Bedste VPN til Mac


Vi har fundet tre af de VPN til Mac, hvor du får mest for pengene. Alle sammen kan selvfølgelig bruges på dine andre enheder også. Og alle tre tjenester sidder klar til at hjælpe dig via livechat 24 timer i døgnet.

Din Mac er godt sikret, men din internettrafik er stadig usikker

Som Mac-ejer ved du sikkert, at du som helhed er mere beskyttet end pc-ejere, fordi Macs økosystem er mere lukket end Windows. Det betyder dog ikke, at du kan føle dig helt sikker.

På nettet lurer nemlig de samme farer for dig, som for dem med en Windows-computer. Noget af det, du kan gøre for at beskytte dig er at bruge penge på en VPN. Den kan sende din internettrafik gennem en server i udlandet. Dermed bliver du mere anonym, når du er på nettet og risikoen for at få stjålet oplysninger fra hackere er mindre.

Vi har fundet de 3 bedste VPN-tjenester til MAC:


#1 ExpressVPN

85 kr. 44 kr.
Score: 9/10
Fordele:
Ulemper:
 • En lidt højere pris end konkurrenterne
 • Kan dirigere igennem andre lande end det valgte

ExpressVPN minder om de to øvrige services på mange områder. Når den alligevel topper vores liste over de bedste VPN til Mac, skyldes det, at det program du bruger til at forbinde til server, er virkelig brugervenligt. Når du har købt abonnement, kan du logge ind i programmet, som du installerer på din Mac. Derefter kan du vælge at slå VPN til gennem den anbefalede server, eller selv vælge et land på listen. Til sidst klikker du “Connect” og så kan du surfe, helt sikkert og helt anonymt. Aktiverer du kill switch bliver al forbindelse til internettet afbrudt, hvis forbindelsen til VPN-serveren går tabt.

ExpressVPN koster $6,67, om måneden hvis du køber et helt år da du får 3 ekstra måneder med i købet. Det er en anelse mere end de to andre – til gengæld får du lidt flere funktioner.


 

#2 CyberGhost

97 kr. 15 kr.
Score: 8/10
Fordele:

⭐ TILBUD: Spar 80% lige nu!

 • Inklusiv 3 måneder gratis
 • Virker på op til 7 enheder
Ulemper:
 • Har ikke dansk support
 • Designet er ikke det pæneste

CyberGhost har over 5.500 servere i 90 lande. Det betyder at du uanset hvor du er, og uanset hvor du ønsker at tilslutte til, så er der en server i nærheden.

Du vil derfor være sikker på hurtig bredbåndsforbindelse hastighed igennem CyberGhost, fordi du aldrig er langt fra en server. Samtidig betyder flere servere og flere brugere, større sikkerhed.

Programmet til Windows og Mac er lækkert og brugervenligt. Du vælger selv om du vil nyde den optimale sikkerhed med bare et enkelt klik, eller om du vil have fuld kontrol over VPN-forbindelsen

Køber du 3 år, får du tjenesten for 2 € pr. måned samt 3 måneders ekstra brug af CyberGhost. En meget fornuftig pris.


 

#3 Surfshark VPN

78 kr. 15 kr.
Score: 8/10
Fordele:
 • Ubegrænset antal devices
 • Simpelt program til Mac
 • 15 Netflix biblioteker
Ulemper:
 • Brugervenlighed på support siden er begrænset
 • Ikke helt så veludbyggede funktioner som hos nogle af konkurrenterne

Surfshark VPN er en ny spiller på markedet, som har fokus på sikkerhed og underholdning! Hvis du har en Netflix konto, så får du med Surfshark adgang til Netflix biblioteket i 15 forskellige lande. Så hvis du skal bruge en VPN i forbindelse med streaming, så tilbyder Surfshark dig en løsning, så åbner op for en masse indhold, som du ikke har mulighed for at se i Danmark.

Surfshark VPN tilbyder herudover, at du kan få en “kill switch”, som vi selv er ret glade for. Denne VPN-service adskiller sig ved deres forsøg på at skabe mest mulig privatliv for brugerne og deres succesfulde forsøg for at blokere censur i flere lande.


 

Andre tests

Bedste VPN 2021: Test af 10 populære VPN-tjenester
Bedste VPN til Netflix
Bedste VPN til Windows