Bedste VPN til Netflix

Der er meget at vælge imellem på Netflix, men nogle gange kan man bare ikke finde noget, man har lyst til at se. Andre lande har andre serier og film på Netflix end os danskere; og det kan man faktisk godt få adgang til, selvom man er i Danmark. Du kan endda bruge dit eksisterende Netflix-abonnement, og så er det selvfølgelig helt lovligt.

Meget mere Netflix i USA

Netflix lægger nogle geografiske begrænsninger over noget af indholdet, så det kun kan ses fra bestemte lande, men der er intet ulovligt i at omgå den geografiske begrænsning til eksempelvis at se amerikansk Netflix eller britisk Netflix. Ofte vil du kunne finde nyere sæsoner af dine favoritserier her, fordi Netflix typisk køber rettighederne til at vise en bestemt film eller serie i de store lande først.

Det eneste det kræver for eksempel at se amerikansk eller britisk Netflix er en såkaldt VPN. Kort fortalt gør den det muligt for dig at få det til at se ud som om, du sidder i USA eller Storbritannien, selvom du rent fysisk er et sted i Danmark. Her er de fem bedste VPN-forbindelser, der giver dig adgang til udenlandsk Netflix.

Top 5 VPN til Netflix i 2022:


#1 NordVPN

89 kr. 45 kr.
Score: 9,5/10
Fordele:
 • Utrolig hurtig – god til streaming
 • Kryptering af al trafik
 • En af de billigste på markedet
 • Få pengene tilbage i løbet af de første 30 dage
Ulemper:
 • Ingen browserudvidelse til Safari

Som de øvrige har NordVPN udvidelser til Chrome og Firefox, der kan bruges i forbindelse med Netflix. Udover det har NordVPN apps til iOS og Android, så du kan streame løs på telefonen eller tabletten.  Også her bliver trafikken til og fra de hurtige servere krypteret og ingen logs bliver gemt.

Vælg selv mellem servere over hele verden. Prisen er kun $3,29 om måneden, hvis du køber et toårigt abonnement. NordVPN giver pengene tilbage i løbet af de første 30 dage, hvis du ikke er tilfreds.

Kort sagt: Meget værdi for pengene, nem at bruge og rigtig god til at streame Netflix.


 

#2 ExpressVPN

83 kr. 44 kr.
Score: 9/10
Fordele:

⭐ 49% rabat ved køb af 12 mdr.
En af verdens bedste VPN-tjenester

 • Lynhurtige servere – perfekt til amerikansk Netflix
 • 30 dages fuld ret til at få pengene refunderet
 • Høj sikkerhed med 265-bit kryptering
 • Browserudvidelser til Chrome, Firefox og Safari
Ulemper:
 • Dette er den absolut bedste tjeneste til streaming – så ingen nævneværdige.
 • Lidt dyrere end nogle af konkurrenterne

ExpressVPN er førende – også når det kommer til streaming af amerikansk Netflix. Det gør, at de er prisen værd, selvom den er lidt højere end konkurrenterne. Der er masser af servere i USA, så der vil altid være én, der kan give dig optimal streaming af alle de serier, du ikke kan se med dansk Netflix

Nem opsætning på næsten alle tænkelige enheder. I forhold til Netflix, kan du bruge udvidelserne til Chrome, Firefox og Safari til at omgå den geografiske placering. ExpressVPN har ingen begrænsninger i, hvad det kan bruges til. Serverne er hurtige og heller ikke her bliver der gemt logs.

Køber du et år ad gangen, koster ExpressVPN $8,32 om måneden. Afprøv i 30 dage og få pengene refunderet, hvis du ikke er tilfreds.

ExpressVPN har lovet Bredbånd.dk’s brugere, at der altid vil være mindst én server, der virker med Netflix. Hvis du mod forventning får en fejlmeddelelse, når du forsøger at se amerikansk Netflix, kan du altid chatte med den døgnåbne kundeservice og få en anden server at forbinde t


 

#3 PureVPN

70 kr. 16 kr.
Score: 8,5/10
Fordele:

⭐ LIGE NU: 70% rabat v. køb af 2 år

 • Virker til amerikansk Netflix uden problemer
 • Markedets laveste pris
 • Solid kryptering af trafik
 • Dansk opsætning
Ulemper:
 • Ikke særlig godt design

Du kan bruge PureVPN på de fleste enheder. Netflix forsøger at blokere brugen af VPN, men går du gennem PureVPNs app/program eller udvidelse til Chrome og Firefox, er der ingen problemer.

