Her er de bedste streamingtjenester i 2024

Der er et hav af streamingtjenester i Danmark med serier, film, sport, børneindhold og meget andet. Med vores anmeldelse kan du blive klogere på, hvor du får mest for pengene.

Author Thumb
Top 10 streamingtjenester i Danmark
#1
YouSee
299 kr.
Score
10
/10
YouSee logo

Fordele:

star
Alle de populære streaming-tjenester samlet ét sted
pro-icon
Skift til anden streamingtjeneste efter 30 dage

Ulemper:

con-icon
Høj pris, hvis du ikke får det brugt

Godt nok er YouSee ikke en klassisk streaming-tjeneste, men vi har alligevel valgt at have dem med af en helt særlig grund. Med YouSee Play kan du nemlig vælge streamingtjenester fremfor tv-kanaler.

Du kan vælge mellem 10, 20, 30 og 40 point i dine abonnementer, hvor det billigste koster 299 kr. om måneden. Jo flere streamingtjenester du ønsker, desto flere point skal du købe. Når du har ramt de 40 point har du mulighed for at tilkøbe ekstra point, hvor hvert point koster 10 kr. om måneden.

Du vælger en streaming-tjeneste for 30 dage ad gangen. Du kan derfor nemt udskifte dine streamingtjenester fra måned til måned.

Med YouSee Play kan du få adgang til de mest populære streamingtjenester i Danmark som bl.a.: Disney+, Viaplay, HBO Max, Netflix, SkyShowTime, C More og TV2 Play.

Hos YouSee får du den allerbedste underholdning samlet ét sted, som kan nydes uanset, hvor du befinder dig. Fordelen ved at vælge et YouSee-abonnement er altså, at du ikke skal til- eller fravælge de enkelte streamingtjenester.

Læs mere Få den ultimative streaming tjeneste pakke med YouSee
#2
Score
9,5
/10
Disney Plus logo2

Fordele:

star
Enorm skattekiste af film, serier og andet kvalitetsindhold
pro-icon
Indhold til alle aldre i familien
pro-icon
Meget værdi for pengene
pro-icon
Ekslusivt indhold, som ikke kan ses andre steder

Ulemper:

con-icon
Indholdet er begrænset til Disneys eget
con-icon
Noget af indholdet er muligvis kun tilgængeligt i USA i starten

Disney+ er kommet til Danmark, hvilket efterhånden er en gammel nyhed. Med Disney+ er det nu muligt få en streaming tjeneste, som har indhold der kan fornøje alle aldre i familien.

Til forskel fra mange andre streaming tjenester kan du købet et årsabonnement. Dette er specielt egnet til dig der ved på forhånd, at du vil få stor glæde af indholdet på Disney+. Det er også muligt at lave et månedligt abonnement ligesom på andre streamingtjenester.  Ønsker du at tegne et abonnement på månedsbasis, koster det dig 109 kr. om måneden.

Prisen for et abonnement hos Disney+ er siden lanceringen i Danmark blevet justeret – og kun til det dyrere.

Indholdet i Disney Plus-pakken indeholder alt fra de helt gamle Disney-klassikere og de nyeste serier som f.eks The Mandalorian, som har været en kæmpe succes i USA.

Udover det velkendte Disney-indhold rummer tjenesten også alle de seneste film og TV-serier fra Marvel, Star Wars, dramafilm fra 20th Century Fox og underholdning fra ABC og FX. Mange af disse film og TV-serier er i dag spredt ud over en række forskellige streamingtjenester, som f.eks Netflix. Dette er såfremt de overhovedet er tilgængelige på de andre platforme.

Hvis du har en særlig interesse for film produceret af Disney eller nogen af de andre ovenfornævnte selskaber kan det altså godt betale sig at investere i et abonnement på Disney+, så du slipper for at abonnere på en lang række andre streamingtjenester for at finde dine yndlingsfilm og -serier.

