Derfor skal du beholde din VPN

Author Thumb
behold vpn on phone

Læs her om nogle af alle de muligheder du har, hvis du beholder din VPN-forbindelse.

Her på Bredbånd.dk har vi mange guides til bedre og billigere streamingtjenester, som du kan få adgang til ved at bruge en VPN. Nogle vælger at droppe VPN’en igen efter at have brugt den til et enkelt formål. Det er synd, for der er virkelig mange anvendelsesmuligheder, som du går glip af hvis du vinker farvel til den.

Her er noget af det, du kan bruge en VPN-forbindelse til.

Få billigere Netflix

Rigtig mange danskere betaler et Netflix-abonnement måned efter måned. Her er rigtig mange penge at spare, fordi du med en VPN kan få Netflix for kun 17 kr. om måneden.

Læs: “Sådan får du Netflix Danmark til 17 kr.”.

Amerikansk Netflix

Det er ikke kun på prissiden, vi her i Danmark er ret dårligt stillede på Netflix. Vi har kun en brøkdel af det indhold, som eksempelvis amerikanere og briter kan se. Det kan du ændre på ved at bruge en VPN, mens du ser Netflix.

Læs: “Sådan får du amerikansk Netflix

Se verdens bedste sport til en brøkdel af normalprisen

Det er dyrt at streame sport. Mange af de gratis muligheder er ulovlige, men alternativet er at købe sig adgang til nogle af de udenlandske tjenester, som du kan få adgang til gennem en VPN.

Vi anbefaler Fubo TV og Eleven Sports.

Hulu Danmark: Se de bedste og nyeste amerikanske tv-serier

Herhjemme venter vi ofte længe på, at amerikanske serier bliver vist på danske tv-kanaler. Ventetiden er næsten ovre med den amerikanske streamingtjeneste Hulu, hvor de nyeste afsnit af de bedste amerikanske tv-serier kan ses bare dagen efter den amerikanske tv-premiere. Normalt har vi ikke adgang til Hulu i Danmark, så derfor skal man bruge en VPN.

Læs: “Sådan får du adgang til Hulu i Danmark”

Tidal til 12 kr.

Musikstreamingtjenesten Tidal kan fås for helt ned til 12 danske kroner, hvis du bruger en VPN. Læs hvordan på Mobilabonnement.dk.

Youtube Premium til kun 24 kr.

Med et abonnement på Youtube Premium får du et reklamefrit Youtube, adgang til millioner af musiknumre med Youtube Music og adgang til eksklusive serier. Normalprisen er 119 kr. om måneden, men ved at bruge VPN på den rigtige måde, kan du få prisen helt ned på 24 kr.

Få forklaringen her

Surf anonymt og sikkert

Når du surfer på nettet er der mulighed for, at andre kan følge med i hvad du laver. En VPN gør dig sikker og anonym.

STOR TEST: Bedste VPN i Danmark

Author Thumb
Oversigt