er med i tv-pakken.

Kanalerne kan bl.a. ses via en app, og det gør det meget fleksibelt, næsten uanset hvor og hvordan man vil se tv. Har man den rigtige boks tilsluttet husalteret derhjemme, kan man supplere med streamingtjenester og gratis tv-apps som eksempelvis BBC.

More TV er stadig nyt, så tiden vil vise om teknikken og konceptet kan holde. Men indtil videre er det et helt oplagt valg for dem, der bare vil have grundpakken.

Læs mere Billigste TV-pakke I DK
#11
Telia TV
299 kr.
Score
3
/10
telia tv logo

Fordele:

pro-icon
Slip for tv-boksen
pro-icon
Kræver ikke bredbånd fra Telia
pro-icon
Ingen engangsbetaling i oprettelse eller binding
pro-icon
Se tv i 28 lande

Ulemper:

con-icon
Ingen Viasat-kanaler
con-icon
Dyrt for en basispakke

Telia TV lever en overset tilværelse, og det er virkelig en skam. For her er virkelig nogle spændende muligheder – bare ikke for sportselskere.

Desværre mangler alle Viasat-kanalerne, som TV3, 3+, TV3 Max og TV3 Sport hos Telia – og det vil helt sikkert være en dealbreaker for mange. Bortset fra det, er der de mest populære danske kanaler, og hver pakke rummer mulighed for forskellige former for tilvalg – også af kanaler.

Man ser Telia TV via apps til smartphone, Chromecast og Apple TV. Det gør det fleksibelt for hele familien, og man slipper for at have en ekstra boks stående i stuen. I app’en er der et tv-aktiv, så man se udsendelser man er gået glip af.

I den billigste pakke til 299 kr. finder man bl.a. DR-kanalerne, TV 2 og Kanal5. Og så behøver man ikke have bredbånd hos Telia for at kunne få tv. Desuden kan man i næste pakkeniveau finde kanaler som 6’eren og Kanal 9 som sender bl.a. Superliga og andet sport også.

Læs mere

#1 Sæt dig ind i din nuværende situation

Undersøg først om du allerede er bundet til en TV-aftale med betalingskanaler. En gang i mellem kan du være bundet til aftaler med en antenneforening gennem din boligforening uden, at du er klar over det. Samtidig kan du være bundet til en aftale med bindingsperiode, som endnu ikke er udløbet.

#2 Undersøg dine muligheder for, hvordan du kan se TV

Man hører oftere og oftere om, at det er blevet moderne at fravælge de traditionelle tv-pakker med flow-tv, for i stedet at vælge on-demand og streamingtjenester. Udviklingen går rigtigt nok den vej, men de helt almindelige tv-pakker er stadig sådan langt de fleste danskere ser tv.

Der er en række forskellige måder, som du kan modtaget dit TV-signal på, hvis du stadig ønsker at se flow-tv – eksempelvis kabel, parabol, antenne, bredbånd eller fibernet. Såfremt du ønsker et parabol, skal du undersøge, om du kan få tilladelse til opsætning af dette. Eller hvis du ønsker TV-signal gennem fibernet, skal du undersøge, om der er trukket fiberkabler dit din ejendom.

#3 Gør op med dig selv, hvilke kanaler du skal have med

Find ud af med dig selv, hvilke kanaler der er need to have, og hvilke er der nice to have. Og hvilke kanaler, som du aldrig vil se. Derudfra kan du få et indtryk af, hvilke TV-pakker, der bedst muligt dækker dit TV-behov.

#4 Undersøg markedet for tilbud, men vær på vagt

Tit og ofte vil de forskellige TV-udbydere føre nogle attraktive kampagnetilbud, hvor du eksempelvis kan spare oprettelsen og/eller få en fordelagtig pris i det først halve år. Dog skal du være kritisk, når du støder på disse tilbud.

