yousee logo

Anmeldelse af YouSeee

YouSee er det tidligere TDC og en meget velkendt spiller på bredbåndsmarkedet. YouSee kører ofte med et godt bredbåndstilbud, hvor deres bredbånd koster 0 kroner den første måned ligesom oprettelse er gratis. Dette abonnement har en bindingsperiode på seks måneder.

Fordele
  • Hos YouSee følger der et trådløst modem med i prisen.
  • Køber man bredbåndspakken hos YouSee, følger der en avanceret sikkerhedspakke med.
  • Selskabet har en god og informativ hjemmeside.
  • Som abonnent hos YouSee har man desuden mulighed for at få sin egen personlige mailadresse med i købet.
Ulemper
  • De hastighedstal, der informeres om på hjemmesiden er kun vejledende. For at finde ud af præcis, hvor mange Mbit man får for pengene, skal man indtaste sin adresse, for derefter at få en beregning på, hvor hurtigt et internet man har mulighed for at få til en given pris.
  • Ikke en prangende Trustpilot
Kontakt

Teglholmsgade 10,
0900 København C.

Tlf. 7070 3448

Hjemmeside

Om YouSee og deres tilbud

YouSee er det tidligere TDC og en meget velkendt spiller på bredbåndsmarkedet. Yousee kører ofte med et godt bredbåndstilbud, hvor deres bredbånd koster 0 kroner den første måned ligesom oprettelse er gratis. Dette abonnement har en bindingsperiode på seks måneder.

Sikkerhedspakke

I YouSees bredbåndspakker indgår der en sikkerhedspakke, der sikrer dig at du kan surfe sikkert rundt på nettet. Sikkerhedspakken giver en række forskellige fordele. Først og fremmest giver YouSees sikkerhedspakke mulighed for at beskytte dine børns færdsel på nettet. Man kan med sikkerhedspakken få mulighed for at blokere de sider, som man ikke ønsker at ens børn skal have mulighed for at besøge. Dette kan eksempelvis være sider, der indeholder vold, erotik eller andet. Man kan desuden indstille en begrænsning på, hvor lang tid børnene har mulighed for at være online i løbet af en dag.

Sikkerhedspakken indeholder 3 licenser og kan bruges på både computer, tablet eller smartphone. Du kan læse mere om YouSees sikkerhedspakke nedenfor.

Mailadresser

Det er muligt at få op til 5 mailadresser, når du har internet gennem YouSee. Denne service er således inkluderet i din bredbåndspakke.

Router

Der medfølger altid en router med, når du bestiller internet gennem YouSee. Routeren er en wifi-router P6 og kan både bruges, hvis du benytter dig af wifi og en kablet forbindelse. Man får altid den bedste forbindelse via kabel.

YouSee’s sikkerhedspakke

Et Antivirusprogram er et af aspekterne af YouSees sikkerhedspakke. Med denne funktion beskyttes dit system imod ransom-ware, virus, fishing og skadelige links. Systemet laver automatisk scanninger af din computer, således at din internetforbindelse altid forbliver sikker.

Sikkerhedspakken er også nyttig i forhold til dine besøg i din netbank. Det er udbredt, at der kan opstå problemer i forbindelse internetbrugeres pengerelaterede aktivitet på internettet, men dette behøver du altså ikke at bekymre dig om, hvis du anskaffer dig YouSees sikkerhedspakke.

Desuden gør sikkerhedspakken det nemmere og tryggere for dig at shoppe på nettet. Pakken sørger nemlig for at advare dig, hvis du bevæger dig ind på sider, der kan være mistænkelige og sørger generelt for at beskytte dit privatliv online. Sikkerhedspakken virker på stort set alle tænkelige enheder – dette gælder for Mac ligeså vel som Winsows-systemer. YouSee informerer desuden om, at man har mulighed for at anskaffe sig sikkerhedspakken som et tilkøb, hvis man i forvejen er abonnent hos YouSee men endnu ikke har den. Det får du nemt ved at ringe til deres kundeservice.

Du kan også vælge at dele sikkerhedspakken med dine nærmeste, eksempelvis et familiemedlem eller en ven. På yousee.dk ligger der desuden en guide til, hvordan du konkret benytter de specifikke funktioner i sikkerhedspakken. Denne guide er tilgængelig både som tekst og i form af en kort video.

Om YouSee Bredbånd

Hos YouSee kan du få internet og bredbånd på 4 forskellige måder: fiber, tv-stik, telefonstik og mobilt bredbånd. Du har derfor rig mulighed for at finde den metoder der passer bedst til din situation, hvis du gerne vil være kunde hos YouSee.

Fibernet

Der er ingen tvivl om, at fibernet er den hurtigste og mest stabile form for bredbånd du kan få. Den allerhurtigste internettype hos YouSee giver hastigheder på op til 2.500 Mbit. Hvis du vil vide, hvor hvor stor en forskel det er i forhold til, hvad du har i dag, kan det være en fordel at tage en hastighedstest, der kan vise din konkrete internetforbindelse.

