Bedste tv-pakke 2024

Hvor får du den bedste tv-pakke til den bedste pris? Det kan være svært at holde overblikket, så for at hjælpe dig, har vi lavet den her anmeldelse af tv-pakker. Vi gennemgår 10 tv-pakker, så du nemt kan finde den, der passer bedst til dig.

Author Thumb
Stort udvalg af tv-pakker
#1
Yousee
299 kr.
Score
9
/10
YouSee logo

Fordele:

star
Mulighed for at blande og udskifte dine yndlingskanaler og streamingtjenester efter behov.
pro-icon
Få uendelig underholdning uanset om du sidder derhjemme eller er på farten.
pro-icon
Gratis oprettelse.

Ulemper:

con-icon
Skift af en kanal gælder i 30 dage.
con-icon
Mangler desværre Discoverys kanaler: Kanal 5, 6, 9 etc.

YouSee har lanceret sin streaming-tjeneste YouSee Play, hvor du kan samle dine yndlingskanaler samt streamingtjenester ét sted og få uendelig underholdning. Du bestemmer selv, hvilke kanaler og tjenester du vil have og kan skifte dem ud, så det passer til dig og dit behov. Ligeledes er der mulighed for at optage dine yndlingsprogrammer, starte forfra, pause og meget mere.

YouSee Play tilbyder forskellige abonnementer, hvor du bruger de gældende point, der følger med til at bestemme, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du vil have. Hver tv-kanal koster 1-4 point, mens streaming-tjenesterne koster mellem 2 og 19 point.

Du kan vælge mellem 10, 20, 30 og 40 point i dine abonnementer, hvor det billigste koster 299 kr. om måneden – alle DR’s kanaler følger dog altid med. Derudover har du efter du har ramt de 40 point også mulighed for at tilkøbe dig ekstra point, hvor hvert point koster 10 kr. om måneden.

Hos YouSee får du dermed den bedste underholdning samlet ét sted, som kan nydes uanset, hvor du befinder dig.

Læs mere Saml alt dit TV og streaming et sted
#2
Allente
429 kr.
Score
7
/10

Fordele:

star
De første 2 måneder til 0 kr.
pro-icon
Viaplay inkluderet
pro-icon
Vælg mellem streaming eller parabol

Ulemper:

con-icon
Binding i 6 måneder
con-icon
Du kan ikke til- eller fravælge enkelte kanaler

Allente har forskellige abonnementer at vælge imellem og du kan både vælge tv-pakker gennem streaming og parabol. Med streaming kræver det, at du har har internetforbindelse og enten et Apple TV, Cromecast eller Allente Streaming Hub med Google TV.

Det billigste af deres tv-pakker hedder Stream Basic og fås til 429 kr. Med en basis-pakke kan du både se nyheder, faktuelle programmer og underholdning. Heri indgår en række kanaler såsom Kanal 4, 5 og 6, mens du også har Viaplay inkluderet. Du kan desuden tilkøbe en række populære streamingtjenester såsom Discovery+ eller HBO Max.

Man kan ikke til- eller fravælge enkelte kanaler, som mange andre udbydere tilbyder. Du skal derfor vælge den pakke, der passer til dit behov, og som tilbyder alle de kanaler du ønsker.

I deres tv-pakker er der en binding på 6 måneder, men ved alle deres pakker fås de første 2 måneder til 0 kr.

Læs mere
#3
Norlys
138 kr.
Score
7
/10

Fordele:

star
Mulighed for at blande dine tv-kanaler som du ønsker
pro-icon
Du kan let tilkøbe streaming-tjenester til din tv-pakke

Ulemper:

con-icon
Nogle abonnementer koster 199 kr. i oprettelse
con-icon
Binding i 2 måneder

Med Norlys har du mulighed for at mikse og blande dine tv-kanaler som du ønsker. Med de to mindste tv-pakker vælger du selv dine tv-kanaler og betaler for hver kanal du vælger. Hver enkel kanal koster mellem 29 og 49 kr. Børnekanalerne er typisk de billigste, mens TV2 og Kanal 5 er de dyreste. Du får selvfølgelig DR’s kanaler med i købet.

Du kan også vælge en pakke med alle kanaler inkluderet, hvori der også indgår Viaplay og Discovery+, som er to meget populære streaming tjenester.

Du vælger selv om du ønsker at se tv gennem streaming, antenne eller tv-modul (der kræver et tv-kort).

Den billige tv-pakke koster 199 kr. i oprettelse.