Læs mere Få 2 måneder gratis ved at tegne et årsabonnement!
#3
C More
99 kr
0 kr
Score
9
/10

Fordele:

pro-icon
Masser af nordiske serier i høj kvalitet
pro-icon
Et must for krimi-elskere
pro-icon
Flere nyere film

Ulemper:

con-icon
Lille udvalg af film

C More er en svensk streamingtjeneste, og det ses tydeligt på indholdet, hvor der er masser af nordiske serier. Udvalget er ikke det største, men det har til gengæld høj kvalitet.

Der er også amerikanske og britiske serier, der stort set alle sammen roses til skyerne af diverse anmeldere. Det gælder blandt andet serien “The Night Manager” af den danske stjerneinstruktør Susanne Bier. Du kan også finde serier som “Fargo”, “Game of Thrones” og “Vikings”, der også kan ses hos HBO Max. I filmafdelingen er udvalget mere sparsomt, men på trods af dette er det muligt at finde nyere film. Du kan f.eks. finde Millang-brødrenes film “Selvhenter”.

C More giver de første 14 dage gratis på deres film og serie-abonnement, herefter koster det 99 kroner om måneden.

Læs mere
#4
ViaPlay
129 kr
0 kr
Score
9
/10
viaplay logo

Fordele:

pro-icon
Stort udvalg af film
pro-icon
Stort udvalg af serier
pro-icon
Se livesport

Ulemper:

con-icon
Høj pris sammenlignet med andre streamingtjenester

Viaplay har to streamingtjeneste-pakker: Viaplay Film & Serier og Viaplay Total. Med Viaplay Film & Serier kan du se et stort udbud af de nyeste film og serier – indenfor alle genrer såsom drama, krimi, thriller og komedie til en pris på 129 kr. om måneden. Viaplay Total tilbyder samme udvalg som Viaplay Film & Serier, men har derudover også sport og fighting inkluderet i abonnementet. Dette abonnement fås til 449 kr.

Ligegyldigt abonnement finder du mange nye internationale og danske film og serier ligesom der også er et stort udbud af børneindhold.

Flere amerikanske serier sendes i direkte forlængelse af, at de sendes i USA – endda med danske undertekster. Med Viaplay behøver du altså ikke længere at være bagud med din yndlingsserie, fordi du bor i Danmark eller helst ser din yndlingsserie med undertekster.

Hvis du vælger Viaplay Film & Serier får du 7 dage gratis, hvor du kan prøve streamingtjenesten. Til forskel fra mange andre streamingtjenester kan du desuden tilkøbe adgang til tv-kanaler såsom TV2 og TV3.

Læs mere
#5
HBO Max
89 kr.
Score
8
/10
hbo max logo

Fordele:

star
Spar over 40% med et årsabonnement
pro-icon
Nøje udvalgt kvalitets- og originalindhold
pro-icon
Nye serieafsnit hver uge

Ulemper:

con-icon
Udvalget af serier og film er begrænset

HBO Max er stedet for de kræsne serieelskere. Der er ikke så mange forskellige serier og film at vælge imellem. Til gengæld er der blandt anmeldere bred enighed om, at de fleste serier hos HBO Max er intet mindre end verdensklasse. En maggi-terning af tv-underholdning i en kaliber, du ikke finder andre steder. Det er serier som “Game of Thrones”, “Billions” og “Westworld” gode eksempler på. Nogle af serierne hos HBO Max kan dog godt ses andre steder.

Udvalget af film er ikke ret stort. Hvis børneindhold er vigtigt for dig, er Netflix et bedre valg. Men der kommer nye afsnit af serierne løbende hos HBO Max, så du ikke skal vente i evigheder på hele sæsoner.

Et abonnement hos HBO Max koster 89 kr. om måneden, men det er også muligt at vælge et årsabonnement i stedet – ligesom hos Disney+. Det sparer dog for over 40% om året. Sådan et abonnement er egnet til dig, der ved du får streaming tjenesten brugt.