Fibernet er den nyeste teknologi og bliver mere og mere udbredt i hele landet, så du på et tidspunkt har mulighed for at komme på et godt og stabilt internet – ligegyldigt hvor i landet du befinder dig.

Du får garanterede hastigheder, der sikrer dig en holdbar forbindelse ligegyldigt tidspunktet på dagen. Denne form for internet passer til fremtidens internetbehov, hvor flere og flere skal kunne være på samme bredbåndsforbindelse på samme tid.

Tv-stik

Internet via kabel-tv-stikket kan også give dig en holdbar internetløsning. Denne form for internet benytter coax-kablerne, der allerede er etableret flere steder. Hvis du ikke har mulighed for at få fibernet (eller af en eller anden grund ikke er interesseret i en fibernet-løsning) kan internet gennem tv-stikket fra YouSee være en udemærket løsning.

Denne form for internet kan på mange måder dække de fleste husstandes internetbehov. Der bliver desuden arbejdet på at gøre kabel-stikket bedre mange steder, så du kan modtage hastigheder på helt op til 1.000 Mbit.

Telefonstik

Dette er en meget udbredt internetløsning blandt YouSees kunder, fordi det er den ældste form for bredbåndsløsning. Med denne form for internet afhænger hastigheden af, hvor i landet du bor. Du kan dog højest modtage op til 150 Mbit.

Hvis du bor langt fra den nærmeste central eller hvis I er mange i husstanden, der er på nettet samtidig, vil forbindelse blive en del udfordret. Hvis I bor få mennesker i husstanden og I hverken streamer eller gamer en masse online, kan internet via telefonstikket være rigeligt for de fleste.

Mobilt bredbånd

Denne bredbåndsforbindelse kører på 4G og 5G (alt efter hvor du bor). Du får altså den samme forbindelse som der er på din mobiltelefon. Denne form for internet fungerer via et simkort du får af YouSee og som du kan sætte i et mobilt modem (som du også modtager af udbyderen). Du kan også sætte simkortet direkte i din ipad, hvis det er her du har behovet.

Mobilt bredbånd er en god løsning til dig der ikke har andre muligheder eller har behov for internet på farten eller i sommerhuset.

Du kan opleve at forbindelsen via det mobile bredbånd i perioder er langsommere og mindre stabilt, fordi der er langt til den nærmeste mobilmast – ligesom antallet af personer, der bruger masten, også har betydning for din forbindelse.

YouSee og Trustpilot

YouSee er en stor udbyder, der tilbyder alt fra bredbånd til TV-pakker og mobilabonnementer. Det betyder også, at det er en stor organisation med mange ansatte.

Derfor kan der være flere grunde til, at YouSees trustpilot kun ligger på 3,0 ud ud 5. Det er væsentlig ringere end mange andre udbydere som f.eks. Fastspeed og Hiper, men kan skyldes mange forskellige ting.

Generelt dækker nogle af deres dårlige henvendelser om en utilstrækkelig kundeservice og at kunderne ikke er tilfredse med deres produkter. Til dette skal det siges, at deres medarbejdere er gode til at besvare Trustpilot-henvendelser på en høflig og løsningsorienteret måde. Det skal ligeledes tilføjes, at der også er mange positive anmeldelser fra kunder, der er fuldt ud tilfredse.

Ofte stillede spørgsmål om YouSee

Hvilket internet kan jeg få hos YouSee?

YouSee tilbyder alle typer af internet: via telefonstik (xDSL), via kabel tv-stikket (COAX), mobilt bredbånd og fibernet. Hvad der er muligt at få på din adresse, afhænger af forbindelser og dækningen i området. Du kan finde ud af, hvilke muligheder du har for internet gennem YouSee, ved at indtaste din adresse på deres hjemmeside.

Hvor hurtigt internet kan jeg få?

Den hurtigste hastighed hos YouSee er 2.500 Mbit via fibernet. Dog er det langt fra de fleste der kan modtage denne hastighed.

Hvem ejer YouSee?

YouSee er ejet af Nuuday, der et selskab under TDC. NuuDay ejer også virksomheder som Hiper, Telemore og Eesy.

Hvad koster fibernet hos YouSee?

Den månedlige pris afhænger af en række faktorer bl.a. hvor i landet du befinder dig og hvilken hastighed du har brug for. Du kan få en konkret pris på YouSees hjemmeside.

Hvordan kontakter jeg YouSee?

Du kan kontakte YouSee ved at ringe på deres kundeservice-nr. eller ved at skrive en mail. Du kan også blive ringet op, så du ikke skal bruge tiden på at vente.

Hvad koster internet hos YouSee?

Det afhænger af om du ønsker internet gennem fibernet, kabel-tv-stik, telefonstik eller mobilt bredbånd.

Oversigt