Typisk bør du være opmærksom på disse 4 punkter, der udgør de primære årsager til, at du kommer til at betale for meget for din TV-pakke.:

Prisændringer efter det første halve år

Faste månedlige udgifter

Leje af modtagerbokse

Gebyrer

#5 Sammenlign TV-pakke priser med hinanden

Vi tilbyder at sammenlige TV-pakker ud fra ønskede kanaler og modtagelse af TV-signal. På den måde, kan du nemt og hurtigt finde den billigste TV-pakke, der matcher dine behov. Bredbånd.dk er en uafhængig og uvildig prissammenligning og giver dig derfor, det bedst mulige overblik over priserne på bredbånd. Der kan generelt være mange penge at spare ved at sammenligne tv-pakker. Sørg for at du får sammenlignet priser på nettet inden du køber noget. Der er næsten altid en billigere løsning.

DRs kanaler er altid med

Tv-pakker kan være sammensat på mange måder, men DRs tv-kanaler er altid med i alle pakker og kan ikke fravælges. Husk, at det er lovpligtigt at betale medielicens, hvis du har en enhed, der kan modtage tv, radio eller internetforbindelse.

Lav en prioriteret kanalliste

Kanaludbuddet tæller hundredvis af kanaler, så før du begynder at undersøge markedet bør du lave en prioriteret kanalliste. Noter de kanaler du bare SKAL have i din tv-pakke og de kanaler, der vil være rare at have. Det vil i høj grad afhænge af dine interesser. Eksempelvis er der masser af sportskanaler, som der ikke er grund til at betale for hvis du ikke er sportsinteresseret.

Afhængig af, hvordan din prioriterede liste ser ud, har du måske slet ikke brug for en tv-pakke.

Sport er dyrt

Tv-kanalerne bruger et hav af penge på rettigheder, og det kan ses i priserne på tv-pakker. Pakker med mange sportskanaler vil altid være dyrere end pakker med eksempelvis underholdningskanaler. Det hænder dog, at nogle af udbyderne kører tilbud, som kan gøre det muligt at se sport for en relativ billig pris. Discovery+ har tidligere kørt en kampagne, hvor du fik 30 dages gratis medlemskab, hvori deres sportskanaler var inkluderet. Prøveperioden er dog reduceret til 7 dage nu og gælder ikke pakken med sport og live-tv.

Vil du hellere streame?

Hvis du vil droppe den traditionelle tv-pakke til fordel for streamingtjenester, bør du tjekke vores store anmeldelse om streamingtjenester hereller vælge en af de mange streamingtjenester ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål om TV-pakker

Hvad koster en tv-pakke?

I tv-pakkerne som vi har kigget på, spænder priserne fra 0 kr. (gratis prøveperiode 🆓) og til 800 kr. En tv-pakke med prøveperiode er dog kun til onlineløsninger.

Hvilke kanaler kan jeg få i min tv-pakke?

Hvis man er villig til at betale, så kan man i princippet finde en løsning, som har alle kanaler. Men nogle tv-pakker er dog begrænset. Vælger du YouSee har du bl.a ikke mulighed for at få Discovery-kanalerne 📺.

Kan jeg kombinere min tv-pakke med streaming tjenester?

Ja, Nogle løsninger har et pointsystem, hvor man kan tilvælge streamingtjenester til sin tv-pakke. Dette kommer selvfølgelig til en merpris, men der kan være penge at spare på en samlet løsning.

Er det nødvendigt at have TV-pakke for at kunne se TV?

Hvis du blot er tilfreds med DRs udbud af kanaler, så kræver det blot en antenne og et TV (med digital modtager). Hvis du gerne vil se betalingskanaler – herunder eksempelvis TV2, TV3 eller TV3+, så skal du tilkøbe en såkaldt TV-pakke hos en TV-udbyder. I denne forbindelse skal du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilke kanaler du minimum skal have med, samt hvilke du kan undvære, da der ikke er nogen grund til at betale for TV-kanaler, som du ikke ser.

Oversigt