Læs mere Spar over 40% med et årsabonnement
#6
Score
7
/10
Discovery plus logo2

Fordele:

star
Masser af sport i den store pakke
pro-icon
Kan bruges i hele EU
pro-icon
Mulighed for at vælge det abonnement der passer til ens behov

Ulemper:

con-icon
Giver ikke adgang til Viasats kanaler
con-icon
Reklamer på live-tv

Med et abonnement til Discovery+ (tidligere Dplay) er du sikret adgang til dansk og udenlandsk reality og krimi. Du får også adgang til en række af de bedste boligprogrammer og populære dokumentarer. Med et sportsabonnement får du desuden adgang til sport med begivenheder som Nations League og Grand Slam-tennis.

Hos Discovery+ finder du programmer fra alle Discovery-kanalerne (Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery & Discovery Science). Der er et stort udvalg af amerikanske realityprogrammer, krydret med en masse dansk underholdning og mange egne ekslusive programmer som “Politijagt”, “Plastikkongerne”, “De unge Mødre”, “Bendtner og Philine”, “Drabscheferne – de uopklarede sager” og meget meget mere.

Programmerne kan streames til dit tv via Chromecast fra din computer eller smartphone, men de har også apps som kan tilgås fra mange smart-tv som f.eks. Samsungs og LG’s. Alle programmerne (undtagen sport) kan ses med et abonnement til 49 kroner om måneden. Dette abonnement indeholder dog reklamer, som du for en månedlig pris til 79 kr. om måneden kan slippe for.

Sportspakken til 129 kroner om måneden giver desuden adgang til “livesport fra 3F Superliga, engelsk pokalfodbold, de største cykelløb, Grand Slam-tennis, PGA Tour, motorsport og meget mere” som Discovery+.

Med Discovery+ er der ingen tvivl om, at du får en bred vifte af underholdning til hele familien.

Læs mere
#7
Score
7
/10
amazon prime video logo

Fordele:

star
Gratis prøveperiode på 1 uge
pro-icon
Godt udvalg af serier og film
pro-icon
Billig streaming tjeneste

Ulemper:

con-icon
Ikke danske undertekster på alt indhold

Det er ikke underligt, hvis du ikke er helt skarp på, hvad Amazon Prime Video er. For med undtagelse af en kort reklamekampagne har streamingtjenesten indtil videre levet en anonym tilværelse i Danmark. Det er lidt synd, for når det kommer til prisen er Amazon Prime meget konkurrencedygtige.

Der er et forholdsvis stort udvalg af tv-serier og film – allerflest dramaer og krimier. Dertil kommer et par håndfulde serier, som du kun finder på Amazon Prime Video, eksempelvis den nye udgave af det efterhånden legendariske bilprogram “Top Gear”.

Desværre er det ikke alt indhold, der har undertekster på dansk. Det der gør Amazon Prime Video særligt attraktiv er prisen. Den første uge er gratis, derefter får du et abonnement til 45 kr. om måneden.

Læs mere 7 dage gratis – herefter 45 kr./md.
#8
Netflix
79 kr.
Score
6
/10
Netflix logo3

Fordele:

pro-icon
Et helt enormt udbud af serier og film
pro-icon
Nyd nogle af verdens bedste serier, som kun kan ses på Netflix
pro-icon
Indhold i mange forskellige genrer

Ulemper:

con-icon
Der er så meget indhold, at det til tider drukner i hinanden
con-icon
Lang ventetid på nye sæsoner af tv-serier

Den gigantiske amerikanske streamingtjeneste er nærmest blevet allemandseje i Danmark. Tal fra DR Medieforskning viser, at 37 procent af danskerne over 12 år bruger Netflix mindst én gang om ugen. Og populariteten er til at forstå. Netflix er nemlig, uden sammenligning, den streamingtjeneste, der har mest indhold i flest forskellige genrer.