Læs mere
#4
Score
6
/10
Discovery plus logo

Fordele:

pro-icon
Live-stream 11 tv-kanaler
pro-icon
Kan bruges i hele EU
pro-icon
Eksklusive snigpremierer

Ulemper:

con-icon
Giver ikke adgang til Viasats kanaler
con-icon
Der er reklamer på live TV

Hos Discovery+ finder du programmer fra alle Discovery-kanalerne (Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery & Discovery Science). Det er mange kanaler, men det er faktisk ikke helt nemt at finde ud af, hvilke programmer der kan ses på Discovery+. Der er et stort udvalg af amerikanske realityprogrammer krydret med lidt dansk underholdning.

Programmerne kan streames til dit tv via Chromecast, men vi savner nogle flere muligheder på flere enheder. Alle programmerne, med undtagelse af sport, kan ses med et abonnement til 79,- kroner om måneden – uden reklamer. Sportspakken til 129 kroner om måneden giver desuden adgang til “livesport fra 3F Superliga, engelsk pokalfodbold, de største cykelløb, Grand Slam-tennis, PGA Tour, motorsport og meget mere”, som Discovery+ skriver.

Desuden er der en version til 49 kr. Her kan du se alle Discovery+’s programmer – dog afbrudt af reklameblokke.

Læs mere
#5
Cmore
99 kr.
Score
6
/10

Fordele:

pro-icon
De første 2 uger til 0 kr.
pro-icon
Dansk kundeservice
pro-icon
Bliv en del af Krimiklubben og diskutere de nyeste serier

Ulemper:

con-icon
Inge tv-kanaler – Kun streaming

Cmore er en streamingtjeneste med et stort udvalg af serier – primært indenfor krimi. De tilbyder ikke nogen regulære tv-pakke, men da mange i dag vælger at streame deres underholdning, skal du ikke snydes for Cmore, der har masser at byde på.

Du kan få anbefaleringer til gode kvalitetsserier gennem Krimiklubben, som anmelder Ann Lind står bag. Her kan du også selv give din mening til kende og diskutere serien.

Hvis du ønsker at binde dig for 6 eller 12 måneder kan du spare en del på dit abonnement.

Læs mere
#6
Viaplay
129 kr.
Score
6
/10
viaplay logo

Fordele:

pro-icon
Tilvælg en tv-pakke til din streamingtjeneste
pro-icon
Kan bruges i hele EU
pro-icon
Få første uge til 0 kr.

Ulemper:

con-icon
Mangler desværre Discoverys kanaler: Kanal 5, 6, 9 etc.

Er du vild med at streame film, serier og sport? Men vil du ikke give afkald på tv-kanaler? Med Viaplay kan du vælge mellem to streaming-pakker og dertil købe op til 15 tv-kanaler som bl.a. er DR, TV2 og TV3.

Med Viaplay Total kan du både se serier, film, sport, fighting og masser af børneunderholdning. Du kan streame hvor og hvornår du har lyst – og i hele EU samt Norge og Island.

Læs mere
#7
Waoo
139 kr.
Score
5
/10
waoo logo

Fordele:

pro-icon
Kæmpe udvalg af kanaler
pro-icon
Ingen boks nødvendig
pro-icon
Mulighed for 4K-boks

Ulemper:

con-icon
Uoverskuelig kanalsammensætning
con-icon
Høje grundpriser
con-icon
Kræver bredbånd fra Waoo

Får nogle år tilbage gik flere energiselskaber sammen for at lave Waoo. Det er et fiberselskab, der kan levere bredbånd, tv og telefoni, men desværre ikke til hele landet.

Med Waoos tv-pakker kan man få en boks, der understøtter 4K (også kaldet UHD). Den kommer især til sin ret, hvis man har den helt store pakke med kanalen Viasat UHD eller et Netflix-abonnement med 4K-understøttelse.

Waoo kan tilbyde mange forskellige kanaler, men sammensætningen af diverse pakker og tilbud er mildest talt svært at finde rundt i. Hjemmesidens til tider ulogiske opbygning gør det ikke bedre.

Det ligger i hvert fald helt fast, at priserne ikke hører til blandt de billigste. Den mindste pakke til 139 kr. indeholder 15 kanaler, men det virker ærlig talt dyrt – specielt med tanke på, at DR’s kanaler kan streames gratis via DR TV.

På plussiden er der web-tv med i alle tv-pakkerne, og Waoo er en af de eneste distributører, der kan tilbyde den føromtalte Viasat UHD. Og ligesom hos Telia TV behøver man ingen boks for at kunne se kanalerne.

