Bedste VPN til Android i 2023

Af de mange VPN-tjenester vi har testet, er der nogen der bare er bedre på specifikke områder. Vi har på Bredbånd.dk fundet de VPN-tjenester som klarer sig bedst til Android enheder.

Author Thumb
vpn header1
Her er resultaterne af testen:
#1
ExpressVPN
83 kr.
53 kr.
Score
10
/10
ekspress vpn logo1

Fordele:

star
35% rabat ved køb af 12 mdr.
pro-icon
En virkelig velfungerende app
pro-icon
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage de første 30 dage
pro-icon
Gode guides
pro-icon
Døgnåben kundeservice

Ulemper:

con-icon
Høj pris

Først og fremmest er der ikke en finger at sætte på ExpressVPN app’en til Android. Den er brugervenlig udover det sædvanlige. Viser det sig alligevel at noget driller, kan du finde hjælp i de mange videoguides eller hos den døgnåbne kundeservice. Al trafik beskyttes af en AES 256-bit-kryptering, intet bliver logget og serverne kører på et stabilt, hurtigt niveau.

Desværre kan du kun bruge ExpressVPN på tre enheder, og prisen er ikke så billig som konkurrenterne. Tegner du abonnement for et år, får du Express VPN for 8$,32 om måneden (omkring 50 danske kroner) Du kan få pengene refunderet de første 30 dage.

Læs mere om ExpressVPN her Prøv gratis i 30 dage
#2
NordVPN
89 kr.
45 kr.
Score
9
/10
NordVpn logo

Fordele:

star
Tilbud: Spar 72% lige nu!
pro-icon
Virkelig meget VPN til prisen
pro-icon
Meget nem at bruge
pro-icon
Kan bruges på op til seks enheder

Ulemper:

con-icon
Som den eneste VPN i testen, fandt vi ingen ulemper

Hos NordVPN bliver din trafik sendt igennem ikke bare én, men to VPN-servere. Det er med til at gøre dig dobbelt så anonym og dobbelt så sikker. Android-app’en har den allermest grundlæggende VPN-funktioner, men vi savner lidt mere. For eksempel giver NordVPNs app til desktop en del flere muligheder. Heldigvis kan du bruge forbindelsen på seks enheder.

Der bliver ikke gemt nogen former for logs og prismæssigt er vi i den ende, der er god for bankkontoen. $3,29 om måneden (cirka 20 danske kroner), hvis du køber et toårigt abonnement er absolut rimeligt.

Læs mere om NordVPN her Prøv gratis i 30 dage
#3
IPVanish
64 kr.
41 kr.
Score
7
/10
ipvanish logo

Fordele:

pro-icon
Lynhurtige servere
pro-icon
Kan bruges på op til fem enheder
pro-icon
Torrents tilladt

Ulemper:

con-icon
Du kan kun få fuld refundering den første uge

IPVanish imponerer især ved at have nogle meget hurtige servere, så du sikkert slet ikke vil lægge mærke til, at din trafik går gennem en VPN. Du får AES 256-bit-kryptering af din trafik, ingen logs og døgnåben kundeservice.

Prisen på $6,49 om måneden (omkring 40 danske kroner) er ikke så imponerende. Til gengæld kan du bruge VPN-forbindelsen på fem enheder og få pengene refunderet i løbet af den første uge, hvis du ikke er tilfreds

Læs mere om IPVanish her 7 dages fortrydelsesret

En VPN er specielt vigtig for dig, der bruger Android

Din Android-mobil eller tablet er, med sin store fleksibilitet og helt enorme udvalg af apps, en enhed, der kan gøre dit liv både nemmere, sjovere og din hverdag mere produktiv. Men det har en pris, for din Android-smartphone kan være sårbar overfor folk, der vil hugge oplysninger om dig. Det kan du undgå ved at bruge en VPN-forbindelse. Med en VPN sender du al din internettrafik, krypteret gennem en eller flere servere et eller andet sted på kloden. På den måde er du både sikker og anonym.

Tænk dig godt om, når du vælger VPN til Android

Der er enormt mange VPN til Android derude, så hvordan vælger du den bedste? App’en skal selvfølgelig kunne hentes i Google Play, virke perfekt på din mobil og være nem at sætte op. Derudover bør du være opmærksom på, om VPN-udbyderen gemmer oplysninger om din trafik og endeligt spiller prisen selvfølgelig også en rolle. Det nemmeste for dig er dog at læse videre her. Vi har nemlig fundet de tre bedste VPN til Android.

Oversigt