Med Netflix kan du desuden vælge at downloade serier og film, hvis du mangler underholdning, når du skal være offline på et fly, i sommerhus eller lign. Det er generelt perfekt til dig, der er på farten, hvor man ikke altid kan regne med den mobile internetdækning.

Her er noget for alle, uanset alder, humør og favoritgenre. Desuden bruger Netflix hvert eneste år milliarder af dollars på at lave særdeles velproducerede serier og dokumentarindhold, som kun kan ses hos dem. “House of Cards” med Kevin Spacey i hovedrollen som den kyniske præsident Francis Underwood er nok Netflix mest hypede egenproduktion.

Serier kommer på Netflix en hel sæson ad gangen. Det er en fordel, hvis du vil se flere afsnit ad gangen, men på den anden side kommer du til at vente længe på nye sæsoner. Det er anderledes end på f.eks. Viaplay, hvor nye afsnit udkommer umiddelbart efter de er sendt i tv.

Det enorme indholdskatalog kan paradoksalt nok gøre det svært at finde noget man gerne vil se. Netflix forsøger at hjælpe dig på vej ved at udvikle algoritmer, der lærer din smag at kende. Så hvis du har set meget “Peaky Blinders”, “Drive to Survive” eller “The Witcher”, så finder Netflix selv de forslag der passer bedst ud fra det. På denne måde forsøger streamingtjenesten at tilpasse serie-forslagene til din smag.

Som noget nyt er de opfindsomme amerikanere begyndt at producere dansk indhold. Første forsøg gik på den populære science fiction-serie “The Rain”, hvor en dødsensfarlig regn forvandler København til en spøgelsesby. Desuden tilbyder de også meget indhold til børn, som f.eks. “Rasmus Klump”, “LEGO Ninjago” og “Gurli Gris”.

Bliver du træt af indholdet på det danske Netflix, kan du skifte til den amerikanske ved at bruge en VPN-forbindelse.

Det billigste abonnement hos Netflix koster 79 kroner om måneden. De tilbyder 3 forskellige abonnementer, hvoraf den dyreste koster 149 kr. Med det abonnement får du den bedste opløsning og videokvalitet. Det kan dog godt være lidt svært at få en forståelse for, hvad forskellen egentlig er, hvis ikke man har så meget forstand på opløsning osv.

Faktisk kan du få dansk Netflix for kun 17 kr. – helt lovligt. Det kan du læse mere om her. 

Læs mere
#9
TV2 Play
69 kr.
0 kr.
Score
6
/10

Fordele:

pro-icon
Stort udvalg af dansk indhold – og nyt hver dag
pro-icon
Med sportspakken kan se La Liga og Serie A på TV2 Sport
pro-icon
Lav pris for streaming tjeneste – især hvis du kan holde reklamerne ud

Ulemper:

con-icon
Begrænset udvalg af udenlandsk indhold

TV 2 Play er hjemsted for primært TV 2’s egenproducerede indhold. Som Danmarks anden store public service-leverandør er der et stort udbud af populære TV 2-serier som “Rita” og “Badehotellet” samt magasinprogrammer som eksempelvis “Besserwisser”, “Tirsdagsanalysen” og “Presselogen”. Derimod er det forholdsvis småt med udenlandske programmer, serier og film.

Hvis du er på udkig efter en streamingtjeneste, der kan holde dig opdateret og gøre dig klogere, er TV 2 Play helt uundværlig. Ikke mindst på grund af prisen, der adskiller sig fra de øvrige.

Vil du have hele pakken, inklusiv TV 2, TV 2 News, TV 2 Charlie, TV 2 Echo, TV 2 Fri, TV 2 Sport og TV 2 Sport X direkte og uden 1-3 minutters reklame før hvert program, skal du af med 219 kroner om måneden. Kan din tålmodighed holde til reklamerne, falder prisen til 189 kroner. Basispakken uden direkte kanaler og uden reklamer koster 99 kroner om måneden, og 69 kroner med reklamer. Basispakken kan prøves gratis i 7 dage, så du kan få et indblik i, hvad TV2 Play har at tilbyde.