Læs mere
#8
TV2 Play
69 kr.
Score
5
/10

Fordele:

pro-icon
Stort udvalg af dansk indhold – og nyt hver dag
pro-icon
Med sportspakken kan se La Liga og Serie A på TV2 Sport
pro-icon
Lav pris – især hvis du kan holde reklamerne ud
pro-icon
Prøv Basis-pakken gratis i 14 dage

Ulemper:

con-icon
Begrænset udvalg af udenlandsk indhold

TV2 Play er hjemsted for primært TV2’s egenproducerede indhold. Som Danmarks anden store public service-leverandør er der et stort udbud af populære TV2-serier som “Rita” og “Badehotellet” samt magasinprogrammer som eksempelvis “Besserwissere”, “Tirsdagsanalysen” og “Presselogen”. Derimod er det forholdsvis småt med udenlandske programmer, serier og film.

Hvis du er på udkig efter en streamingtjeneste, der kan holde dig opdateret og gøre dig klogere, er TV2 Play helt uundværlig. Ikke mindst på grund af prisen, der adskiller sig fra de øvrige.

Vil du have hele pakken, inklusiv TV2, TV2 Zulu, TV2 Sport, TV2 Charlie og TV2 Fri direkte og uden 1-3 minutters reklame før hvert program, skal du af med 159 kroner om måneden. Kan din tålmodighed holde til reklamerne, falder prisen til 129 kroner. Basispakken uden direkte kanaler og uden reklamer koster 99 kroner om måneden, og 69 kroner med reklamer. Begge dele i basispakken kan prøves gratis i 7 dage.

Læs mere Prøv gratis i 14 dage – derefter 49 kr./md.
#9
More TV
98 kr.
Score
4
/10
moretv logo

Fordele:

star
Den billigste tv-pakke i Danmark
pro-icon
Kan ses på næsten alle enheder
pro-icon
En nem og billig måde at se DR og TV 2

Ulemper:

con-icon
Meget få kanaler
con-icon
Ikke mange muligheder for at skræddersy sin egen tv-pakke

Danmarks billigste tv-pakke. Det er hvad man får hos More TV. Der er ikke massevis af pakker, kanaler og tillægstjenester at tage stilling til. Det er både en fordel og en ulempe. Fordelen er, at prisen er helt nede på 98 kroner om måneden. Ulempen er, at det langt fra er alle, der vil kunne nøjes med DR-kanalerne, TV 2-regionerne og en håndfuld svenske og norske kanaler som er i tv-pakken. Det er endda værd at bemærke, at TV2’s landsdækkende hovedkanal på nuværende ikke er med i tv-pakken.

Kanalerne kan bl.a. ses via en app, og det gør det meget fleksibelt, næsten uanset hvor og hvordan man vil se tv. Har man den rigtige boks tilsluttet husalteret derhjemme, kan man supplere med streamingtjenester og gratis tv-apps som eksempelvis BBC.

More TV er stadig nyt, så tiden vil vise om teknikken og konceptet kan holde. Men indtil videre er det et helt oplagt valg for dem, der bare vil have grundpakken.

Læs mere Billigste TV-pakke i Danmark
#10
Telia TV
299 kr.
Score
3
/10
telia tv logo

Fordele:

pro-icon
Slip for tv-boksen
pro-icon
Kræver ikke bredbånd fra Telia
pro-icon
Ingen engangsbetaling i oprettelse eller binding
pro-icon
Se tv i 28 lande

Ulemper:

con-icon
Ingen Viasat-kanaler
con-icon
Dyrt for en basispakke

Telia TV lever en overset tilværelse, og det er virkelig en skam. For her er virkelig nogle spændende muligheder – bare ikke for sportselskere.

Desværre mangler alle Viasat-kanalerne som TV3, 3+, TV3 Max og TV3 Sport hos Telia – og det vil helt sikkert være en dealbreaker for mange. Bortset fra det, er der de mest populære danske kanaler, og hver pakke rummer mulighed for forskellige former for tilvalg – også af kanaler.

Man ser Telia TV via apps til smartphone, Chromecast og Apple TV. Det gør det fleksibelt for hele familien, og man slipper for at have en ekstra boks stående i stuen. I app’en er der et tv-aktiv, så man se udsendelser man er gået glip af.

I den billigste pakke til 299 kr. finder man bl.a. DR-kanalerne, TV 2 og Kanal5. Og så behøver man ikke have bredbånd hos Telia for at kunne få tv. Desuden kan man i næste pakkeniveau finde kanaler som 6’eren og Kanal 9 som sender bl.a. Superliga og andet sport også.

