OK Mobil logo

Anmeldelse af OK Mobil

Mange danskere kender nok bedst OK fra logoet på de mange tankstationer, som denne virksomhed bestyrer rundt omkring i landet. Eller måske på grund af det faktum, at virksomheden bliver drevet som et andelsselskab, ejet af kunder og forhandlere.

Men OK står bag meget mere end benzin og diesel til biler. Blandt andet er firmaet leverandør af mobilabonnementer og billige mobile bredbåndsløsninger til danskere rundt omkring i hele landet.

Fordele
  • Få bonus ved tankning af benzin.
  • En nem måde at støtte lokale idrætsforeninger.
  • Det går hurtigt at komme igennem til kundeservice.
Ulemper
  • Ingen underholdningspakker – heller ikke som tilkøb.
  • Tilbyder kun mobilt bredbånd.
Kontakt

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70102022

Hjemmeside

Priser hos OK Mobil
Der blev ikke fundet nogen produkter.

Om OK Mobil

Mange danskere kender nok bedst OK fra logoet på de mange tankstationer, som denne virksomhed bestyrer rundt omkring i landet. Eller måske på grund af det faktum, at virksomheden bliver drevet som et andelsselskab, ejet af kunder og forhandlere.

Men OK står bag meget mere end benzin og diesel til biler. Blandt andet er firmaet leverandør af mobilabonnementer og billige mobile bredbåndsløsninger til danskere rundt omkring i hele landet.

OK Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd fra OK får du muligheden for at tage dit internet med dig på farten. Det vil sige, at du kan få internet i sommerhuset eller campingvognen. Det eneste krav er, at der skal være et antennesignal i nærheden.

Forskellen på normalt bredbånd og OK mobilt bredbånd er altså, at det ikke er stationært. Det er en kæmpe fordel for dig, som gerne vil have adgang til internet alle vegne, men som måske ikke ønsker at betale for et fuldt wifi-abonnement både derhjemme og i din fritidsbolig.

OK tilbyder et stort udvalg af forskellige mobile bredbåndsløsninger. Det gør det muligt for dig at tilpasse abonnementet til din økonomi og til dine behov. Du kan for eksempel vælge mellem helt ned til 5 GB helt op til 400 GB om måneden.

Generelt ligger de månedlige ydelser på alle abonnementerne i den lave ende af skalaen i forhold til andre udbydere.

Hvor hurtigt er OKs mobile bredbånd?

Generelt er mobile bredbåndsforbindelser præget af, at de er afhængige af adgang til en mast. Jo længere du befinder dig fra en netværksmast, jo svagere vil forbindelsen være – uanset hvilken hastighed, som leverandøren lover dig.

Generelt lover OK med mobilt bredbånd en 4G-forbindelse med mellem 17-71 Mbit/s download hastighed og mellem 5-43 Mbit/s upload hastighed. Dog er der risiko for, at den faktiske hastighed kan være en del lavere.

OKs mobile bredbånd tilbyder altså ikke den mest effektive og stabile internetforbindelse på markedet. Til gengæld får du en bred dækning og rimelige priser.

Hvilken router får man hos OK?

OK oplyser ikke på deres side eller i deres salgsbetingelser, hvilken – hvis nogen – router, du får fra dem, når du bestiller mobilt bredbånd.

Langt de fleste teleudbydere tilbyder ellers, at du kan leje en router gratis af dem, når du køber bredbånd hos dem. Det er usædvanligt og kan betyde, at du muligvis selv skal ud og købe din egen. Det er en sur ekstra udgift, men giver dig dog mulighed for at vælge din egen browser – såfremt den er kompatibel med SIM-kort.

Hos denne leverandør af mobilt bredbånd får du internet gennem et SIM-kort. SIM-kortet kan du have med dig i tasken og sætte ind i din mobil, tablet og til tider din computer. Du får altid leveret et simkort med tre størrelsesniveauer, så det kan bruges i alle typer af apparater.

Fordelen ved mobilt bredbånd via SIM-kort er, at det er nemt at have med og nemt at implementere. Ulempen er, at SIM-kortet kun kan bruges i ét apparat af gangen. Det begrænser husstandens mulighed for at være online samtidig.

OK dækning

Når du vælger mobilt bredbånd fra OK, tilkøber du adgang til Telenors netværk. Telenor er en stor virksomhed med tilsvarende stor dækning (99% af Danmark dækkes af deres 3G-netværk, 97% dækkes af 4G). Derfor kan du være sikker på en bred dækning af rimelig kvalitet i stort set hele landet. Er du i tvivl, om dit område alligevel er dækket? Så klik på kortet forneden.

Historien om OK

OK startede som DAK i 1913. I 1978 fusionerede syv energi og forsyningsselskaber. Navnet OK kom fra den svenske virksomhed Olie Konsumenterne, der var hovedaktionær i et af de fusionerede selskaber. OK gjorde sit indtog på mobilmarkedet i 2011 sammen med andre store virksomheder som Coop Danmark (Coop Mobil) og Dansk Supermarked (Nettalk).

OKs Trustpilot

Hvis du vil se, hvordan brugerne anmelder OK, kan du se deres Trustpilot score her.

Oversigt