Læs mere Prøv gratis i 7 dage – derefter 69 kr./md.
#10
DR TV
0 kr.
Score
5
/10
dr tv streaming logo

Fordele:

star
Gratis
pro-icon
Se alle DR’s egenproducerede programmer
pro-icon
Live alle DR’s kanaler live

Ulemper:

con-icon
Ofte fejl på programmer, hvis man ser dem kort efter de er sendt live
con-icon
Udløbsdato på mange programmer pga. rettigheder

Langt det meste af DR’s egenproducerede tv-indhold er samlet på den gratis tjeneste DR TV. Egentlig er det lidt misvisende at kalde DR TV gratis, for hvis du betaler licens betaler du også for at kunne streame programmerne. Alle de programmer DR selv laver udkommer på DR TV – desværre gælder det kun nogle af de udenlandske programmer, der sendes på deres kanaler.

Selv i sparetider producerer den statsejede mediegigant masser af tv, hvilket kan gøre det svært at finde rundt. DR forsøger at hjælpe på vej via forskellige guides og kategorier, men når søgefunktionen ikke fungerer optimalt, er det ikke en opgave for de utålmodige at finde hoved og hale i DR TV. Mange af programmerne har en udløbsdato, hvilket virker meget gammeldags.

Læs mere Gratis
#11
Hayu
49 kr.
Score
4
/10
Hayu logo

Fordele:

pro-icon
Ingen danske undertekster
pro-icon
Ingen danske reality-programmer

Ulemper:

con-icon
Et must have for reality-elskere
con-icon
Kun 49 kr. pr. måned – og inden binding
con-icon
Apps til iOS, Android og Apple TV

Hayu er stadig en ret ny og ukendt streaming tjeneste i Danmark. I modsætning til andre, mere brede tjenester, har Hayu fokus på en særlig, voksende niche: reality-tv.

Hvis du er ligeglad med reality, kan du bare springe resten af den her anmeldelse over – Hayu har nemlig intet andet at byde på. Elsker du reality er der over 6.000 gode grunde til at læse videre.

Hayu har et imponerende udvalg af over 6.000 afsnit af en række reality-programmer, der er kendt og elsket i USA. Nogle af dem bliver vist på dansk tv. Det er serier som: “Keeping Up With The Kardashians”, “The Real Housewives of…”, “Bad Girls Club” og mange, mange andre.De fleste af dem kommer på Hayu samme dag som den amerikanske tv-premiere. Afsnittene kan ses på nettet via Apps til iOS og Android samt Apple TV. Prisen er 49 kroner om måneden. Afsnittene kan downloades, så du kan tage dem med på farten.

Læs mere Kun 49 kr./md.
#12
Score
4
/10
eurosport player logo

Fordele:

pro-icon
Det meste indhold kan ses igennem Dplay

Ulemper:

con-icon
Stort udvalg af sport
con-icon
Mulighed for at se Europa League fodbold

Eurosport Player samler al sport som Eurosport har rettigheder til – også det, der ikke bliver plads til i tv. Det er eksempelvis fodbold fra Superligaen og Premier League, tennis fra French Open og US Open og cykelløb fra Tour de France og Giro d’Italia. Det er både direkte sportsbegivenheder, magasinprogrammer og tidligere sportsbegivenheder. Sidstnævnte er praktisk, hvis svigermor inviterede til fødselsdag mens favoritholdet spillede.

Eurosport Player virker på alle de mest udbredte enheder, men ud at dømme fra brugernes bedømmelser, er det ikke altid så stabilt. Normalprisen er 129 kr. om måneden, hvilket gør det til et godt og noget billigere alternativ til Viaplays sportspakke.

Mange af de sportsbegivenheder, der sendes på Eurosport Player,  kan også streames på det noget billigere Discovery+ i stedet, hvor man samtidig får en række andre fordele som live-tv og tv-serier med i pakken. Det er værd at tjekke op på inden man vælger, hvilken streamingtjeneste man skal vælge.

