De 4 bedste VPN til torrents

Vil du værne om dit privatliv, når du henter torrents? Vi har fundet de 3 bedste VPN-forbindelser til det.

Kasper Skov Jensen

En udbredt fildelingsteknologi

Torrents bliver ofte forbundet med ulovlig fildeling, men kan også være meget mere end det. Helt grundlæggende er det en fildelingsteknologi, hvor forskellige dele af en fil bliver dowloadet fra flere forskellige kilder på samme tid.

Det gør det hurtigere at hente store filer, fordi mindre brudstykker af en fil ikke bruger lige så meget båndbredde som én stor. Når alle brudstykker af en fil er downloadet, bliver de så samlet til én brugbar fil – lidt som brikker til et puslespil, der bliver samlet og til sidst danner et helt motiv.

Derfor skal du bruge VPN til torrents

Torrents har ry for at være en usikker måde at hente filer på. Det behøver det ikke at være. Ved at bruge en VPN-forbindelse, forbliver du helt anonym. Ingen kan se, hvad du laver.

Heller ikke hackere og andre skumle typer, der måtte befinde sig i torrent-universet. Din internettrafik bliver krypteret, så det bliver så godt som umuligt at opsnappe informationer om dig eller de filer, du henter.

Her har vi fundet de 4 bedste VPN til torrents:

Pros:

 • Prøv gratis i 2 måneder
 • Optimeret til torrent-downloads
 • Ekstra hurtig download
 • Indstillinger kan tilpasses

Cons:

 • Vi fandt ingen

Vi har valgt Cyberghost VPN som den bedste VPN til torrents, fordi det er nemt at bruge, og nemt at tilpasse indstillingerne, så de passer bedst til dine downloads. I Windows-programmet vælger du bare “Torrent Anonymously” og klikker “Start anonymous torrenting. Nu kan du downloade helt anonymt, og der bliver aktiveret en kill switch.

Det betyder, at internetforbindelsen bliver afbrudt, hvis forbindelsen til VPN-serveren bliver afbrudt. På den måde risikerer du ikke at fortsætte din torrent-download uden at være beskyttet. Indstillingerne giver dig mulighed for at starte et program sammen med VPN-forbindelsen, du kan til eller fravælge adgangen til usikre hjemmesider og hjemmesidesporing.

Desuden giver CyberGhost dig ekstra høje download-hastigheder. Prisen er næsten for god til at være sand. Omkring $3 om måneden, hvis du køber tre år. Det er omkring 17 danske kroner.

Pros:

 • 49% rabat ved køb af 12 mdr.
 • Prøv gratis i 30 dage!
 • Den absolut højeste score på Trustpilot (9,6 ud af 10)
 • Optimal til streaming i udlandet (både HD og 4K)

Cons:

 • Lidt dyr – men pengene værd

At vente på, at en fil bliver downloadet er virkelig kedeligt. Det kan gøre alle mennesker utålmodige. Så hastigheden skal ikke begrænses af VPN-forbindelsen. Det bliver den i hvert fald ikke hos ExpressVPN, der har indbygget hastighedstest. Så kan du altid forbinde til den hurtigste af de 148 servere fordelt i 94 lande over hele kloden. ExpressVPN er lidt dyrere end de to alternativer her på listen.

Vælger du et årsabonnement, betaler du $8,32 om måneden – svarende til lidt over 50 danske kroner.

Pros:

Cons:

 • Kun engelsk support
 • Man skal købe et år for at få den bedste pris

Med Ivacy får du en af de billigste løsninger på markedet hvis du tegner en længere aftale, som man lige så godt kan så snart man er kommet igang med VPN og først får øjnene op for de fordele der er ved at bruge det. Du kan blive tilkoblet over 100 forskellige lokationer, og være op til 5 enheder online samtidig, hvilket giver rig mulighed for at hele husstanden kan benytte VPN samtidig.

Hastigheden er helt i top med denne løsning, og i flere forskellige test, bl.a. hos proprivacy.com hvor Ivacy kommer ind på førstepladsen når det gælder hastighed, sammenligning med de andre store spillere på markedet. Det er altså en hurtig løsning man får her for ganske få penge. Desuden har de apps ikke kun til Mac og Windows, men også til iOS, Android, PS4 og f.eks. Linux, så alle kan være med.

Du kan både få adgang til BBC iPlayer, Disney+, Amazon Prime, Hulu samt de 7 store Netflix regioner USA, Frankrig, Japan, UK, Australien, Tyskland samt Canada og meget meget mere. Der er ingen grænser for mulighederne med Ivacy, og så har de ingen logfiler, som gør det helt sikkert og anonymt at benytte.

Desuden har de 30 dages pengene retur garanti, som sikrer dig at du kan få pengene tilbage hvis produktet ikke virker efter hensigten.
Alt dette kan du få til under 7 kr. om måneden hvis du tegner en lang aftale. Hvis du kun vil betale måned til måned koster det 67 kr. om måneden.

Pros:

 • Utrolig hurtig – god til streaming
 • Meget nem at bruge
 • Virker på alle enheder, PC, Mac, Android, iPad osv.
 • Ubegrænset download

Cons:

 • Support er på engelsk
 • Der findes billigere alternativer

Hvis du har hørt om torrents, har du sikkert også hørt om Tor-netværket. Ved at bruge Tor-browseren bliver din internettrafik dirigeret gennem mindst én server et eller andet sted på kloden – og for hver server bliver krypteringen stærkere og stærkere. Det svage led er dog, at du bruger din egen ip-adresse til at komme ind i Tor-netværket.

Med NordVPN kan du forbinde direkte til en server i Tor-netværket, og på den måde får du det bedste fra begge verdener. Du slipper også for at downloade og bruge Tor-browseren. Desuden kan du aktivere en kill switch, der stopper al adgang til internettet hos dig, hvis du mister forbindelsen til NordVPN.

Køber du to års abonnement på NordVPN koster det kun $3,29 om måneden – omkring 20 danske kroner.

Meget mere end VPN til torrents

Torrents er ikke det eneste, en VPN kan bruges til. Du kan læse mere i vores guides her:

Nem guide: Sådan får du amerikansk Netflix

Sådan får du Youtube Premium til 24 kr.

Stor guide: Sådan ser du Hulu i Danmark

STOR GUIDE: Sådan får du dansk Netflix til 17 kr. – helt lovligt