bedste vpn android

Sådan får du gratis VPN

En VPN-forbindelse er en smart og nem måde at holde sig anonym og sikker på nettet. Gennem en VPN bliver din internettrafik sendt gennem en server et sted på kloden samtidig med, at den bliver krypteret. Det betyder, at det er næsten umuligt at identificere dig – også for hackere og andre forbrydere med skumle hensigter.

Pas på de gratis VPN-tjenester

En Google-søgning giver et indtryk af, at gratis VPN-forbindelser er lige så gode som de betalte. Men det drejer sig om mere end servere. Også hastighed og privatliv er afgørende; det halter ved de gratis løsninger.

Derfor har vi her valgt at fokusere på 5 VPN-tjenester, hvor du kan få pengene tilbage hele den første måned, hvis du ikke er tilfreds – og som efterfølgende koster mindre end en kop kaffe om måneden.

Hvis noget er gratis på nettet, så er DU produktet!

Hvis du ikke betaler med penge, så betaler du med data og oplysninger. Dette er også tilfældet med alle de “gratis” VPN-tjenester, vi fandt. Her fandt vi ikke en eneste gratis VPN (free VPN), som beskytter dit privatliv som en VPN burde.

Derfor har vi istedet fundet nogle betalte, som du kan prøve gratis. Prisen starter ved få dollars om måneden.

Her er resultaterne af testen:


#1 PureVPN

70 kr. 16 kr.
Score: 10/10
Fordele:

⭐ 31 dages GRATIS prøveperiode

 • Stream i HD/4K rasende tempo
 • Sikker og solid kryptering
Ulemper:
 • Ikke helt så brugervenlig

PureVPN tilbyder deres fulde version GRATIS i 31 dage, og giver dig dermed den højeste kryptering og sikkerhed, som en VPN burde have til 0 kr.

PureVPN fungerer til stort set alle enheder, og du får en masse funktioner, der er med til at beskytte dig samt opretholde din anonymitet. Tjenesten er lynhurtig, maksimalt krypteret og intet af din trafik bliver logget.

Bliver du så glad for PureVPN, at du vil beholde den, så tilbyder de også en af markedets laveste priser, der starter fra lige over 3$ om måneden.


 
Score: 10/10
Fordele:

Få 6 måneder gratis VPN

 • Stærk kryptering
 • Kan bruges på op til 7 enheder på samme tid
 • Mange servere over hele verden
Ulemper:
 • Ingen

CyberGhost har det hele. Det er en topmoderne VPN med super stærk kryptering, så du kan surfe på nettet helt anonymt og sikkert.

Næsten uanset hvor mange computere, tablets og bærbare du har, er du i sikre hænder hos CyberGhost. Du kan nemlig bruge det på op til syv enheder samtidig – så hele familien kan nyde godt af den effektive beskyttelse på samme tid.

Der er over 3.000 servere over hele verden, så det går altid lynhurtigt, og det er nemt at skifte fra den ene server til den anden.

Men det allerbedste er prisen. Køber du Cyberghost for et år, får du et halvt år med gratis. Det giver en samlet pris på kun ca. 18 danske kroner – og det er virkelig en fremragende pris.


 

#3 Ivacy

67 kr. 7 kr.
Score: 9/10

Med Ivacy får du en af de billigste løsninger på markedet hvis du tegner en længere aftale, som man lige så godt kan så snart man er kommet igang med VPN og først får øjnene op for de fordele der er ved at bruge det. Du kan blive tilkoblet over 100 forskellige lokationer, og være op til 5 enheder online samtidig, hvilket giver rig mulighed for at hele husstanden kan benytte VPN samtidig.

Desuden har de 30 dages pengene retur garanti, som sikrer dig at du kan få pengene tilbage hvis produktet ikke virker efter hensigten.
Alt dette kan du få til under 7 kr. om måneden hvis du tegner en lang aftale. Hvis du kun vil betale måned til måned koster det 67 kr. om måneden.


 

#4 NordVPN

89 kr. 17 kr.
Score: 9/10
Fordele:

Tilbud: Spar 72% lige nu!

 • Mange sikkerhedsfunktioner
 • Hurtige servere
 • Nem opsætning
 • Rigtig god pris
Ulemper:
 • Dem fandt vi ingen af

NordVPN er en virkelig effektiv VPN-løsning med læssevis af smarte funktioner til en meget billig pris. Du kan bruge det på seks enheder samtidigt og virkelig få glæde af dobbelt kryptering, beskyttelse mod usikre websites og hurtige servere. Der er ingen øvre grænse for, hvor meget trafik, du må bruge hos NordVPN.

Opsætningen er nem, uanset hvilke enheder du har. Hvis noget driller, sidder kundeservice klar til at hjælpe dig alle døgnets 24 timer. Du får det hele for $3,29 om måneden (omkring 20 danske kroner) hvis du køber et toårigt abonnement. Du prøve NordVPN i 30 dage og få pengene tilbage hvis du ikke vil betale den ellers rimelige pris.


 

#5 ExpressVPN

83 kr. 53 kr.
Score: 7/10
Fordele:

⭐ 35% rabat ved køb af 12 mdr.

 • Mange brugbare guides
 • Nemt at forbinde til den hurtigste server
Ulemper:
 • Høj pris, især hvis man leder efter en gratis VPN

Hvis du vil have en VPN, hvor der virkelig er gjort noget ud af brugervenlige guides og gode råd, bør du afprøve ExpressVPN, der refunderer dine penge hele den første måned. Det er selvfølgelig kun aktuelt, hvis det ikke lever op til dine forventninger. Risikoen for det er nok ret lille, for med ExpressVPN får du et lækkert, gennemtænkt produkt. Det er hurtigt at forbinde til en server, og med den indbyggede hastighedstest kan du altid hoppe over på den hurtigste af de hurtige servere. Sikkerheden er selvfølgelig også på plads. Al trafik krypteres, og der gemmes ingen logs af din aktivitet.

Den døgnåbne kundeservice er et godt sikkerhedsnet. Vælger du et årsabonnement, betaler du $8,32 om måneden (ca. 50 danske kroner)


 

Andre tests

Bedste VPN 2019: Test af 11 populære VPN-tjenester
Bedste VPN til Netflix
Bedste VPN til Mac
Bedste VPN til Window
s