Læs mere

Et hav af muligheder

Der er efterhånden kommet masser af streamingtjenester at vælge imellem med et kæmpe udbud af film og serier.

Men hvilke(n) vil du få mest glæde af? Det har vi sat os for at besvare i denne guide, hvor vi gennemgår de mest populære streamingtjenester i Danmark.

Dit valg afhænger nemlig af, hvilke genrer du vil se, hvor længe du vil vente på nye afsnit og hvor meget forskelligt indhold, du vil have adgang til.

Der findes mange flere streaming tjenester på markedet

Udover ovenstående tjenester findes der også andre tilgængelige streamingtjenester i Danmark. Vi har samlet en håndfuld af de bedste streaming tjenester i vores guide. De tiltrækker massere af brugere, fordi deres indhold er i topklasse. Visse udbydere tilbyder en gratis prøveperiode på alt mellem 7 og 30 dage på udvalgte streaming-pakker.

Du kan med fordel Sammenligne priser på bredbånd og se hvad du kan få af hastigheder på din adresse, så du kan streame al den underholdning du har lyst til.

Udover de streamingtjenester vi i ovenstående har været inde på er der også disse:

Nordisk Film+ tilbyder film for både børn og voksne, men er især et godt bud på en streamingtjeneste til børnene. Aldersspændet er bredt, så der er underholdning til børn i de fleste aldersgrupper. Udover tegnefilm og serier kan Nordisk Film+ også byde på mere lærerige programmer.

Intet af indholdet er dog opdelt i kategorier eller genrer, så man ender hurtigt med at have brugt helt uforholdsmæssigt lang tid på at finde noget at se. Hvorfor Nordisk Film helt har droppet enhver form for inddeling skal være usagt, men det giver et noget forældet og rodet indtryk.

Mange familier vil kunne finde plads til Nordisk Film+ i budgettet. Prisen for at få adgang til al underholdning på Nordisk Film+ er 49 kroner om måneden, hvilket er en ret fair pris.

Pluto TV, der er det tidligere Viafree, har en lidt speciel forretningsmodel. Forestil dig de korte reklameblokke, du er vant til at se før videoer på nettet. Disse reklameblokke bliver alle programmer på den 100 procent reklamefinansierede streamingtjeneste Pluto TV afbrudt af – og man har ikke mulighed for at springe dem over ved at betale sig fra det. Til gengæld er al indhold gratis, og der er en hel del af det. På Pluto TV finder du det meste af det, du kender fra Viasat-kanalerne, altså dansk og udenlandsk underholdning.

Pluto TV byder desuden på et gensyn med legendariske tv-serier som f.eks. “Horton Sagaen”. Nogle af de udenlandske programmer har udløbsdatoer, men det gælder heldigvis ikke de førnævnte klassikere.

Reklamepauserne er en smule kortere end på tv. En udsendelse på 45 minutter bliver afbrudt omtrent fire gange af reklamepauser på fire minutter hver.

SF Anytime er en streamingtjeneste, hvor du kan købe eller leje premierefilm. De har også en kategori for børnene. Udvalget er ikke overvældende, men ungerne kan hygge sig med blandt andre “Byggemand Bob”, “Alfons Åberg” og “Emil fra Lønneberg”. Det er gratis at være medlem, da man kun betaler for de film og serier man ser.

Streamingtjenester til børn er generelt en rigtig stor succes, da det er fantastisk med kvalitetsindhold til at underholde de mindste.

Filmstriben er bibliotekernes tilbud til dig, som du finder et godt stykke nede i glemslens dybe afgrund. Adgangen er gratis – du skal bare være registreret som låner på dit lokale bibliotek.

Mængden af indhold, du kan se hjemmefra er langtfra overvældende og man kan kun leje tre titler om måneden. Men du finder oplysende og velproducerede dokumentarer, som udvider din horisont, og tankevækkende spillefilm.

