Bedste VPN til Netflix

Der er meget at vælge imellem på Netflix, men nogle gange kan man bare ikke finde noget, man har lyst til at se. Andre lande har andre serier og film på Netflix end os danskere; og det kan man faktisk godt få adgang til, selvom man er i Danmark. Du kan endda bruge dit eksisterende Netflix-abonnement, og så er det selvfølgelig helt lovligt.

Kasper Skov Jensen

Meget mere Netflix i USA

Netflix lægger nogle geografiske begrænsninger over noget af indholdet, så det kun kan ses fra bestemte lande, men der er intet ulovligt i at omgå den geografiske begrænsning til eksempelvis at se amerikansk Netflix eller britisk Netflix. Ofte vil du kunne finde nyere sæsoner af dine favoritserier her, fordi Netflix typisk køber rettighederne til at vise en bestemt film eller serie i de store lande først.

Det eneste det kræver for eksempel at se amerikansk eller britisk Netflix er en såkaldt VPN. Kort fortalt gør den det muligt for dig at få det til at se ud som om, du sidder i USA eller Storbritannien, selvom du rent fysisk er et sted i Danmark. Her er de tre bedste VPN-forbindelser, der giver dig adgang til udenlandsk Netflix.

Her er resultaterne af testen:

Pros:
Cons:
 • Ikke særlig godt design

Du kan bruge PureVPN på de fleste enheder. Netflix forsøger at blokere brugen af VPN, men går du gennem PureVPNs app/program eller udvidelse til Chrome og Firefox, er der ingen problemer.

Hvis du mod forventning får en fejlmeddelelse, når du afspiller noget på Netflix, kontakter du bare PureVPNs døgnåbne kundeservice gennem livechatten. Så vil en medarbejder på få minutter guide dig til, hvordan du slipper med fejlen. .

Det er ikke kun en VPN, der kan bruges til Netflix. Du får en masse funktioner, der er med til at beskytte dig og gøre dig anonym på nettet. Forbindelsen er lynhurtig, krypteret efter højeste standarder og så bliver intet af din trafik logget.
Køber du to år, får du PureVPN for kun $3,54 om måneden.

 

Pros:
 • HD/4K i lynhurtigt tempo
 • Virker med Netflix, HBO, Viaplay m.fl
 • Fås til alle enheder, PC, mac, telefon og tablet
 • Trustpilot score på hele 9,4
Cons:
 • Support er på engelsk

En af de mest populære VPN-tjenester på Trustpilot, og det med rette. Folk er vilde med CyberGhost fordi programmet er nemt at bruge, hurtigt og stabilt – og så er det endda billigere end de fleste.

CyberGhost har næsten 3.000 servere rundt omkring i verden og du bliver automatisk forbundet til den hurtigste server i dit område.
Samtidig med at de mange servere sikre dig høj hastighed, så sikre de også din anonymitet. Jo flere servere og brugere, desto bedre er din anonymitet og hos CyberGhost kan du føle dig helt sikker!

Hvis du ser Netflix på din telefon, så frygt ej – CyberGhost virker både til iPhone, Android, tablets og iPads. Ferien er reddet!

CyberGhost blev så glade for, at vi synes de er bedste VPN til Netflix, at de gav os lov at køre et tilbud til vores brugere, der ligger LANGT under den normale pris: Du kan få deres VPN til bare 2.75 dollars om måneden(17,64 i danske kroner)

Pros:
Cons:
 • Dette er den absolut bedste tjeneste til streaming – så ingen nævneværdige.

ExpressVPN er førende – også når det kommer til streaming af amerikansk Netflix. Det gør, at de er prisen værd, selvom den er lidt højere end konkurrenterne. Der er masser af servere i USA, så der vil altid være én, der kan give dig optimal streaming af alle de serier, du ikke kan se med dansk Netflix

Nem opsætning på næsten alle tænkelige enheder. I forhold til Netflix, kan du bruge udvidelserne til Chrome, Firefox og Safari til at omgå den geografiske placering. ExpressVPN har ingen begrænsninger i, hvad det kan bruges til. Serverne er hurtige og heller ikke her bliver der gemt logs.

Køber du et år ad gangen, koster ExpressVPN $8,32 om måneden. Afprøv i 30 dage og få pengene refunderet, hvis du ikke er tilfreds.

ExpressVPN har lovet Bredbån.dk’s brugere, at der altid vil være mindst én server, der virker med Netflix. Hvis du mod forventning får en fejlmeddelelse, når du forsøger at se amerikansk Netflix, kan du altid chatte med den døgnåbne kundeservice og få en anden server at forbinde til.

 

Pros:
 • Utrolig hurtig – god til streaming
 • Kryptering af al trafik
 • En af de billigste på markedet
 • Få pengene tilbage i løbet af de første 30 dage
Cons:
 • Ingen browserudvidelse til Safari

Som de øvrige har NordVPN udvidelser til Chrome og Firefox, der kan bruges i forbindelse med Netflix. Udover det har NordVPN apps til iOS og Android, så du kan streame løs på telefonen eller tabletten.  Også her bliver trafikken til og fra de hurtige servere krypteret og ingen logs bliver gemt.

Vælg selv mellem servere over hele verden. Prisen er kun $3,29 om måneden, hvis du køber et toårigt abonnement. NordVPN giver pengene tilbage i løbet af de første 30 dage, hvis du ikke er tilfreds.

Kort sagt: Meget værdi for pengene, nem at bruge og rigtig god til at streame Netflix.