Hvad er bredbånd.dk

Bredbånd.dk er en gratis online tjeneste, der hjælper dig med at finde det bredbåndsabonnement som passer til dine behov.

Vi opdatere hver dag priser fra alle bredbåndsudbydere i Danmark og gør det muligt for dig at søge mellem alle abonnementerne ved hjælp af søgekriterier som pris, hastighed, signaltype og postnummer.

Det koster ikke dig noget at bruge bredbånd.dk og der bliver heller ikke pålagt nogle gebyrer på det bredbånd du finder gennem bredbånd.dk - Tværtimod, vi hjælper dig løbende til at spare penge på f.eks, oprettelse eller tilbehør.

Hvordan fungerer bredbånd.dk?

Vores hjemmeside indsamler hver dag priser fra danske bredbåndsudbydere og viser dem i en nem og overskuelig oversigt.

Du har mulighed for at søge i alle abonnementerne, samt angive hvor i landet du bor og dermed kun vise bredbåndsabonnementer som er tilgængelige i din del af landet.

Skulle du være i tvivl om hvilken type bredbånd der er bedst for dig, eller hvilken hastighed du har brug for, har vi artikler som berører disse emner og gør dig klogere på bredbånd.

Hvem står bag bredbånd.dk?

Bredbånd.dk drives af Compriso ApS, som udvikler forbrugerportaler omhandlende tjenesteydelser.

Ønsker du at komme i kontakt med holdet bag bredbånd.dk, kan du finde kontaktinformationer og mere information på www.compriso.com