Læs mere

Hvordan vælger du den bedste tv pakke for dig?

Hvis du er en af de mennesker der sætter pris på god underholdning i fjernsynet, er det vigtigt at finde den bedste tv-pakke som rummer al det du ønsker for at kunne blive underholdt.

Ligegyldigt om du er til sport, krimi, nyheder, drama, reality, børneunderholdning eller noget helt syvende er der noget for dig. Vi har lavet en guide til dig, som gør dig lidt klogere på, hvordan du finder den bedste tv-pakke for dig.

#1 Sæt dig ind i din nuværende situation

Undersøg først om du allerede er bundet til en tv-aftale med betalingskanaler. Du kan f.eks. være bundet til en tv-aftale, hvis du bor i en boligforening. Boligforeninger laver nogle gange aftaler med antenneforeninger om tv-pakker. Dette kan være tilfældet uden du er klar over det.

Det kan også ske, at du er bundet til en tv-aftale med en bindingsperiode, som endnu ikke er udløbet. Meget ofte er der nemlig en bindingsperiode på en tv-pakke, så udbyderen sikrer sig at du ikke skifter abonnement for hurtigt efter aftalen er indgået.

#2 Undersøg dine muligheder for, hvordan du kan se TV

Det bliver mere og mere almindeligt at fravælge de traditionelle tv-pakker med flow-tv for i stedet at vælge on-demand og streamingtjenester. Det skyldes først og fremmest muligheden for at se tv, når man ønsker det, men mange streamingtjenester tilbyder også live-tv, der udkonkurrere tv-pakkerne.

Udviklingen går (nok) den vej på den lange bane, men langt størstedelen af danskerne har stadig og ønsker stadigt at bibeholde deres tv-pakker. Derfor er det også stadig gennem tv-pakker at størstedelen af danskerne ser tv.

Der er en række forskellige måder, som du kan modtaget dit tv-signal på, hvis du stadig ønsker at se flow-tv. Du kan enten modtage dit signal gennem kabel, parabol, antenne, bredbånd eller fibernet. Såfremt du ønsker en parabol, skal du undersøge, om du har tilladelse til opsætning af dette ligeledes du skal du undersøge, om der er trukket fiberkabler dit din ejendom, hvis det er sådan du ønsker at modtage dit signal.

#3 Gør op med dig selv, hvilke kanaler du skal have med

Find ud af med dig selv, hvilke kanaler der er need-to-have og hvilke der er nice-to-have. Det er også vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvilke kanaler du aldrig vil se.

Når du har afdækket dette er det nemmere at få et indtryk af, hvilke tc-pakker, der bedst muligt dækker dit tv-behov og giver dig de bedste muligheder for at du kan blive underholdt.

#4 Undersøg markedet for tilbud, men vær på vagt

Tit og ofte kører de enkelte tv-udbydere med nogle attraktive kampagnetilbud, hvor du eksempelvis kan spare oprettelsen og/eller få en tv-pakke til en fordelagtig pris det første halve år. Det er vigtigt at være kritisk, når du ser støder på disse tilbud, da det kan ende med at blive dyrere for dig i den sidste ende.

Typisk bør du være opmærksom på disse 4 punkter, der udgør de primære årsager til, at du kommer til at betale for meget for din tv-pakke:

  • Prisændringer efter det første halve år
  • Faste månedlige udgifter
  • Leje af modtagerbokse
  • Gebyrer

#5 Sammenlign tv-pakke priser med hinanden

I vores test af tv-pakker sammenliger vi tv-pakker ud fra ønskede kanaler og modtagelse af tv-signal. På denne måde kan du nemt og hurtigt finde den billigste tv-pakke, der matcher dine behov.

Bredbånd.dk er en uafhængig og uvildig prissammenligning og giver dig det bedst mulige overblik over priserne på bredbånd. Der kan generelt være mange penge at spare ved at sammenligne tv-pakker. Sørg for sammenligne priser på internettet inden du køber noget, for der er næsten altid en billigere løsning.

DR’s kanaler er altid med

Tv-pakker kan være sammensat på mange måder med vidt forskelligt udvalg af tv-kanaler. Der er dog altid én ting der går igen i alle tv-pakker: DR’s tv-kanaler er altid med i pakken og kan ikke fravælges.

Førhen var det lovpligtigt at betale medielicens, hvis du havde en enhed, der kunne modtage tv, radio eller internetforbindelse. I dag er systemet revideret, hvilket betyder at alle betaler til public service gennem deres skat. Du skal derfor ikke foretage dig noget og beløbet bliver reguleret automatisk.