Hvis du mod forventning får en fejlmeddelelse, når du afspiller noget på Netflix, kontakter du bare PureVPNs døgnåbne kundeservice gennem livechatten. Så vil en medarbejder på få minutter guide dig til, hvordan du slipper med fejlen. .

Det er ikke kun en VPN, der kan bruges til Netflix. Du får en masse funktioner, der er med til at beskytte dig og gøre dig anonym på nettet. Forbindelsen er lynhurtig, krypteret efter højeste standarder og så bliver intet af din trafik logget.
Køber du to år, får du PureVPN for kun $3,54 om måneden.


 

#4 Ivacy

67 kr. 7 kr.
Score: 8/10
Fordele:
 • +1000 forskellige servere på +100 lokationer
 • Understøtter 5 enheder ad gangen
 • Ingen logfiler
Ulemper:
 • Kun engelsk support

Med Ivacy får du en af de billigste løsninger på markedet hvis du tegner en længere aftale, som man lige så godt kan så snart man er kommet igang med VPN og først får øjnene op for de fordele der er ved at bruge det. Du kan blive tilkoblet over 100 forskellige lokationer, og være op til 5 enheder online samtidig, hvilket giver rig mulighed for at hele husstanden kan benytte VPN samtidig.

Hastigheden er helt i top med denne løsning, og i flere forskellige test, bl.a. hos proprivacy.com hvor Ivacy kommer ind på førstepladsen når det gælder hastighed, sammenligning med de andre store spillere på markedet. Det er altså en hurtig løsning man får her for ganske få penge. Desuden har de apps ikke kun til Mac og Windows, men også til iOS, Android, PS4 og f.eks. Linux, så alle kan være med.

Du kan både få adgang til BBC iPlayer, Disney+, Amazon Prime, Hulu samt de 7 store Netflix regioner USA, Frankrig, Japan, UK, Australien, Tyskland samt Canada og meget meget mere. Der er ingen grænser for mulighederne med Ivacy, og så har de ingen logfiler, som gør det helt sikkert og anonymt at benytte.

Desuden har de 30 dages pengene retur garanti, som sikrer dig at du kan få pengene tilbage hvis produktet ikke virker efter hensigten.
Alt dette kan du få til under 7 kr. om måneden hvis du tegner en lang aftale. Hvis du kun vil betale måned til måned koster det 67 kr. om måneden.


 

#5 CyberGhost

76 kr. 17 kr.
Score: 7,5/10
Fordele:
 • HD/4K i lynhurtigt tempo
 • Virker med Netflix, HBO, Viaplay m.fl
 • Fås til alle enheder, PC, mac, telefon og tablet
 • Trustpilot score på hele 9,4
Ulemper:
 • Support er på engelsk

En af de mest populære VPN-tjenester på Trustpilot, og det med rette. Folk er vilde med CyberGhost fordi programmet er nemt at bruge, hurtigt og stabilt – og så er det endda billigere end de fleste.

CyberGhost har næsten 3.000 servere rundt omkring i verden og du bliver automatisk forbundet til den hurtigste server i dit område.
Samtidig med at de mange servere sikre dig høj hastighed, så sikre de også din anonymitet. Jo flere servere og brugere, desto bedre er din anonymitet og hos CyberGhost kan du føle dig helt sikker!

Hvis du ser Netflix på din telefon, så frygt ej – CyberGhost virker både til iPhone, Android, tablets og iPads. Ferien er reddet!

CyberGhost blev så glade for, at vi synes de er bedste VPN til Netflix, at de gav os lov at køre et tilbud til vores brugere, der ligger LANGT under den normale pris: Du kan få deres VPN til bare 2.75 dollars om måneden(17,64 i danske kroner)


 

Andre tests