Filmstribens helt store styrke er kataloget med smalle dokumentarer og spillefilm, som aldrig vil få seere nok på kommercielle platforme.

Streamingtjenester, der endnu ikke er i Danmark (men kan ses med VPN)

Streaming er populært i Danmark. Men selvom udvalget af streamingtjenester er steget markant over de sidste fem år, er det ikke alle, der endnu er officielt tilgængelige i Danmark.

Med en VPN kan du dog se udenlandske streamingtjenester. Det gælder både de, der overhovedet ikke kan fås i Danmark og de, der sagtens kan fås i Danmark – men som har et vidt forskellige udvalg af film og TV-serier fra land til land.

Nedenfor har vi håndplukket et udvalg af udenlandske streamingtjenester, som kun er tilgængelige med VPN:

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste ejet af Disney. Her finder du deres indhold rettet mod voksne, der ikke er dækket af et større velkendt brand såsom Star Wars, Marvel eller National Geographic. I Danmark er meget af dette indhold (hvis det er tilgængeligt) spredt over flere streamingtjenester, heriblandt Netflix og Viaplay.

Peacock leverer indhold fra NBCUniversal. Det betyder at indholdet består af film fra Universal Pictures og underholdningsprogrammer fra NBC. NBC er især kendt for sine komedier såsom The Office (US), Parks & Rec, How I Met Your Mother, 30 Rock, Brooklyn Nine-Nine m.v. Men også talkshows fylder meget i deres sortiment, heriblandt The Tonight Show starring Jimmy Fallon og Late Night with Seth Meyers.

Mange af disse serier og film er i øjeblikket tilgængelige på Netflix og HBO i Danmark, men da de bygger på licensaftaler, er der ingen garanti for, at de fortsat vil kunne ses, når aftalerne engang rammer deres udløbsdato. Nyere programmer vil også først ankomme senere i Danmark, og det kan være svært at finde de fulde sæsoner, medmindre serien er et par år gammel.

FuboTV er en live streamingportal, hvor du kan se en række forskellige amerikanske TV-kanaler. Den har desuden også et stort fokus på sport – både amerikansk og international. Du kan blandt andet livestreame NFL, MLB, NBA, NHL og MLS samt flere international fodboldkampe.

Shudder er en streamingtjeneste dedikeret til en ting: gysere. Med Shudder kan du se gamle og nye gysere fra en række forskellige filmstudier. Tjenesten producerer også originalt indhold, som ellers ikke er tilgængeligt i Danmark.

Starz er en streamingtjeneste ejet af tv- og filmstudiet Lionsgate. De har blandt andet været med til at producere Mad Men og en række andre mindre velkendte TV-serier i Danmark. De har en løbende aftale med Sony Pictures Entertainment og har derfor ofte streamingpremiere på deres egne film og Sonys.

Streamingtjenester kontra almindeligt TV

Den helt store forskel på streaming og almindeligt tv – eller flow-tv som det også kaldes – er, at streaming kan foregå lige når du ønsker det. Når man ser fjernsyn på de almindelige live-kanaler sendes programmet på et bestemt tidspunkt, men når man streamer kan man se det lige, når man vil.

Der vil dog altid være store live events og sportsarrangementer som sendes live. Med sådanne programme gør det ingen forskel om man ser dem via streaming eller almindeligt tv, som man får adgang til gennem sin tv-pakke. Live-events som f.eks. fodboldkampe kan dog sagtens streames via f.eks. Discovery+, Viaplay eller Eurosport Player, hvorfor der stort set kun er fordele ved streaming ift. almindeligt TV.

Live-tv har en charme – det er der ingen tvivl om. Det er da også igennem live-tv, at hele nationen samles til f.eks. store landskampe eller Melodi Grand Prix. Samtidig er der oftest noget nyhedsværdi ved at se sådanne programmer liv, da events er langt mindre attraktive at se forskudt – f.eks. er det ikke så sjovt at se en fodboldkamp man allerede kender resultatet af.