Lav en prioriteret kanalliste

Kanaludbuddet i Danmark tæller hundredvis af kanaler. Det kan derfor hurtigt virke uoverskueligt. Før du begynder at undersøge markedet bør du lave en prioriteret kanalliste, hvor du notér de kanaler du bare SKAL have i din tv-pakke og de kanaler, der vil være rare at have.

Prioriteringen af kanaler vil afhænge af dine interesser. Hvis du f.eks. er sportsinteresseret er det vigtigt med sportskanaler, men hvis du ikke finder det spændende, er det udelukkende spild af penge at betale for kanaler, der tilbyder denne form for underholdning.

Afhængig af hvordan din prioriterede liste ser ud, har du måske slet ikke brug for en tv-pakke, men i højere grad en streamingtjeneste. Men det finder du først ud af, når du har lavet din liste.

Sport er dyrt

Tv-kanalerne bruger rigtig mange penge på at få de rettigheder der sikrer sig, at de kan give dig din underholdning. Det kan ses i priserne på tv-pakker, der afspejler dette.

Pakker med sportskanaler er ofte meget dyrere end pakker med underholdningskanaler indenfor andre genre. Det hænder dog, at nogle udbyder kører tilbud, der kan gøre det muligt at se sport for en relativ billig pris. Det er nogle gange tilfældet hos Discovery+.

Vil du hellere streame?

Hvis du overvejer at droppe den traditionelle tv-pakke til fordel for en eller flere streamingtjenester, bør du tjekke vores store anmeldelse om streamingtjenester eller vælge en af de mange streamingtjenester vi har valgt at inkludere i denne test af tv-pakker.

Ofte stillede spørgsmål om TV-pakker

Hvad koster en tv-pakke?

Prisen på en tv pakke afhænger af, hvor mange kanaler og streamingtjenester du ønsker. I vores anmeldelse af tv-pakker har vi kigget på tv pakker, der koster alt fra 0 kr. (gratis prøveperiode 🆓) op til 800 kr.

Hvilke kanaler kan jeg få i min tv-pakke?

Hvis man er villig til at betale, så kan man i princippet finde en løsning, som har alle kanaler. Nogle tv-pakker er dog begrænset, fordi udbyderen ikke har alle kanaler. Vælger du f.eks. en tv-pakke fra YouSee, har du ikke mulighed for at få Discovery’s kanaler 📺.

Kan jeg kombinere min tv-pakke med streaming tjenester?

Ja, i nogle tv pakker har du mulighed for at tilvælge streamingtjenester. Ofte fungerer det ved, at udbyderen har et pointsystem, hvor du kan tilvælge nogle udvalgte streamingtjenester til din tv-pakke. Dette kommer selvfølgelig til en merpris, men der kan være penge at spare ved at tilvælge en streamingtjeneste i din tv-pakke fremfor at abonnere på det selv.

Er det nødvendigt at have en tv-pakke for at kunne se tv?

Hvis du blot er tilfreds med DR’s udbud af kanaler, så kræver det blot en antenne og et tv (med digital modtager) for at kunne se kanaler. Hvis du gerne vil se betalingskanaler – herunder eksempelvis TV2, TV3 eller TV3+ –  er det nødvendigt med en tv-pakke fra en udbyder, der har de kanaler du ønsker. Når du skal vælge en tv pakke, bør du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilke kanaler du minimum ønsker at have med og hvilke du kan undvære, da der ikke er nogen grund til at betale for TV-kanaler, som du ikke ser.

Hvem har de billigste tv pakker?

Der er ingen tvivl om, at den billigste tv-pakke der er at finde på markedet er den fra More TV. Du kan hverken tilvælge kanaler, streamingtjenester eller andet og får således kun den absolutte “grundpakke”. Til gengæld får du en tv-pakke for kun 98 kr. om måneden.

Hvad koster YouSees tv-pakker?

Prisen på en tv-pakke fra YouSee afhænger af, hvilken point-pakke du vælger. Du kan vælge pakker med alt fra 10 til 40 point, som du bruger til at “købe” kanaler og streamingtjenester for. Den billigste tv-pakke hos YouSee koster 299 kr. om måneden.

Hvad koster Waoo’s tv-pakker?

Den billigste tv-pakke fra Waoo koster 139 kr. Her får du 15 kanaler, hvoraf en stor del af dem er DR’s kanaler.

Oversigt