Er man mest til at se serier, når man skal slappe af, er der en klar fordel i at vælge streaming. Ved streaming kan man uden problemer se en hel sæson af en serie på en dag, uden at skulle vente på det næste afsnit udkommer – som man altid skal ved flow-tv. For år tilbage måtte man vente på at den serie, man fulgte med i, blev sendt på et tidspunkt i fjernsynet, men i dag kan vi se det lige, når det passer os.

Streamingtjenesterne har forskellige måder at udkomme med film og serier på. Hos streaming tjenester som HBO Max og Viaplay udkommer ofte kun 1 afsnit ad gangen (samme tid på ugen hver uge), hvor man så kan streame det – ligesom hvis det blev vist på flow-tv. Det skyldes dog ofte, at afsnittet udkommer på streaming tjenesten umiddelbart efter det er sendt i fjernsynet – hvilket er en fordel for de utålmodige seerer.

Netflix er omvendt kendt for at hele sæsoner af deres serier blev gjort tilgængeligt med det samme, så inkarnerede fans af f.eks. Peaky Blinders kan streame en hel sæson med det samme – det man kalder binge watching. Her skal du vente længere på at indhold bliver offentliggjort, men når det så udkommer på streamingtjenesten, kan du være sikker på, at du kan se al indholdet med det samme.

På sigt vil man nok se at almindeligt flow-tv med tv-pakker dør mere og mere ud, og bliver erstattet af apps og tjenester, der kan vise live-TV, og som har on demand-streaming som supplement.

Tjenester til streaming åbner i højere og højere grad op for, at det bliver nemmere at vælge lige præcis den sammensætning af kanaler og tjenester, der passer bedst til ens behov. Desuden med den fordel at man tilmelde og afmelde sig streamingtjenester alt efter behov. Det giver mulighed for at tilmelde sig en tjeneste, når den nye sæson af ens yndlingsserie udkommer, og afmelde sig igen, når man har set den færdigt.

Ofte stillede spørgsmål om streaming tjenester

Hvad er en streamingtjeneste?

En streaming tjeneste giver dig mulighed for at se film og serier via internettet lige når du har lyst 🌎. Du kan blandt andet finde streamingtjenester med fokus på krimiindhold, madprogrammer, reality og børneunderholdning. Nogle streaming tjenester giver adgang til sportsudsendelser og live-kanaler, så du kan følge med i din yndlingssportsgren eller vigtige live-events. For at få adgang til at kunne streame, er det eneste der kræves en internetopkobling at streame på samt adgang til den ønskede streamingtjeneste 💻.

Hvor meget koster en streamingtjeneste?

Prisen på en streamingtjeneste afhænger meget af den enkelte tjeneste og hvad du vil se. I vores anmeldelse af streamingtjenester har vi set på tjenester som koster alt fra 0-400 kr. Det er oftest pakker med sport, som er de dyreste 🚴 ⚽.

Hvor kan jeg bruge min streamingtjeneste?

Din streaming tjeneste kan du bruge på næsten alle enheder så længe den er koblet til internettet. Så hvis du har en smartphone, tablet, computer eller et Smart TV kan du benytte din streamingtjeneste den vej.

Hvor mange streamingtjenester er der i Danmark?

Der er rigtig mange og endnu flere end dem vi har udvalgt i denne guide. Dog er det på de streamingtjenester vi har med i vores test, at du finder det bedste og nyeste udvalg.

Hvad er de bedste streaming tjenester?

Der er rigtig mange gode streaming tjenester i Danmark. I vores test ligger især YouSee, Disney+, C More og Viaplay i toppen.

Hvor kan man streame gratis?

Der findes flere gratis streaming tjenester, som f.eks DR TV og Pluto TV, der tidligere hed Viafree.

Hvem er de største streamingtjenester i Danmark?

De største og mest popuære streaming tjenester i Danmark er Netflix, Viaplay, TV2., DR TV og Disney+.

Oversigt